J2US: Καμία έκπληξη για την Δέσποινα Βανδή που τράβηξε όλα τα βλέμματα

J2US: Καμία έκπληξη για την Δέσποινα Βανδή που τράβηξε όλα τα βλέμματα

Η αποχώρηση ήταν έκπληξη αλλά τα φώτα στράφηκαν στην Δέσποινα Βανδή στο χθεσινό επεισόδιο του J2US.

To J2US επέστρεψε και μπορεί η αποχώρηση εχθές να ήταν έκπληξη για τους περισσότερους, αλλά αυτό που δεν είναι σίγουρα έκπληξη είναι το γεγονός πως όλα τα φώτα στράφηκαν στην εντυπωσιακή Δέσποινα Βανδή.

Οι femme fatale εμφανίσεις των γυναικών του J2US και γιατί η Βανδή βγήκε (ξανά) νικήτρια

J2US: Η επιστροφή στις οθόνες μας

Μετά από μια εβδομάδα διακοπής λόγω του εθνικού πένθους για την τραγωδία των τραίνων στα Τέμπη, το μουσικό σόου J2US επέστρεψε στις οθόνες μας το βράδυ του Σαββάτου μέσω του καναλιού Alpha. Η κριτική επιτροπή με τους
Καίτη Γαρμπή, Σταμάτη Φασουλή, Δέσποινα Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου, η Κατερίνα Στικούδη για τα παρασκήνια, ο Νίκος Κοκλώνης και όλοι οι συμμετέχοντες, γέμισαν ξανά με χαμόγελα, χορό και τραγούδι τη σκηνή του J2US.

Για το μουσικοχορευτικό show του Alpha, οι τηλεθεατές είχαν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη να ανοίγει το live και να δίνει έναν πιο ήσυχο τόνο με σεβασμό προς μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που έπληξε τη χώρα μας.

Παραμένοντας μόνο στα του διαγωνισμού, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανακοινώθηκαν όπως πάντα λίγα λεπτά πριν τις δύο το πρωί. Το ζευγάρι που αποχώρησε νωρίς από το μουσικό σόου ήταν η Μαρία Αντωνά με την Ειρήνη Μιχαήλ, το οποίο διαγωνίστηκε στις τελευταίες θέσεις με τους Στέφανο Κωνσταντινίδη και Λίτσα Γιαγκούση.

J2US: Τα φώτα όλα πάνω στην Δέσποινα Βανδή

Μπορεί η αποχώρηση να αποτέλεσε έκπληξη καθώς πιστεύαμε ότι αυτό το χευγάρι δεν θα αποχωρήσει τόσο νωρίς, αλλά δεν εκπλησσόμαστε καθόλου που την προσοχή μας τράβηξε για ακόμη μία φορά η εντυπωσιακή Δέσποινα Βανδή.

Με ένα κολλητό λευκό φόρεμα που αγκάλιαζε τη μέση της μια ένα ασημένιο κόψιμο που αναδείκνυε την πλάτη της, η διάσημη τραγουδίστρια με την ομάδα των hair artist Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, stylist Χρυσάνθη Θωμάτου και stylist Μαρίας Μαντζιόρη, μας χάρισε ένα ακατανίκητο look.

Το luxury φόρεμα που φόρεσε ξανά η Μελίνα Νικολαΐδη και που είχε λατρέψει & η άλλη «κόρη» της Βανδή

Βέβαια, όπως πάντα εκθαμβωτική ήταν και η Κατερίνα Στικούδη που με ένα αστραφτερό μίνι φόρεμα hairstyling από Αγγελική Κανδυλάκη, makeup από την Καίτη Κουτσογιαννακοπούλου, και styling από τον Κώτσα Ζήση, έφερε τον σύγχρονο και ποπ και φανταχτερό αέρα στη σκηνή του J2US.