Η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε να γυμνάζεται μετά τον τοκετό και οι κοιλιακοί της είναι όπως φαντάζεσαι

Η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε να γυμνάζεται μετά τον τοκετό και οι κοιλιακοί της είναι όπως φαντάζεσαι

Η 36χρονη τραγουδίστρια ετοιμάζει την μεγάλη της επιστροφή στη σκηνή και μοιράστηκε τη νέα της αγαπημένη μέθοδο γυμναστικής.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής τους βιώνουν εδώ και έναν μήνα η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία. Η 36χρονη pop star έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί στις 7 Φεβρουαρίου, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2,9 κιλών.

Πριν λίγα 24ωρα δημοφιλής τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της με αγαπημένους φίλους όπου έσβησε την εντυπωσιακή τούρτα της. Η pop star δέχθηκε σαν δώρο δύο υπέροχες τούρτες, μία για εκείνη και μία για τον Μποτία junior ο οποίος συμπλήρωσε 1 μήνα ζωής.

https://www.instagram.com/p/Cph5Cc_KY9w

Η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε την γυμναστική και το σώμα της είναι όπως το περιμέναμε

Η τραγουδίστρια αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έχει ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία για το μεγάλο comeback. Η νέα μαμά βρίσκει καθημερινά λίγο χρόνο μόνο για εκείνη και κάνει εντατικές προπονήσεις.

Πριν λίγες ώρες η Φουρέιρα και ο κολλητός της, Πέτρος Τσαπαρδώνης βρέθηκαν σε αίθουσα γυμναστικής και μοιράστηκαν στιγμιότυπα από την fitness ρουτίνα της τραγουδίστριας. Φορώντας μαύρο παντελόνι φόρμας και λευκό crop top η 36χρονη κάνει με αφοσίωση τις ασκήσεις της και εμείς χαζεύουμε την flat κοιλιά της, μόλις ένα μήνα μετά τον τοκετό.

Πόση αγάπη σε μία εικόνα; Η Ελένη Φουρέιρα στην πρώτη φωτογραφία με το μωρό της την ώρα του θηλασμού

Όπως θα δεις κι εσύ στο video που ακολουθεί η καλλιτέχνης ορκίζεται στο TRX για να χτίσει μυς και να σφίξει.

Τα TikTok της Ελένης Φουρέιρα είχαν μαρτυρήσει πώς διατηρεί τις αναλογίες της

Η 36χρονη τραγουδίστρια διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην εγχώρια showbiz και αυτό οφείλεται στην υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή της σε συνδυασμό με την τακτική άσκηση και τον χορό. Μετά τον τοκετό η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζει το comeback της στις πίστες και τις #bodygoals αναλογίες της αφού γυμνάζεται στο σπίτι σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok η Ελληνίδα σταρ μας έχει δείξει μερικές από τις ασκήσεις της αλλά και γωνιές από το εντυπωσιακό σπίτι της στα νότια προάστια.

Ο λογαριασμός της pop star στο TikTok είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς με τα videos της να γίνονται συχνά viral.

Πηγή κεντρικής: foureira