Η Μαρία Μπακοδήμου είχε γενέθλια και η πιο ωραία ευχή ήρθε από τους άντρες της ζωής της

Η Μαρία Μπακοδήμου είχε γενέθλια και η πιο ωραία ευχή ήρθε από τους άντρες της ζωής της

H 58χρονη παρουσιάστρια γιόρτασε με αγαπημένα πρόσωπα και τους μονάκριβους γιους της.

Εορταστικό είναι το κλίμα στο σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου, καθώς την Πέμπτη (09.03) η παρουσιάστρια είχε τα γενέθλιά της.

Η οικοδέσποινα του «Γεια σου» δέχθηκε πληθώρα ευχών από τα αγαπημένα της πρόσωπα, συγγενείς, συνεργάτες αλλά και από τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

Το πάρτι γενεθλίων και η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

Πριν λίγα 24ωρα η παρουσιάστρια διοργάνωσε ένα μικρό πάρτι γενεθλίων στο κέντρο της Αθήνας όπου οι φίλοι της έδωσαν το παρών. Ο γιος της, Άρης Αργυρόπουλος, θέλησε να της ευχηθεί δημόσια ποστάροντας μια υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρουν αγκαλιά κάτω από την Ακρόπολη.

Μαμά και γιος διασκεδάζουν και χαμογελούν στον φακό ενώ λίγο πιο πέρα βρίσκεται και ο μικρότερος γιος της παρουσιάστριας, Νικήτας Αργυρόπουλος. Ο 20χρονος Άρης τρέφει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του και πρόσφατα έκανε ένα νέο επαγγελματικό βήμα κυκλοφορόντας τη δική του συλλογή με ρούχα.

H αλλαγή στην εμφάνισή της

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία η παρουσιάστρια απέκτησε νέο hair look, κόβοντας τα μαλλιά της και μεταφέροντας τη χωρίστρα της στο πλάι. Ανήμερα των γενεθλίων της η Μαρία Μπακοδήμου πόζαρε με το καινούριο της, νεανικό κούρεμα το οποίο της ταιριάζει πολύ.

Το πρόβλημα υγείας της Μαρίας Μπακοδήμου λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Γεια σου»

Η σχέση της Μαρίας Μπακοδήμου με τους γιους και τον πρώην σύζυγό της

Πριν 19 ολόκληρα χρόνια η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, έχουν καταφέρει ωστόσο να διατηρούν μια πολύ καλή επαφή. Οι 2 γιοι τους παραμένουν η no1 προτεραιότητά τους και τα τελευταία χρόνια το πρώην ζευγάρι βγαίνει συχνά έξω σε φιλικό πλαίσιο ή μαζί με τα παιδιά τους.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People η παρουσιάστρια ανέφερε: «Τα παιδιά πρέπει να μεγαλώνουν με όρια. Διαφορετικά δεν είναι τα ίδια ευ­τυχισμένα. Ειδικά όταν είναι ανήλικα, τα όρια τους δημι­ουργούν την ασφάλεια ότι κάποιος τα προστατεύει. Με τα παιδιά μου, αν και υπήρξαν εντάσεις, πάντα μιλούσαμε και συζητούσαμε. Το γεγονός ότι χωρίσαμε νωρίς με τον πα­τέρα τους μου δημιουργούσε την ενοχή ότι δεν τους έχω προσφέρει μια ολοκληρωμένη οικογένεια με μαμά και μπα­μπά που είναι μαζί και ενωμένοι. Αυτή λοιπόν η ενοχή πολλές φορές με έκανε να μην τους χαλάω χατίρι. Από εκεί που τους έβαζα κάποια όρια, υποχωρούσα και τα έκανα πολύ πιο ελαστικά για να μην τα στενοχωρήσω».

H μονοκατοικία της Μαρίας Μπακοδήμου έχει στυλ όπως κι εκείνη

Η Μαρία Μπακοδήμου ζει τα τελευταία χρόνια με τους δύο γιους της, Νικήτα και Άρη Αργυρόπουλο, σε μία υπέροχη μονοκατοικία στην Εκάλη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει διακοσμήσει τον χώρο σύμφωνα με το προσωπικό της γούστο και στυλ και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει στιγμιότυπα στα social media μέσα από το σπίτι της.

https://www.instagram.com/p/CW4_KO0AJw8

Το σπίτι της Μαρίας Μπακοδήμου διαθέτει ένα κλασσικό σαλόνι σε σκούρες αποχρώσεις ενώ αρκετά vintage αντικείμενα ολοκληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση. Η μεγάλη εσωτερική σκάλα, τα αγαπημένα βιβλία της παρουσιάστριας και τα κάδρα με φωτογραφίες δίνουν μια νοσταλγική πινελιά στον χώρο. Τα φυτά εσωτερικού χώρου δίνουν αέρα αισιοδοξίας και μας δίνουν έμπνευση σε θέματα deco.

https://www.instagram.com/p/CXVlB7glr0p

Η εντυπωσιακή μονοκατοικία διαθέτει μεγάλο, καταπράσινο κήπο με πισίνα, στην οποία η παρουσιάστρια και οι γιοι της απολαμβάνουν τις βουτιές τους. Η Μαρία Μπακοδήμου τρέφει μεγάλη αδυναμία στο τετράποδο κατοικίδιό της με το οποίο χαλαρώνει στον κήπο, διαβάζοντας τα αγαπημένα της βιβλία.

Πηγή κεντρικής: mariabacodimou