Τατιάνα Μπλάτνικ: Η κομψή εμφάνιση με skinny τζιν παντελόνι και ψηλές μαύρες μπότες

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η κομψή εμφάνιση με skinny τζιν παντελόνι και ψηλές μαύρες μπότες

Photo: NDP Photo Agency

Η Τατιάνα Μπλάτνικ επιβεβαιώνει ότι τα skinny τζιν παντελόνια επιστρέφουν στη μόδα και τα συνδυάζει με ένα ζευγάρι μπότες με κρόσσια. 

Μπορεί το μηνμόσυνο του τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου να έχει περάσει, αλλά η οικογένεια Γλύξμπουργκ συνεχίζει να είναι στην επικαιρότητα με την Τατιάνα Μπλάτνικ να είναι η νέα αγαπημένη του κόσμου της μόδας. Όπως ξέρεις ήδη η ίδια και ο σύζυγός της Νικόλαος Γλύξμπουργκ μένουν μόνιμα στην Ελλάδα, οπότε ο φακός τους απαθανατίζει συχνά στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή τη φορά βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και δεδομένου του καλού καιρού των ημερών η Τατιάνα έκανε το ιδανικό look με τζιν για τη λεγόμενη μεταβατική φάση.

Τα 7 ανοιξιάτικα πανωφόρια που χρειάζεσαι για να περάσεις με στυλ τη μεταβατική φάση

tatiana_blatnik-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Skinny τζιν, μπότες και σακάκι. Το τρίπτυχο της επιτυχίας για την άνοιξη.

Τους τελευταίους μήνες και με την επιστροφή των 90s και 00s στην επικαιρότητα της μόδας έχει ξεσπάσει ένα από τα πιο δυνατά fashion debates και αφορά φυσικά τα πιο αγαπημένο και διαχρονικό κομμάτι της ντουλάπας μας, το τζιν παντελόνι μας. Από τη μία τα τεράστια, φαρδιά, baggy παντελόνια και από την άλλη τα στενά skinny σχέδια, που επιστρέφουν δειλά στην πραγματικότητα μας και στις συλλογές των αγαπημένων μας brands. Η Τατιάνα Μπλάτνικ φαίνεται πως έχει κάνει την επιλογή της και ψηφίζει skinny! Αυτό τουλάχιστον μπορούμε να καταλάβουμε από την τελευταία της εμφάνιση, όπου την είδαμε με ένα κλασικό, μπλε, skinny τζιν παντελόνι. Φυσικά, δεν ήταν μόνο το παντελόνι, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο το συνδύασε, που έκανε το look της να ξεχωρίσει.

Μαρία Ολυμπία και Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι δύο πιο καλοντυμένες royals που απογείωσαν το black chic

tatiana_blatnik-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Τατιάνα έκανε ένα ιδιαίτερο styling φέρνοντας το όλο look εκεί ακριβώς που πρέπει να είναι σε σχέση με την εποχή και τον καιρό της χώρας μας. Συνδύασε, δηλαδή, το στενό της τζιν με ένα ζευγάρι μαύρες, ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο σε suede, οι οποίες έχουν ενσωματωμένα κρόσσια στα πλαινά τους. Αυτό σημαίνει φυσικά ότι απογειώνουν το bohemian coolness με την κίνηση, καθώς περπατά. Από πάνω φόρεσε ένα επίσης denim πουκάμισο σε ανοιχτό blue denim χρώμα, ενώ από πάνω έβαλε ένα μαύρο σακάκι, με στενή μέση και ένα ιδιαίτερο logo με λευκά γράμματα στην πλάτη, που το κάνει λίγο πιο casual και συμβατό με το υπόλοιπο outfit. Τα μαύρα γυαλιά της και η μεγάλη Chanel τσάντα της ολοκλήρωσαν ιδανικά την εμφάνιση.