Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι χρυσή πρωταθλήτρια στον έρωτα- Tο σπίτι και oι photos με τον σύζυγό της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι χρυσή πρωταθλήτρια στον έρωτα- Tο σπίτι και oι photos με τον σύζυγό της

Το σπίτι που έφτιαξε με τον άντρα της ζωής της, οι υπέροχες κοινές τους φωτογραφίες και το στυλ εκτός γηπέδων.

Στον τελευταίο αγώνα της πριν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης, η Κατερίνα Στεφανίδη κατέλαβε την πέμπτη θέση, με άλμα στα 4,51μ. Η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης έδωσε το παρών στο indoor tour του Birmingham και θα διεκδικήσει ένα ακόμη μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

Η γνωστή επικοντίστρια βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο στην επαγγελματική αλλά και προσωπική της ζωή και μετρά φέτος 8 χρόνια γάμου με τον προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ.

Η γνωριμία και ο γάμος με τον σύζυγό της, Μίτσελ Κρίερ

Η Ολυμπιονίκης επισκέφθηκε το Φοίνιξ της Αριζόνα το 2009, στα πλαίσια αγώνων. Αυτό το ταξίδι έμελλε να της αλλάξει την ζωή αφού εκεί γνώρισε τον σύζυγο/προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ, ο οποίος ήταν τότε αθλητής του άλματος επί κοντώ. Όπως αποκάλυψε η ίδια οι δυο τους έγιναν αμέσως πολύ καλοί φίλοι και ύστερα από δύο χρόνια σχέσης παντρεύτηκαν το 2015, μετά από μια αυθόρμητη πρόταση γάμου του Μίτσελ.

https://www.instagram.com/p/CU206tRgIUN

«Από το 2015 ο Μίτσελ είναι ο προπονητής μου. Γνωριστήκαμε στο μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο, γίναμε κολλητοί, είχαμε διαφορετικές σχέσεις με άλλους ανθρώπους. Ο Μίτσελ λέει πως δεν είμαι εύκολη αθλήτρια για έναν προπονητή. Τα περισσότερα χρόνια ζούμε 6 μήνες στην Ελλάδα και 6 μήνες στην Αμερική. Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές και η ζωή μας είναι μονίμως αλλαγές», έχει δηλώσει η Κατερίνα Στεφανίδη.

Κατερίνα Στεφανίδη και Θεοφανία Παπαθωμά έζησαν τον εφιάλτη της φωτιάς

https://www.instagram.com/p/Cj3LmVHOMqo

«Παντρευτήκαμε μόνοι μας με τον Μίτσελ, δεν ήρθε κανείς. Αφού παντρευτήκαμε κάναμε ένα οικογενειακό πάρτι εδώ και ένα στην Αμερική για να ευχαριστήσουμε τους δικούς μας. Ξέραμε ότι θέλαμε να παντρευτούμε και αφού αρραβωνιαστήκαμε και μιλήσαμε με τους γονείς μας, ο καθένας ήθελε να κάνουμε τον γάμο στη δική του χώρα. Τότε είπαμε “τέλος θα παντρευτούμε μόνοι μας”. Δεν το έχω μετανιώσει καθόλου».

https://www.instagram.com/p/CeLOxu_t_64

Ο Μίτσελ Κρίερ παραμένει μέχρι σήμερα προπονητής, σύζυγος και no1 στήριγμά της. όπως η ίδια έχει τονίσει την βοηθά καθημερινά να γίνει καλύτερος άνθρωπος, αλλά και αθλήτρια.

Oι #couplegoals φωτογραφίες με τον σύζυγό της

To ζευγάρι ποζάρει συχνά μαζί στον φακό και μοιράζεται υπέροχες εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το στυλ της αθλήτριας εκτός γηπέδων

Η 33χρονη πρωταθλήτρια λατρεύει τα αθλητικά ρούχα και τα επιλέγει τόσο εντός αλλά και εκτός γηπέδων. Κολάν, ζακέτες, φούτερ και άνετα μπλουζάκια αποτελούν μερικές από τις πιο αγαπημένες ενδυματολογικές επιλογές της Κατερίνας Στεφανίδη. Σε επίσημα events η αθλήτρια εμφανίζεται συνήθως με midi ή maxi φορέματα που κολακεύουν τις αναλογίες της.

Το σπίτι τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι αγόρασε μία έκταση στο Κολοράντο για να χτίσουν το σπίτι τους και στον ίδιο χώρο να δημιουργήσουν και ένα προπονητήριο για την Ολυμπιονίκη. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τις εργασίες τις έκαναν μόνοι τους, με τη βοήθεια άλλων μελών της οικογένειας.

Πηγή κεντρικής: katerinastefanidi