O Ben Affleck δεν είναι ο πρώτος άντρας που έκανε τατουάζ για τη Jennifer Lopez

Πατούλια Κατερίνα
O Ben Affleck δεν είναι ο πρώτος άντρας που έκανε τατουάζ για τη Jennifer Lopez

Τα τατουάζ του έρωτα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ανάμεσα σε Jennifer Lopez και Ben Affleck μας θύμισε το άλλο τατουάζ που είχε κάνει ο πρώην σύζυγος της Jlo για χάρη της.

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ήταν έξτρα ερωτική για τη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck μιας και η 53χρονη και ο 50χρονος αγαπημένος της αποφάσισαν ανήμερα της γιορτής των Ερωτευμένων να χτυπήσουν τατουάζ με τα ονόματά τους εκείνη και τα αρχικά τους εκείνος.

JLo και Ben Affleck αγάπη εις το άπειρο

Η Lopez, μαζί με μπόλικες αγαπησιάρικες πόζες στην αγκαλιά του Ben, μας έδειξε και το τατουάζ με το άπειρο κάτω από τα πλευρά της, στο οποίο είχε το όνομα της ίδιας και του Affleck και έγραψε:

«Δέσμευση εις το άπειρο. Χαρούμενη γιορτή του Βαλεντίνου αγάπη μου», τόνισε η Lopez δείχνοντάς μας και το τατουάζ του αγαπημένου της που απεικόνιζε ένα βέλος με τα αρχικά του ίδιου και της Jennifer.

Τα hastags που επέλεξε η Lopez δεν ήταν τυχαία, μιας και το #ηδέσμευσηείναισέξι, #εμείςτότε #εμείςτώρα, #εγώτώρα, είναι ακριβώς ο τρόπος που νιώθει η Jennifer για τον Ben παρά τα βιντεάκια που προκύπτουν τελευταία από διάφορες εκδηλώσεις και δείχνουν το ζευγάρι να έχει τα θεματάκια του.

https://www.instagram.com/p/Coqn-isJypW

Στην πρεμιέρα της ταινίας της Lopez «Shotgun wedding» υπήρξε ένα Tik Tok βίντεο που έδειχνε τη Jlo να μαλώνει με τον Ben για το αν εκείνος έχει πιει αλκοόλ ενώ στα πρόσφατα βραβεία Grammys, είδαμε το ζευγάρι να καυγαδίσει σχεδόν on κάμερα για τα μούτρα εκείνου όλη τη βραδιά.

Τα μούτρα του Ben Affleck -στο πλευρό της Jennifer Lopez ας μην τα μεταφράζουμε ως βαρεμάρα

Αυτό πιθανότατα είναι το αγαπημένο τατουάζ που έχει ο Ben στο σώμα του μιας και η Lopez είχε ανοιχτά μιλήσει για το πόσο δεν την άρεσε ο δράκος τατού στην πλάτη του αγαπημένου της τώρα που το 2016 είχε η ίδια ως πρώην του κληθεί να σχολιάσει:

«Είναι απαίσιο, όταν τον δω θα του το πω. Μα τι έκανε; Τόσα πολλά χρώματα, όλα τα τατουάζ που έχει κάνει είναι πολύχρωμα, θα έπρεπε να έχει κάνει κάτι πιο χαλαρό», είχε πει η Jlo στον Andy Cohen.

Πάντως ο Ben δεν είναι ο πρώτος που «χτυπάει» τατουάζ για τα μάτια της Jennifer, μιας και ο πρώην σύζυγος της Lopez, Marc Anthony είχε χτυπήσει ολόκληρο το όνομα Jennifer στον καρπό του, στο σημείο των φλεβών!

Πώς είναι η Jennifer Lopez όταν θυμώνει με τον Ben Affleck; Ο καυγάς τους στην κάμερα τα λέει όλα

Marc και Lopez ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, ειδικά μετά τον χωρισμό της Jlo από τον Ben Affleck.

Τον Ιούνιο του 2004, παντρεύτηκε τη Jennifer Lopez ενώ στις 22 Φεβρουαρίου 2008 γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά τους, Emme και Max. Το περιοδικό People μάλιστα, πλήρωσε 6 εκατομμύρια δολάρια για να αποκτήσει και να δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες των διδύμων.

Το 2009, το ζευγάρι αγόρασε δύο σπίτια στη Νέα Υόρκη αλλά το καλοκαίρι του 2011, ανακοίνωσαν ότι είναι σε διάσταση, με τον Anthony να ζητάει διαζύγιο λίγο αργότερα. Το διαζύγιο εκδόθηκε τον Ιούνιο του 2014 και η Lopez πήρε την επιμέλεια των παιδιών.