Η προσευχή και το μήνυμα της Τατιάνα Μπλάτνικ για την τραγωδία στα Τέμπη

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η προσευχή και το μήνυμα της Τατιάνα Μπλάτνικ για την τραγωδία στα Τέμπη

Η 42χρονη έχει συγκλονιστεί από την ανείπωτη τραγωδία και μοιράστηκε τις σκέψεις της σε ένα Instagram-story.

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη με την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28.02) και αφαίρεσε άδικα τη ζωή δεκάδων ανθρώπων.

Οι νεκροί που έχουν ανασυρθεί μέχρι στιγμής από τα συντρίμμια της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική, ανέρχονται σε 57, σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Για την ώρα εκκρεμεί ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος μετά τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων και ολοκληρώνεται σταδιακά η ταυτοποίηση δεκάδων σορών που έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια.

Να πώς γιορτάζει τον έρωτα η Τατιάνα Μπλάτνικ με τον Νικόλαο Γλυξμπουργκ κάθε μέρα

Οι προσευχές της Τατιάνα Μπλάτνικ για την τραγωδία στα Τέμπη

Εδώ και περίπου 2 μήνες η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έχει βυθιστεί στο πένθος λόγω του θανάτου του. Η απώλειά του είναι αισθητή στο σπίτι των Γλύξμπουργκ οι οποίοι είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και αλληλοστηρίζονται προσπαθώντας να ξεπεράσουν αυτή την δύσκολη περίοδο.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, Τατιάνα Μπλάτνικ έχει συγκλονιστεί με το τραγικό δυστύχημα που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα.

Tatiana.jpg

Η 42χρονη επισκέφθηκε εκκλησία για να προσευχηθεί και δημοσίευσε ένα Instagram-story στο οποίο έγραψε: «Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με όλους εκείνους που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα και έχουν πληγεί από το τραγικό δυστύχημα. Ένα κερί και φως για όλους», έγραψε πριν λίγες ώρες η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Το συγκινητικό post της Tatiana Blatnik για τον Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο

Πριν λίγες εβδομάδες η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, Τatiana Blatnik, έκανε ένα post στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, θέλοντας να αποχαιρετήσει τον πεθερό της, τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο.

Η 42χρονη δημοσίευσε μερικές throwback φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές γράφοντας: «Είναι σχεδόν αδύνατο να δημοσιεύσεις μια φωτογραφία όταν θέλεις να πεις τόσα πολλά και δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψεις πόσο υπέροχος άντρας ήσουν και πόσο ευλογία και τιμή νιώθω που είμαι μέλος της δεμένης στοργικής οικογένειάς σου. Αλλά υπάρχουν και άλλα - τα τελευταία χρόνια έμαθα πραγματικά τι σημαίνει «αγάπη για την πατρίδα» και παρακολούθησα πώς τη μεταδώσατε στα παιδιά σας, και μέσω του Νικολάου, σε μένα. Σας ευχαριστώ. Η κληρονομιά σας, η πίστη σας, το φως και η αγάπη σας ζουν μέσα από όλα αυτά. Ήταν τιμή μου να είμαι νύφη σου. Χρυσός Ολυμπιονίκης για την Ελλάδα σε ηλικία 20 ετών, Βασιλιάς, σύζυγος, αδερφός, πατέρας, παππούς, μαύρη ζώνη καράτε, φίλος, πεθερός και άλλα τόσα - να αναπαύεσαι εν ειρήνη Μεγαλειότατε, Θείος Τίνο - Θα μου λείψεις τόσο πολύ και θα σε αγαπάω για πάντα. Αναπαύσου εν ειρήνη».

https://www.instagram.com/p/CnVUqkqubgR

Η Tatiana Blatnik θέλησε να δημοσιεύσει αργότερα ένα Instagram-story στο οποίο έγραψε: «ΦΩΝΕΣ. Ιδανικές φωνές κι αγαπημένες εκείνων που πέθαναν ή εκείνων που είναι για μας χαμένοι σαν τους πεθαμένους. Κάποτε μες στα όνειρά μας ομιλούνε, κάποτε μες στη σκέψη της ακούει το μυαλό. Και με τον ήχο των για στιγμή επιστρέφουν ήχοι από την πρώτη ποίηση της ζωής μας- σα μουσική την νύχτα, μακρινή που σβήνει».

blatnik1.jpg

Πηγή κεντρικής: tatianablatnik