Η Madonna μόλις χώρισε και ποζάρει στην αγκαλιά του 29χρονου νέου συντρόφου της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Madonna μόλις χώρισε και ποζάρει στην αγκαλιά του 29χρονου νέου συντρόφου της

H 64χρονη τραγουδίστρια φέρεται να ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του 29χρονου αγαπημένου της.

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά και αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα και στην περίπτωση της Madonna. Η διάσημη τραγουδίστρια μπορεί να χώρισε πριν μια εβδομάδα με τον 23χρονο σύντροφό της, Andrew Darnell όμως δεν έχασε χρόνο και έχει ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Η Madonna είναι ξανά ερωτευμένη

Η 64χρονη φέρεται να ζει ένα παθιασμένο ειδύλλιο με τον 29χρονο μποξέρ Josh Popper. Σύμφωνα με το DailyMail.com, η βασίλισσα της pop βγαίνει με τον πυγμάχο και περνά ανέμελες στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πηγές αναφέρουν ότι ο Popper προπονεί ένα από τα έξι παιδιά της Madonna στο γυμναστήριό του, Bredwinners, στη Νέα Υόρκη.

https://www.instagram.com/p/Cok7HTNuXD_

Η αγνώριστη από τις αισθητικές επεμβάσεις Madonna σόκαρε το κοινό στο Twitter στα βραβεία Grammy

Πριν λίγες εβδομάδες η τραγουδίστρια πόζαρε στην αγκαλιά του νέου της συντρόφου με τον 29χρονο να δημοσιεύει αργότερα την φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Ο Popper προπονεί αθλητές και συμμετέχει και στο reality «Summer House».

Το αινιγματικό post της Madonna μετά τον χωρισμό

Ελεύθερη και ωραία είναι η «βασίλισσα» της pop, Madonna, μετά τον χωρισμό της από τον 28χρονο χορευτή Ahlamalik Williams. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2019 και όλα έδειχναν πως ο έρωτάς τους δυναμώνει ωστόσο τον Απρίλιο του 2022 αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

«Το Κάρμα είπε: Όταν κάποιος στη ζωή σου δεν είναι ο κατάλληλος για σένα… ο Θεός θα τον χρησιμοποιεί συνεχώς για να σε πληγώνει μέχρι να γίνεις αρκετά δυνατός για να τον αφήσεις να φύγει», είχε γράψει η τραγουδίστρια σε Instagram story.

madonnastory.jpg

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το ζευγάρι παραμένει αγαπημένο ακόμα και μετά τον χωρισμό τους. Πηγή από το περιβάλλον της διάσημης τραγουδίστριας ανέφερε πως ο χωρισμός «έχει ρίξει τη Madonna στη δουλειά».

«Μετά τον χωρισμό, έχει μπει σε πολύ έντονους ρυθμούς ζωής. Έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και δουλεύει πάνω στην επερχόμενη αυτοβιογραφία της και σε νέα μουσική. Όσο χρόνο έχει, τον αφιερώνει σε οικογένεια και φίλους», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η πηγή.

H Madonna έγινε 47 χρόνια νεότερη και προκάλεσε για μία ακόμη φορά τους φαν της στο Instagram

Η γνωριμία και ο έρωτας με τον Ahlamalik Williams

Ο 28χρονος Ahlamalik Williams είναι επαγγελματίας χορευτής. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί μέλος της χορευτικής ομάδας με την οποία περιοδεύει η pop star και έχουν ταξιδέψει μαζί σε ολόκληρο τον κόσμο. Μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και ο πατέρας του είναι βετεράνος του Αμερικανικού ναυτικού.

https://www.instagram.com/p/Bjmlb4ZA_JA

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2015 και ήταν μαζί τρία χρόνια, με τη σχέση τους να είναι πολύ έντονη. Όπως είχαν παραδεχτεί δημόσια και οι δύο ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Παρά τα 35 χρόνια διαφοράς τους, έδειχναν full in love ενώ δεν δίσταζαν να δημοσιεύουν στιγμές από την καθημερινότητά τους στα social media.

Πηγή κεντρικής: madonna