Η Ευρυδίκη έγινε 55 ετών! Τα κοινά γενέθλια με τον Μπομπ Κατσιώνη και το πάρτι μασκέ

Η Ευρυδίκη έγινε 55 ετών! Τα κοινά γενέθλια με τον Μπομπ Κατσιώνη και το πάρτι μασκέ

Τα φετινά γενέθλιά της, η Ευρυδίκη τα γιόρτασε παρέα με τα γενέθλια του αγαπημένου της Μπομπ Κατσιώνη σε ένα πάρτι μασκέ στο Χαλάνδρι.

Στις 25 Φεβρουαρίου, η τραγουδίστρια Ευρυδίκη συμπλήρωσε 55 χρόνια ζωής ενώ είχαν προηγηθεί τα γενέθλια του αγαπημένου της Μπομπ Κατσιώνη.

Το αγαπημένο ζρυγάρι έκανε ένα κοινό πάρτι μασκέ στο μαγαζί της Σάννυς Μπαλτζή στο Χαλάνδρι όπου συγκεντρώθηκαν αγαπημένοι φίλοι της Ευρυδίκης, ανάμεσά τους και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Το μήνυμα για τα γενέθλιά της

Ανήμερα των γενεθλίων της, η Ευρυδίκη είχε γράψει ένα συγκινητικό μήνυμα προς τον εαυτό της, όταν ήταν παιδί, δημοσιεύοντας παιδικές της πόζες.

«Αυτό το κοριτσάκι το κρατάω πάντα μέσα μου. Υποσχέθηκα να το φροντίζω, να το προσέχω, να το αγαπώ, να το σέβομαι και να κάνω όλα τα όνειρα του πραγματικότητα. Από εκείνα τα πρώτα χρόνια που χόρευα και τραγουδούσα στο «μικρό σπίτι στο λιβάδι», το σπιτάκι του παππού και της γιαγιάς στη Λεμεσό και τα απογεύματα που φορούσα την περούκα της κυρίας Μάρως και καθόμουν στα σκαλοπάτια της βεράντας του σπιτιού μας στο Στρόβολο και αφιέρωνα το «Ήτανε μια φορά μάτια μου» στη γειτονιά μέχρι σήμερα πέρασαν πολλά, παααρα πολλά χρόνια. Σήμερα η τούρτα μου λέει 55!! Κι εγώ αισθάνομαι και κάνω ακόμα σαν παιδί. Το inbox μου κατακλύστηκε από μηνύματα και η καρδιά μου γέμισε χαρά. Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές και την αμέτρητη αγάπη. Σας αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά!

https://www.instagram.com/p/CpF2NFltt3p

Στις 17 Φεβρουαρίου, ο Μπομπ Κατσιώνης έγινε 48 ετών αλλά την τούρτα του την έσβησε από κοινού με την Ευρυδίκη στο πάρτι που έκαναν οι δυό τους, βάζοντας κανονικά τον αριθμό με τα χρόνια που έκλειναν.

Κι όχι μόνο! Μπομπ και Ευρυδίκη ντύθηκαν πρωτότυπα για το καρναβάλι ως κέτσαπ και μουστάρδα!

evridiki1.JPG

Mύνημα στην Ευρυδίκη είχε στείλει τόσο η Δέσποινα Βανδή όσο η Πέγκυ Ζήνα.

https://www.instagram.com/p/Cor3CtXt9Pb

Μιλώντας για τη διαφορά ηλικίας με τον Μπομπ, η Ευρυδίκη είχε δηλώσει στην εκπομπή Πάμε Δανάη:

«Γνώρισα τον Μπομπ σε μια περίοδο που το μόνο που ήθελα ήταν, να μείνω με τον εαυτό μου. Από την πρώτη στιγμή, υπήρχε ένα δέσιμο παρά τη διαφορά ηλικίας. Όταν κατέβαινα τα σκαλιά της εκκλησίας το βλέμμα του Μπομπ ήταν γεμάτο συγκίνηση. Με έκανε να νιώσω ότι είμαι εδώ για όλη μου τη ζωή», είπε η Ευρυδίκη.

https://www.instagram.com/p/CoxdpUnjjaU

Ο γάμος της με τον Γιώργο Θεοφάνους με τον οποίο μέχρι σήμερα διατηρούν άψογες σχέσεις κράτησε από το 1993 ως το 2000. Με τον Δημήτρη Κοργιαλά η σχέση τους κράτησε 12 χρόνια από τα οποία τα μισά τα πέρασαν ως παντρεμένοι. Το 2016 μπήκε στη ζωή της ο κιθαρίστας Μπομπ Κατσιώνης με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 31 Αυγούστου 2019 στον I.Ν. Κοίμηση Θεοτόκου Παλαιοπαναγιάς στην Κάντζα, με κουμπάρους τους καλούς φίλους τους Έλενα Γεωργανά και Γιώργο Γιαννόπουλο.