Η νέα επιτυχία της Shakira έφερε την πιο απρόσμενη έκπληξη ενός θαυμαστή της

Η νέα επιτυχία της Shakira έφερε την πιο απρόσμενη έκπληξη ενός θαυμαστή της

H Λατίνα σταρ βρίσκεται στην κορυφή των charts και δέχεται καθημερινά εκδηλώσεις αγάπης από το φανατικό κοινό της.

Μια πολύ καλή περίοδο στην επαγγελματική της ζωή διανύει η Shakira η οποία κυριολεκτικά δεν προλαβαίνει να μετρά επιτυχίες. Τις τελευταίες εβδομάδες η Λατίνα σταρ βρίσκεται διαρκώς στην κορυφή των charts και πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το νέο single της σε συνεργασία με τη Κολομβιανή συμπατριώτισσά της, Karol G.

To «TQG» έχει ήδη σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση του Spotify και η Shakira δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της για αυτό το επίτευγμα. Τα νέα τραγούδια που κυκλοφόρησε φέτος η 46χρονη έχουν στίχους όλο νόημα και φέρεται να στέλνουν μηνύματα στον πρώην σύζυγό της, Gerard Piqué.

Gerard Piqué- Clara Chía Marti: Νέα ημέρα, νέο πρόβλημα για το ζευγάρι και ο λόγος είναι η Shakira

To «ευχαριστώ» της Shakira

Πριν λίγα 24ωρα η διάσημη τραγουδίστρια έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram και έγραψε: «Το TQG στο Νo2 στο παγκόσμιο Spotify. Δύο τραγούδια στο Top 6. Είναι ένα αρκετά εκπληκτικό συναίσθημα! Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη!».

https://www.instagram.com/p/CpI5GIuuF5r

Σε προηγούμενη ανάρτησή της η 46χρονη σταρ είχε ευχαριστήσει τους συνεργάτες της και την ομάδα της Karol G για όλη τη βοήθεια γράφοντας: «Μια ομάδα γυναικών, τριπλό Μ» και κάνοντας αναφορά σε στίχο τους τραγουδιού της: το τριπλό Μ: καλύτερη, πιο δυνατή, περισσότερο επίπεδο (más buena, más dura, más level).

https://www.instagram.com/p/CpGTTFpvvZ_

H 32χρονη Karol G έκανε ένα post στο οποίο τόνισε τη σημασία της γυναικείας φιλίας και συνεργασίας αναφέροντας: «Όταν οι γυναίκες ενώνονται, το αποτέλεσμα είναι δυνατό. Γράφοντας ιστορία μαζί».

https://www.instagram.com/p/CpDfRXlLksr

Η μεγάλη έκπληξη που δέχτηκε η Shakira από θαυμαστή της

Τα τραγούδια που κυκλοφόρησε η τραγουδίστρια μετά τον χωρισμό της έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα και οι fans της εκφράζουν καθημερινά τον ενθουσιασμό τους. Στο Τραγούδι Session #53 (το πρώτο από τα κομμάτια που μιλούν ξεκάθαρα για την απιστία του πρώην συζύγου της) η Shakira τραγουδάει τον στίχο «Αντάλλαξες τη Ferrari με ένα Twingo».

Ο συγκεκριμένος στίχος ξεσήκωσε έναν φαν της τραγουδίστριας ο οποίος ταξίδεψε από Ιταλία στην Βαρκελώνη μόνο και μόνο για να του υπογράψει η Shakira, το αυτοκίνητό του, το οποίο είναι ένα Renault Twingo. Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok και έχει ήδη γίνει viral ο χρήστης pakyd2 μοιράστηκε την διαδρομή του από την Ιταλία στη Βαρκελώνη.

Ο άντρας κατάφερε και έφτασε στο σπίτι της Shakira και την περίμενε να επιστρέψει. Όταν έφτασε η Κολομβιανή τραγουδίστρια με το βαν της, ο θαυμαστής ζήτησε για να του υπογράψει την πόρτα του πορτ μπαγκάζ.

Ο αδερφός της τραγουδίστριας έσπευσε να τον βοηθήσει και λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε κρατώντας το υπογεγραμμένο μέρος του αυτοκινήτου, στο οποίο η τραγουδίστρια είχε γράψει τις λέξεις «Love» (αγάπη), «Shak» και σχημάτισε μία μεγάλη καρδιά.

Στο video που ακολουθεί μπορείς να απολαύσεις τη μουσική σύμπραξη των δύο γυναικών.

Πηγή κεντρικής: shakira