Το ψέμα σκοτώνει την αγάπη: Άννα και Δημήτρης «Παγιδευμένοι» και ένα βήμα πριν τον χωρισμό

Κατερίνα Μπούσιου
Το ψέμα σκοτώνει την αγάπη: Άννα και Δημήτρης «Παγιδευμένοι» και ένα βήμα πριν τον χωρισμό

Πολλά τα μυστικά και αρκετές οι συνομωσίες γύρω από το ερωτευμένο ζευγάρι στη σειρά «Παγιδευμένοι». Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, Δημήτρης και Άννα βλέπουν την σχέση τους να διαλύεται. 

Νέες αφίξεις έχουμε στη σειρά «Παγιδευμένοι» και αυτό θα σημάνει σε λίγο και έναν νέο μεγάλο έρωτα.

Ένα άλλος όμως έρωτας, εκείνος της Άννας και του Δημήτρη που έμοιαζε με όνειρο, σύντομα θα γίνει εφιάλτης. Τα μυστικά και τα ψέματα που τους χωρίζουν βγαίνουν στην επιφάνεια και οι δυό τους γίνονται θύματα της αλήθειας. Πόσο θα αντέξουν πριν να χωρίσουν;

Η Αγγελική Ρούσσου αλλάζει τη ζωή του Σταύρου

Σου είχαμε ήδη μιλήσει για την έλευση μίας νέας πρωταγωνίστριας στη σειρά «Παγιδευμένοι». Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κάνει στο σημερινό επεισόδιο (Δευτέρα 27/2) το ντεμπούτο της με θριαμβευτική είσοδο στην εισαγγελία για να καλύψει τη θέση ενός άλλου συναδέλφου εισαγγελέα.

Είναι γοητευτική αλλά ταυτόχρονα, μυστήρια και αυστηρή. Αυτό όπως καταλαβαίνεις είναι και μία μεγάλη πρόκληση για τον Σταύρο που θα θελήσει να την εξερευνήσει. Στην συνέχεια θα αναπτυχθεί μεταξύ τους ένας μεγάλος έρωτας. Είναι από τις φορές που η τέχνη αντιγράφει τη ζωή, γιατί όπως φημολογείται η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι ζευγάρι και στη ζωή.

https://www.instagram.com/p/CpDBG--o4Pf

Η ηθοποιός όμως, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Gala, δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τις φήμες, λέγοντας: «Δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα να τροφοδοτώ την φημολογία και να παίζω αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι αδιακρισία και φτάνει στα όρια του κουτσομπολιού. Και εμένα δε μου αρέσει να κουτσομπολεύω, πόσο μάλλον να με κουτσομπολεύουν». Αυστηρή μεν, αλλά σαφής δε.

Ας πάμε όμως σε ένα φανερά ερωτευμένο ζευγάρι που δεν κρύβει τα αισθήματά του. Ο Δημήτρης και η Άννα ανακουφίζονται όταν τελικά ο Ανδρέας θα καταφέρει να εξυχνιάσει τη δολοφονία του Άγγελου και να συλλάβει τον υπεύθυνο της σήμανσης. To σχέδιο που είχε κάνει ο Δημήτρης μαζί με τον Σταύρο για να φαίνεται πως είναι ένοχη η Άννα με το επίσημο κατηγορητήριο, απέδωσε.

«Αντέχεις τις ανατροπές;»: Μαυρίδης - Μαρκέτος έχουν κρυφό σχέδιο και οι «Παγιδευμένοι» μία νέα αρχή

https://www.instagram.com/p/CpKWYTDthIn

Ενώ φαινομενικά όλα κυλούν υπέροχα στη ζωή τους για πρώτη φορά, υπάρχει ακόμη το μυστήριο του πατέρα της Άννας. Η δικηγόρος δεν πιστεύει πως ο πατέρας της βρίσκεται σε ταξίδι και αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει.

Ο Δημήτρης όμως είναι εκείνος που μάλλον θα προσεγγίσει νωρίτερα την αλήθεια, όταν ακούσει μία συνομιλία του πατέρα του και του αδελφού του. Είναι σίγουρος πως κάτι γνωρίζουν για τον Κοσμά και κλωνίζεται. Η σχέση του με την Άννα κρέμεται σε μία κλωστή και θα έχουμε στη συνέχεια και έναν μικρής διάρκειας χωρισμό.

https://www.instagram.com/p/CpBJbRHreF2

Μιχάλης Λεβεντογιάννης και Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ βρίσκονται αντιμέτωποι και κλονίζεται η εμπιστοσύνη τους.

Από μηχανής θεός όμως σε αυτή την κατάσταση θα είναι ο παππούς Γεράσιμος. Γιατί εκείνος θα φτάσει πρώτος στην αλήθεια και θα προσπαθήσει να σβήσει τις αμφιβολίες. Όμως η Άννα δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια μόλις μάθει για τον θάνατο του πατέρα της.