Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε 39 και τα παιδιά του τού έκαναν έκπληξη στο Kitchen Lab-Η τούρτα & το party

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε 39 και τα παιδιά του τού έκαναν έκπληξη στο Kitchen Lab-Η τούρτα & το party
Instagram

Οι λεπτομέρειες στην τούρτα, το αγαπημένο πιάτο του Άκη, το Kitchen Lab και τα πλάνα από το σπίτι στην Αγία Παρασκευή. 

Γεννημένος στη Θεσσαλονική στις 4 Μαρτίου του 1984, τα 39 του χρόνια συμπλήρωσε σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης. Στο πλάι του φυσικά η οικογένειά του, η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τα δύο παιδιά τους, ο μικρός Αχιλλέας και η εφτά μηνών κόρη τους.

Ποζάροντας με τα αγγελούδια του στην αγκαλιά του και μια τεράστια τούρτα – υπερπαραγωγή, σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram:

«Και κάπως έτσι με βρήκαν τα 39! ❤ Εύχομαι σε όλους υγεία, αγάπη και αγκαλιές! Να είμαστε όλοι καλά και υγιείς».

Η εν λόγω λήψη έγινε στην κουζίνα όπου γυρίζεται η εκπομπή του στον Alpha, Kitchen Lab. Όπως ήταν λογικό, η οικογένεια του πρώτου Masterchef στην Ελλάδα έσπευσε προκειμένου να του χαρίσει το πιο ωραίο πάρτι γενεθλίων ενώ πολλοί παρατήρησαν και τις λέξεις που κοσμούσαν την τούρτα. «Awesome dad, cool chef» και κάπως έτσι αυτά είναι τα πρώτα γενέθλια του Άκη τα οποία και γιορτάζει με το νέο μέλος στην όμορφη οικογένειά του.

Ακολουθεί η ανάρτησή του

https://www.instagram.com/p/CpXHbp1oY-O

Το πιάτο για τα γενέθλιά του στο μαγαζί του στην Αγία Παρασκευή

Η οικογένεια δεν θα μπορούσε να μην πάει και στο μαγαζί του σεφ ή αλλιώς στο Kitchen Lab της Αγίας Παρασκευής. Σε στόρι του Άκη, είδαμε και το αγαπημένο του πιάτο με αυγά ποσέ που περιλαμβάνει σολομό, γαλοπούλα, και ντοματίνια ως γαρνιτούρα.

334896539_1341617813083156_4769005269149834758_n-(1).jpg

Η οικογένεια Πετρετζίκη

Ο Άκης Πετρετζίκης δημιούργησε τη δική του οικογένεια με τη γυναίκα της ζωής του, πριν από δύο περίπου χρόνια, όταν ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο γιος τους Αχιλλέας. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη με τη μικρή τους κόρη. «Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…» είχε γράψει χαρακτηριστικά ανεβάζοντας φωτογραφία με τις δύο γυναίκες της ζωής του.

Λίγο αργότερα, καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast Star, είχε πει: «Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε "ακούσει" λίγο. Ο Αχιλλέας είναι 1,5 ετών, δεν μιλάει ακόμη αλλά καταστρέφει τα πάντα. Αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Και εκεί που λέγαμε ότι έχουμε χρόνο από τις 7 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, "έσκασε" το δεύτερο παιδί. Η μικρή θηλάζει δεν κάνει τίποτε άλλο ακόμη. Τρώει, κοιμάται και κλαίει. Αλλά είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο. Θα τη βάλουμε σε πρόγραμμα στους έξι επόμενους μήνες».

Όσον αφορά την πρώτη του αντίδραση όντας ακόμη «αρχάριος», είχε πει στο Happy day: «H πρώτη μου σκέψη όταν μάθαμε ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ, πρέπει να βρούμε χρόνο”! Πριν από τον γάμο περνούσα δύο ώρες με το κινητό. Τώρα το χρησιμοποιώ απλά για τηλέφωνα. Κουρεύτηκα γιατί έκανα 15 λεπτά για να στεγνώσω τα μαλλιά μου. Ήταν πράγματα άχρηστα. Θέλω όταν γυρίζω σπίτι ηρεμία και ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Όταν γυρίζω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Άμα και οι δύο προσφέρουν συντροφικότητα, ηρεμία, ασφάλεια, λες "αυτό θα ήθελα να το έχω μια ζωή". Είναι πολύ απλό».

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο μικρός Αχιλλέας κάνει «έφοδο» στο kitchen lab, μιας και έχει εξελιχθεί στον αγαπημένο του work buddy, κάτι που είμαστε σίγουροι πως θα γίνει και με τη μικρή τους.

Η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ πάντως, δεν διατηρεί καν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι μοναδικές φορές που την έχουμε δει, είναι από τις αναρτήσεις του συζύγου της. Πρόκειται για μια εξίσου ενθουσιασμένη νέα μαμά, η οποία γνώρισε μέσω social τον σεφ και είναι νοσηλεύτρια.

Άκης Πετρετζίκης: Το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή, η προπόνηση του γιου & το σχόλιο για τον «Σασμό»

Η νεογέννητη κόρη τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους και έκανε τον σεφ να για δεύτερη φορά μπαμπά στις 17 Σεπτεμβρίου 2022.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! #❤️ Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα...», είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Instagram ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία του μωρού από το μαιευτήριο.

https://www.instagram.com/p/Cim1EP8MAY0

Ο «μεγάλος αδερφός» Αχιλλέας, είναι εδώ και καιρό το mini me του Άκη Πετρετζίκη, αφού τον συνοδεύει παντού: Από τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, μέχρι τη δουλειά στο εστιατόριό του, ο μικρός είναι πολύ δραστήριος.

https://www.instagram.com/p/CY7DR0KANMt

Σε μια από τις αναφορές του στον γιο του, πριν ακόμη έρθει στον κόσμο η κόρη του, ο σεφ είχε πει σε ένα Instagram live του: «Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να είστε καλά. Να σας πω ότι εγώ είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι στα καλύτερά μου, γιατί έχω σπίτι ένα μικρό φιλαράκο καινούργιο που είναι φανταστικός. Και ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι και να τον δω. Όπως κάθε μέρα. Και γενικά ανυπομονώ να πάω σπίτι και να μη φύγω από το σπίτι. Γιατί είναι εκεί πέρα ο μικρός. Αλλά δεν πειράζει, πρέπει και να δουλέψω. Γιατί αν δε δουλέψω, ο μικρός θα έχει προβλήματα. Οπότε πρέπει να έρθω στη δουλειά. Αλλά ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να δω τον μικρό».

https://www.instagram.com/p/CerOGxcMyop

Φυσικά με κάθε νέα του ανακάλυψη και κατόρθωμα, ο μικρός Αχιλλέας ξετρελαίνει ακόμη περισσότερο τους γονείς του που μένουν να θαυμάζουν κάθε βήμα του. Πριν από μερικές εβδομάδες, ο δημοφιλής σεφ μοιράστηκε στο προφίλ του στο Instagram μερικά στιγμιότυπα του γιου του να ανεβαίνει τα σκαλιά. «Απογευματινή προπονησούλα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Στα πλάνα αυτά έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα μέρος του σπιτιού της οικογένειας, το οποίο είναι διώροφο με εσωτερική ξύλινη σκάλα. Με αφορμή αυτό, είπαμε να ρίξουμε μια εκτενέστερη ματιά στο σπίτι του και να πάρουμε μια γεύση από τον χώρο της οικογένειας.

Δες περισσότερα πλάνα από το σπίτι της οικογένειας στην Αγία Παρασκευή

https://www.instagram.com/p/B-IStqugTQY
https://www.instagram.com/p/B-FqsXQgS4n

Κάτι που σίγουρα κάνει η οικογένεια Πετρετζίκη στο σπίτι της είναι να βλέπει «Σασμό». Δες περισσότερα εδώ.