Οι femme fatale εμφανίσεις των γυναικών του J2US και γιατί η Βανδή βγήκε (ξανά) νικήτρια

Οι femme fatale εμφανίσεις των γυναικών του J2US και γιατί η Βανδή βγήκε (ξανά) νικήτρια

Το head piece που έκλεψε την παράσταση και το καρέ της Δέσποινας Βανδή έγιναν ξανά πρώτο trend στο Twitter.

To J2US στο 2ο επεισόδιό του είχε την πιο glamorous κριτική επιτροπή από κάθε άλλη εκπομπή. Το show μπορεί να είναι στην αρχή του, αλλά αν κρίνουμε από το χθεσινό του επεισόδιο, τότε θα έχει μια πολύ φανταχτερή σεζόν και οι γυναίκες της λαμπερής εκπομπής θα τραβάνε τα βλέμματα όλων. Και κυρίως η Δέσποινα Βανδή με το πολυτελές της head piece που έκλεψε τις καρδιές του κοινού, αλλά και του Twitter.

Βίσση & Βανδή έχουν ένα κοινό και αυτό είναι οι υπέροχες φωτογραφίες με τις κόρες τους

J2US: Υπέρλαμπρες παρουσίες ακόμη μία φορά

Το μουσικοχορευτικό show του ALPHA με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη καλωσόρισε τους θεατές σε ένα επεισόδιο γεμάτο τραγούδι και χορό, ενώ το καρανβαλικό κλίμα των ημερών δεν έλειψε ούτε από την αίσθηση, ούτε από τις στυλιστικές επιλογές.

Επίτιμος καλεσμένος για εχθές ήταν ένας τραγουδιστής που κάθε φορά υπόσχεται να ανεβάσει το κέφι και δεν είναι άλλος από τον μοναδικό Τόνι Σφήνο που ανέβηκε στη σκηνή του J2US και ξεσήκωσε όχι μόνο το κοινό, αλλά και όλη την παραγωγή της εκπομπής.

Σχετικά με το διαγωνιστικό του κομμάτι, στη σκηνή ανέβηκαν τα 18 ζευγάρια που έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους θεατές και να ακούσουν καλά σχόλια από την κριτική επιτροπή. Όπως σε κάθε διαγωνισμό υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, και έτσι από το δεύτερο live το ζευγάρι που αποχώρησε ήταν η Τζούλια και η Ρία.

J2US: Just... Gatsby

Οι κυρίες του μουσικοχορευτικού show ήταν αυτές όμως που και πάλι μαγνήτισαν όλα τα βλέμματα, αφού πλήρως εναρμονισμένες με το καρναβαλικό κλίμα των ημερών, είχαν βάλει τις δικές τους στολές. Όμως, δεν ήρθε η κάθε μία με τη δική της στολή. Για φέτος, το J2US είχε επιλέξει θέμα ως στυλιστικό θέμα Gatsby, με τίτλο "Just... Gatsby". Προερχόμενο από το μυθιστόρημα του Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ που διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1920, μια δεκαετία γνωστή για τα πολυτελή πάρτι και την εξωφρενική μόδα, οι γυναίκες της κριτικής επιλογής έβαλαν γκλάμουρ τουαλέτες με πλούσιο styling.

Δέσποινα Βανδή
Στυλ, μαλλιά, φόρεμα και περίτεχνο headwear, η Δέσποινα Βανδή βγαλμένη από τη δεκαετία του '20 επέλεξε ένα ασημένιο φόρεμα με κρόσια και πούπουλα, με της βοήθεια της στυλίστριας Chrysanthi Thomatos, της make-up artist Βάσω Νακοπούλου και του hair artist Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου (με wighair της MACO). Ωστόσο, τις εντυπώσεις έκλεψε η λαμπερή εξτραβακάντζα που φορούσε στο κεφάλι της και που θυμίζει το στέμμα που είχε φορέσει η Lady Gaga το 2014. Δείτε παρακάτω την εντυπωσιακή εμφάνιση και σχόλια των χρηστών στο Twitter που την αποθεώνουν.

Καίτη Γαρμπή
Με εξίσου πλούσιο του styling Dennis Kolpodinos εμφανίστηκε και η Καίτη Γαρμπή, η οποία με make-up από την Δέσποινα Αλχαζίδου που τόνιζε τα μάτια της, επέλεξε ασημένιο αστραφτερό φόρεμα, με λευκή γούνα και πολλά φανταχτερά κολιέ.

Kaith-Garmph.JPG

Βίκυ Σταυροπούλου
Χωρίς να επιλέγει τη λάμψη του ασημί, η αγαπημένη ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου θέλησε να λάμψει με το πιο "απαιτητικό" χρώμα. Τη τρίαδα λοιπόν συμπληρώνει που με τη βοήθεια της στυλίστριας Τζέλα Μαρτσέκη και mak-up και κομμώσεις από Δημήτρη Δημητρούλια και hair stylist από φοράει ένα μάξι μαύρο φόρεμα, μαύρα γάντια και μαύρο καλσόν με λουλουδίστικα σχέδια και μαύρα πούπουλα στην κορδέλα που συμπλήρωνα το καρέ της.

Biky-Stayropoyloy.jpg

Κατερίνα Στικούδη
Πάντα λαμπερή και άκρως εντυπωσιακή, η Κατερίνα Στικούδη που μεταφέρει τον παλμό του backstage, ξέφυγε από τον Great Gatsby και έβαλε φωτιά ντυμένη ως Jessica Rabbit. Με ένα κατακόκκινο σατέν στράπλες φόρεμα της φόρεμα Christina Zafeiriou Couture και τους Κώστα Ζήση & Iros Krass (styling), Αγγελική Κανδυλάκη (hair stylist), Καίτη Κουτσογιαννακοπούλου (make-up). Εκτός από το σεξαπύλ, δεν έλειψαν και τα έντονα χαρακτηριστικά φρύδια που συμπλήρωνα την εμφάνιση.