Η Ευριδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης παραδίδουν μαθήματα καλοκαιρινής selfie

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ευριδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης παραδίδουν μαθήματα καλοκαιρινής selfie

Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών ενώ θυμόμαστε κάποια πλάνα από το σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους. 

Μπορεί το καλοκαίρι να φτάνει και επίσημα στο τέλος του ωστόσο η Ευρυδίκη και ο σύζυγός της, Μπομπ Κατσιώνης δεν δείχνουν να πτοούνται. Το ζευγάρι μετρά επτά χρόνια κοινής πορείας και παραμένει πολύ ερωτευμένο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο κιθαρίστας θέλησαν να ξεκλέψουν μερικές στιγμές μόνο για 2 γι' αυτό ταξίδεψαν πριν λίγα 24ωρα στο Ναύπλιο. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Ευριδίκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσίευσε μερικές υπέροχες φωτογραφίες από την απόδρασή τους.

https://www.instagram.com/p/Chww6wDt8o-

Οι ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού

Η αλήθεια είναι πως η Ευρυδίκη και ο σύζυγός της, Μπομπ Κατσιώνης έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι και οι δύο είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, αποφεύγουν να κάνουν συχνά κοινές αναρτήσεις ωστόσο αυτή τη φορά έκαναν μια εξαίρεση. Το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποίησε ένα σύντομο ταξίδι εκτός πρωτεύουσας και βρέθηκε στο Ναύπλιο για να χαλαρώσει μακριά από όλους και απ'όλα. Όπως θα δεις και στη galllery που ακολουθεί η τραγουδίστρια και ο εκλεκτός της καρδιάς της απολαμβάνουν στο έπακρο τις διακοπές τους.

Ο γάμος τους

Η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσιώνης ανέβηκαν το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 τα σκαλιά της εκκλησίας. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο κιθαρίστας μετά από 4 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους στον Iερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου Παλαιοπαναγιάς, στην Κάντζα.

Κουμπάροι στον γάμο του ζευγαριού ήταν οι δυο καλοί τους φίλοι Έλενα Γεωργανά και ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις κατά την άφιξή της στην εκκλησία, φορώντας ένα υπέροχο νυφικό, δια χειρός Στέλιου Κουδουνάρη.

Το ζεστό και μοντέρνο σπίτι τους

Το ζευγάρι στεγάζει την αγάπη του σε ένα υπέροχο σπίτι στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στο Νέο Ψυχικό. Στο χώρο τους κυριαρχεί ο μινιμαλισμός με την λιτή διακόσμηση να δημιουργεί μια ζεστή και cozy ατμόσφαιρα.

Το γκρι χρώμα φαίνεται να αρέσει πολύ στο ζευγάρι αφού τα έπιπλά τους έχουν τη συγκεκριμένη απόχρωση. Το στούντιο αποτελεί το ησυχαστήριό τους και τον αγαπημένο τους χώρο όπου γράφουν τραγούδια και ερμηνεύουν μαζί.

https://www.instagram.com/p/BzJRJfrnQYQ

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές ακόμη φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: evridikiofficial