Είναι ξανά ερωτευμένη η Gisele; Ο νέος άντρας στο πλευρό της και το ρομαντικό δείπνο

Κατερίνα Μπούσιου
Είναι ξανά ερωτευμένη η Gisele; Ο νέος άντρας στο πλευρό της και το ρομαντικό δείπνο

Ποιος είναι ο Joaquim Valente με τον οποίο η Gisele πέρασε μία ρομαντική βραδιά στην Κόστα Ρίκα; 

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή της αίτησης διαζυγίου με τον Tom Brady, μετά από 13 χρόνια γάμου και ένας άλλος άντρας, όπως φημολογείται μπήκε ήδη στη ζωή της. Ο δάσκαλος καράτε Joaquim Valente είναι εκείνος που απεικονίζεται και στις φωτογραφίες από το ρομαντικό τους δείπνο στην Κόστα Ρίκα και με τον οποίο έχει μία ιδιαίτερη σχέση από το παρελθόν.

Από το ποδόσφαιρο στις πολεμικές τέχνες

Η Page Six, φιλοξενεί και το σχετικό αποκλειστικό φωτορεπορτάζ από το ταξίδι της Gisele στην Κόστα Ρίκα. Οι φωτογραφίες την δείχνουν σε μία φιλική καταρχάς συνεύρεση, με τον Joaquim Valente, βγαίνοντας από το εστιατόριο όπου δείπνησαν και εκείνος ευγενικά της ανοίγει το δρόμο, όταν βρέθηκαν μπροστά τους κάποια μικρά παιδιά που έπαιζαν εκείνη την ώρα.

https://www.instagram.com/p/Ck8Ub7Lj-7y

Το δημοσίευμα μιλά ξεκάθαρα πως ο δάσκαλος ζίου ζίτσου, Joaquim Valente είναι ο νέος άντρας στην ζωή της και αναφέρουν την συνάντησή τους, ως dinner date, δηλαδή ως ραντεβού με φαγητό. Η Gisele βρισκόταν στην Κόστα Ρίκα μαζί και με τα δύο της παιδιά, τον 12χρονο Benjamin, 12 και την 9χρονη Vivian. Λόγω και του διαζυγίου με τον πατέρα τους, το διάσημο μοντέλο θέλει να είναι σε αυτή την μεταβατική περίοδο, πάντα μαζί με τα παιδιά της.

Mετά τον χωρισμό από τον Tom Brady η Gisele Bündchen βρήκε παρηγοριά στις αδερφές της

https://www.instagram.com/p/CfywfCiA6Cu

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο, για το πότε χρονικά ξεκίνησε αυτό το φημολογούμενο ως ειδύλλιο, ο Valente δεν ένα εντελώς άγνωστο πρόσωπο σε εκείνη. Στην σχολή πολεμικών τεχνών που διατηρεί εκείνος μαζί με τα δύο του αδέλφια, Pedro και Giu, προπονείται και η ίδια τα τελευταία δύο χρόνια.

Σε ένα βίντεο που είχε δημοσιεύεσει τον περασμένο Φεβρουάριο στο προφίλ της στο Instagram, είχε δείξει ένα μέρος της προπόνησής της με τον αδελφό του, γράφοντας μάλιστα πόσο καλό της έκανε εκείνη την εποχή η εξάσκηση: «Αισθάνομαι πιο δυνατή, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από τότε που ξεκίνησα τα μαθήματα αυτοάμυνας. Νομίζω ότι είναι σημαντικό για όλους μας, αλλά κυρίως για εμάς τις γυναίκες».

https://www.instagram.com/p/CaUpSVGDGa7

Στο τέλος κατέληγε, δίνοντας τις ευχαριστίες της στα αδέλφια Valente που μετέτρεψαν αυτή την προπόνηση σε διασκεδαστική και δίνοντας την υπόσχεσή της ότι θα βελτιωθεί. Κάπου ανάμεσα στις προπονήσεις και στην διασκέδαση, φαίνεται να προέκυψε και η ιδιαίτερα στενή σχέση της Gisele με τον Joaquim.

Παρά τη σιγουριά των διεθνών μέσων, θα πρέπει να περιμένουμε το επόμενο διάστημα, για να δούμε αν όντως μιλάμε για νέο ειδύλλιο, ή για μία στενή φιλία, που έχει ανάγκη η Gisele σε αυτή την δύσκολη περίοδο της ζωής της.