H Gisele έγινε έργο τέχνης και όλος ο πλανήτης μιλά για την μεταμόρφωσή της στη Vogue

H Gisele έγινε έργο τέχνης και όλος ο πλανήτης μιλά για την μεταμόρφωσή της στη Vogue
Gisele Bundchen attends The Metropolitan Museum of Art's Costume Institute benefit gala celebrating the opening of the "Camp: Notes on Fashion" exhibition on Monday, May 6, 2019, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Invision

To αστρονομικό ποσό που πήρε η Gisele για να παραβρεθεί στο καρναβάλι του Ρίο και η πρώτη μεγάλη φωτογράφιση μετά από τρία χρόνια που έκανε αίσθσηση στον χώρο της μόδας. 

Η Gisele μετά από μία μικρή περίοδο επαγγελματικής αναπροσαρμογής, αποφάσισε να κάνει δυναμικό comeback και η πρόσφατη φωτογράφισή της στην Ιταλική Vogue, σήμερα συζητιέται από τον παγκόσμιο χώρο της μόδας για την πρωτοτυπία της και αν δεν γραφόταν το όνομά της στο εξώφυλλο, κανείς δεν θα καταλάβαινε πως είναι εκείνη.

Τalk of the town έχει γίνει όμως και το αστρονομικό ποσό που πήρε για να εμφανιστεί πρόσφατα στο καρναβάλι του Ρίο.

https://www.instagram.com/p/CpAZOHBM4ia

Η Gisele αγνώριστη και πολυδιάστατη

Η βραζιλιάνα καλλονή βάλθηκε να μας εντυπωσιάσει ξανά λίγες ημέρες μετά το πρόσφατο ταξίδι της στην πατρίδα της για να βρεθεί στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού που είναι κάτι σαν εθνική εορτή. Και αυτό που αρχικά έμοιαζε για την Gisele ως η γλυκιά επιστροφή στην πατρίδα της, αποδείχτηκε τελικά μία άκρως επετυχημένη εμπορική συμφωνία.

https://www.instagram.com/p/Co5gIGOSqR-

Το μοντέλο πήρε σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα, 2 εκατομμύρια δολάρια για να φορέσει ένα crop top με το λογότυπο γνωστής μάρκας μπύρας με την οποία είχε συνεργαστεί στο παρελθόν, αλλά χωρίς την υποχρέωση να πιει. Για τις 3 ώρες που έμεινε στην εκδήλωση του καρναβαλιού στο κεντρικό στάδιο όπου ήταν και ο χορηγός, έκανε πολύ καλό deal.

Το καλύτερο όμως deal (χωρίς να ξέρουμε τις απολαβές της) το έκανε όμως για την Ιταλική Vogue. Το αφιέρωμα του περιοδικού για την τέχνη και τις ποικίλες εκφάνσεις της, έχει εκείνη ως ηρωίδα και την φωτογραφίζει ο διεθνούς φήμης φωτογράφος Rafael Pavarotti. Η Gisele είναι πραγματικά αγνώριστη.

https://www.instagram.com/p/Co-Yw5xMM_5

Οι τάσεις της μόδας στα χρώματα της σεζόν 2023-2024 όπως αναφέρει το περιοδικό περιλαμβάνουν και το κίτρινο, που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά θα «φωτίσει» τους επόμενους μήνες.

https://www.instagram.com/p/CpAboSmsALa

Ενώ σε μία ακόμη πόζα, ο συντάκτης του άρθρου γράφει χαρακτηριστικά: «Ω, Ζιζέλ. Τα πάντα για την εμφάνιση της μεταφέρουν μία ιδέα φυσικής, αλλά ανέφικτης τελειότητας».

https://www.instagram.com/p/Co-yn-csnag

Στα 42 της χρόνια (ηλικία που τα περισσότερα μοντέλα δεν βρίσκονται στην ενεργό δράση) η Gisele αποδεικνύει πως παραμένει βασίλισσα στο χώρο της μόδας...ακόμη.