H αποκάλυψη της Lily-Rose Depp για τη σχέση με τους γονείς της

Τσακιρίδου Χριστίνα
H αποκάλυψη της Lily-Rose Depp για τη σχέση με τους γονείς της

H 23χρονη κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Paradis μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια την οικογένεια και τα παιδικά της χρόνια.

Η Lily-Rose Depp, κόρη του ηθοποιού Johnny Depp και του μοντέλου, Vanessa Paradis φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Elle και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Τα παιδικά χρόνια και η ζωή με τους γονείς της

Το 23χρονο μοντέλο αναφέρθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στα παιδικά της χρόνια και τη ζωή με τους διάσημους γονείς της. Η Lily-Rose παραδέχτηκε ότι οι γονείς της έκαναν ό,τι μπορούσαν για να προσφέρουν σε εκείνη και τον αδερφό της Jack την πιο φυσιολογική ανατροφή μπορούσαν.

https://www.instagram.com/p/ClBdOwKOAAl

«Οι γονείς μου προστάτευσαν τον αδερφό μου και εμένα από τη δημοσιότητα όσο το δυνατόν περισσότερο. Ξέρω ότι η παιδική μου ηλικία δεν έμοιαζε με την παιδική ηλικία όλων, και είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο να ασχοληθώ, αλλά είναι επίσης το μόνο πράγμα που ξέρω», τόνισε η Lily-Rose Depp.

https://www.instagram.com/p/ClBlfm4tcbC

Η νεαρή ηθοποιός του «Silent Night» εξήγησε ότι λατρεύει την ιδιωτικότητά της όταν μιλάει για το ότι είναι ανοιχτή περισσότερο με φίλους έναντι του κοινού.

«Μεγάλωσα με έναν τρόπο που με έμαθε ότι η ιδιωτικότητα είναι κάτι που είναι σημαντικό να προστατεύεται», τόνισε.

Απατεώνες προσποιούνται πως είναι ο Johnny Depp, αλλά εκείνος το κατάλαβε και έκανε κίνηση ματ

Η γνώμη της για την πολύκροτη δίκη Depp-Heard

Η Lily-Rose Depp εξήγησε γιατί δεν μίλησε όλο αυτό τον καιρό για τη δίκη του πατέρα της και της πρώην συζύγου του, Amber Heard.

«Όταν είναι κάτι τόσο ιδιωτικό και τόσο προσωπικό που ξαφνικά γίνεται όχι τόσο προσωπικό. Αισθάνομαι πραγματικά ότι δικαιούμαι τον μυστικό μου κήπο των σκέψεων. Νομίζω επίσης ότι δεν είμαι εδώ για να απαντήσω για κανέναν, και νιώθω ότι, για μεγάλο μέρος της καριέρας μου, οι άνθρωποι ήθελαν πραγματικά να με ορίσουν από τους άντρες στη ζωή μου, είτε πρόκειται για μέλη της οικογένειάς μου είτε για τους φίλους μου, ό,τι κι αν είναι . Και είμαι πραγματικά έτοιμος να με ορίσουν για τα πράγματα που έβαλα εκεί έξω».

Πηγή κεντρικής: lilyrose_depp