J2US: Λίγο πριν την πρεμιέρα η Βίκυ Σταυροπούλου είπε μια μεγάλη αλήθεια

J2US: Λίγο πριν την πρεμιέρα η Βίκυ Σταυροπούλου είπε μια μεγάλη αλήθεια

Η ηθοποιός και κριτής του λαμπερού show αποκάλυψε τις αγαπημένες της στιγμές και το πιο αμήχανο περιστατικό μέχρι σήμερα.

Πρεμιέρα έχει απόψε το βράδυ το J2US μετά από ενάμιση μήνα από το τέλος του προηγούμενου κύκλου. Για πρώτη φορά το show υποδέχεται 18 μοναδικά ζευγάρια που θα αποκαλυφθούν απόψε live με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Τα ζευγάρια είναι αποφασισμένα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή του «Just the 2 of Us» για να κατακτήσουν τους τηλεθεατές αλλά και την κριτική επιτροπή (Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Καίτη Γαρμπή).

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο Bo, ο Γιώργος Κοψιδάς, η Τζούλια Νόβα, η Εύη Δρούτσα, η Κατερίνα Στανίση, ο Βλάσσης Χολέβας, η Σοφία Παυλίδου, η Σοφία Βογιατζάκη, η Χριστίνα Μαραγκόζη και η Ειρήνη Μιχαήλ είναι τα πρόσωπα που ακούγονται πως θα βρίσκονται στην σκηνή του μουσικού σόου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει η Άννα Βίσση θα είναι η guest κριτής στην πρεμιέρα και η συνάντησή της με την Δέσποινα Βανδή αναμένεται να εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης.

H αποκάλυψη της Βίκυς Σταυροπούλου για τα live του J2US

Η Βίκυ Σταυροπούλου μετράει αντίστροφα για να επιστρέψει στη θέση της στην κριτική επιτροπή. Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο για τις αγαπημένες τις backstage στιγμές και αποκάλυψε:

Γ.Π: Ποια είναι η αγαπημένη σου backstage στιγμή από το σόου;

Bίκυ Σταυροπούλου: «Κάθε φορά που τελειώνει το live, το γέλιο και το φαΐ που ρίχνουμε στο καμαρίνι του Νίκου».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου: Αν κλείσεις τα μάτια, ποια εικόνα θα έχεις να θυμάσαι από τους προηγούμενους κύκλους;

Η 53χρονη αποκάλυψε: «Όταν είπα κατά λάθος τον Τριαντάφυλλο Γαρυφάλλο και κυρίως, την αντίδραση του».

https://www.instagram.com/p/CokKYRmoUd7

«Πάντα με συγκινεί η συμπάθεια και η αγάπη του κόσμου. Στο J2US αυτό είναι πολύ έντονο γιατί όλες αυτές τις ώρες που ο κόσμος βλέπει το σόου συζητά και σχολιάζει μέσα από τα social media», τόνισε η ηθοποιός-κριτής του show.

J2US: Η μεγάλη νίκη Λευτέρη-Λόλας και η αποθέωση Βανδή-Μάστορα στο Twitter

Πηγή κεντρικής: vickystavropoulouofficial