Ο Johnny Depp κάνει στροφή στην καριέρα του και πλουτίζει ως ζωγράφος

Ο Johnny Depp κάνει στροφή στην καριέρα του και πλουτίζει ως ζωγράφος

O 59χρονος σταρ έχει κερδίσει θετικές κριτικές για το καλλιτεχνικό του εγχείρημα και κερδίσει περισσότερα από 8 εκατομμύρια λίρες.

Μια πολύ καλή περίοδο της ζωής του φαίνεται πως διανύει ο Johnny Depp, αφήνοντας οριστικά πίσω του τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard. Ο 59χρονος σταρ θα σκηνοθετήσει μια ταινία για τη ζωή του Ιταλού ζωγράφου και γλύπτη Amedeo Modigliani.

Την ίδια ώρα ο διάσημος ηθοποιός βλέπει την καριέρα του ως εικαστικός να εκτοξεύεται και να είναι πολύ προσοδοφόρα. Ο Depp πούλησε πίνακες ζωγραφικής αξίας 4,5 εκατομμυρίων λιρών μέσα σε μία εβδομάδα και τα έργα του απέσπασαν αρκετά θετικές κριτικές.

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Johnny Depp

Μια σειρά από εκτυπώσεις, περιορισμένης έκδοσης, του Bob Marley και των ηθοποιών Heath Ledger και River Phoenix βγήκαν προς πώληση μέσω της γκαλερί «Castle Fine Art Gallery» του Λονδίνου.

Εκπρόσωπος της γκαλερί ανέφερε ότι οι τολμηρές και χρωματιστές εκτυπώσεις, οι οποίες κοστίζουν 4.500 λίρες η καθεμία ή 17.500 λίρες και οι τέσσερις, είχαν σχεδόν εξαντληθεί μέσα σε επτά ημέρες. Πρόκειται για τη δεύτερη έκθεση της συλλογής «Friends and Heroes» του ηθοποιού. Η πρώτη, στην οποία συμμετείχαν ο Bob Dylan, ο Keith Richards των Rolling Stones, η ηθοποιός Elizabeth Taylor και ο ηθοποιός Al Pacino, εξαντλήθηκε κι αυτή μέσα σε λίγες ώρες τον περασμένο Ιούλιο.

Αξιοθαύμαστο είναι το γεγονός πως τους τελευταίους επτά μήνες, ο Depp έχει κερδίσει περισσότερα από 8 εκατ. λίρες από την τέχνη του. O 59χρονος σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» δήλωσε συγκινημένος που ο κόσμος ενδιαφέρθηκε για τη δουλειά του. Είπε ότι περνάει περισσότερο χρόνο στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο και αγαπά το Λονδίνο, το οποίο περιέγραψε ως ένα πολύ δημιουργικό περιβάλλον.

«Το να καταπιάνεσαι με κάτι για πρώτη φορά, χωρίς να έχεις ιδέα για το τι πρόκειται να ξεκινήσει και τι θα προκύψει είναι βαθιά ικανοποιητικό. Το να βλέπουν οι άνθρωποι αυτά τα πράγματα τώρα για πρώτη φορά και να αντιδρούν με τον τρόπο που αντιδρούν, τόσο θετικά, σε ό,τι έχω φτιάξει είναι πολύ συγκινητικό», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός.

Αμετανόητη η Amber Heard! H νέα έφεση στον Johnny Depp και το σενάριο νέας δίκης

Η πρώτη έκθεση του Johnny Depp

Οι πίνακες του Depp αποτυπώνουν 4 ανθρώπους που έχουν εμπνεύσει τον σταρ στη ζωή του και αυτοί είναι o Keith Richards, ο Al Pacino, ο Bob Dylan και η Elizabeth Taylor.

https://www.instagram.com/p/CgjUNTfsbZt

Τον περασμένο Ιούλιο ο Johnny Depp έθεσε προς πώληση τα έργα του τα οποία έγιναν sold out μέσα σε μόλις λίγες ώρες από την ανακοίνωση. Εντυπωσιακό είναι πως πουλήθηκαν και τα 780 κομμάτια που διατέθηκαν, με τα κορνιζαρισμένα να πωλούνται για 3.950 λίρες (4.714 ευρώ), ενώ οι 4 βασικοί πίνακες πωλήθηκαν για 14.950 λίρες (17.842 ευρώ) ο καθένας. Στο σύνολο, τα έργα του ηθοποιού συγκέντρωσαν περί τις 3 εκατομμύρια λίρες (περί τα 3,58 εκατομμύρια ευρώ).

https://www.instagram.com/p/ChPivwaMPvb

«Πάντα χρησιμοποιούσα την τέχνη για να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Η ζωή μου είναι γεμάτη με πίνακες, αλλά τους κρατούσα για τον εαυτό μου, αποκλειστικά για τον εαυτό μου. Κανείς δεν πρέπει να περιορίζει ποτέ τον εαυτό του», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CgjUZtYMFN4

Πηγή κεντρικής: apimages.com