Εκτός από υπέροχη (οικο) Δέσποινα η Βανδή είναι και Tik Toker: «Καλώς σας βρήκα φίλοι»

Εκτός από υπέροχη (οικο) Δέσποινα η Βανδή είναι και Tik Toker: «Καλώς σας βρήκα φίλοι»

Άνοιξε το σπίτι της και μάς έδειξε τους καλεσμένους αλλά και γιατί κάνει τα καλύτερα γιορτινά τραπέζια. 

Εορταστικό ήταν το κλίμα στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε σαρακοστιανό τραπέζι και κάλεσε τους πιο στενούς φίλους της ώστε να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Η καλλιτέχνης φημίζεται για τις μαγειρικές της ικανότητες και μπήκε για ακόμη μια φορά στην κουζίνα ώστε να ετοιμάσει νόστιμα πιάτα μαζί με τις κολλητές της.

Η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikΤok μέσα από το σπίτι της όποιο μαζί με την φίλη της Μαρία Χολέβα έστειλαν τα φιλιά τους στους θαυμαστές της και ευχήθηκαν «χρόνια πολλά».

Μήνυμα ελήφθη: Τι πραγματικά ήθελε να μας πει η Βανδή όταν πήγε στη Βίσση με τον Μπισμπίκη

Η τραγουδίστρια και οι καλεσμένοι της ξεφάντωσαν υπό τον ρυθμό της μουσικής και όπως είδαμε σε βίντεο που κυκλοφόρησε Βανδή-Χαραλαμπόπουλος έκαναν το πιο αυθόρμητο ντουέτο.

Η Δέσποινα Βανδή κάνει χαμό στο TikTok

Η τραγουδίστρια και κριτής του J2US δημιούργησε πρόσφατα λογαριασμό στο TikTok και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της. Στο πρώτο της post η Δέσποινα Βανδή μίλησε στους fans μέσα από το καμαρίνι της και τους κάλεσε να την ακολουθήσουν στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Η 53χρονη έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην εγχώρια showbiz και αυτό οφείλεται στην εντατική γυμναστική που κάνει σε καθημερινή βάση.

To «άντε γεια» σπίτι της τραγουδίστριας στη Βούλα

Η Δέσποινα Βανδή κατοικεί τα τελευταία 9 χρόνια στην περιοχή της Βούλας και όπως φαίνεται αυτό δεν θα αλλάξει άμεσα. Το σπίτι της στα Νότια Προάστια στέγασε τις ωραιότερες, οικογενειακές στιγμές με τον πρώην σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη και τα 2 παιδιά τους, Μελίνα και Γιώργο. Βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο ψηλά σε λόφο, στα σύνορα Βούλας και Βάρης. Μετά το διαζύγιο, η τραγουδίστρια εξακολουθεί να μένει εκεί και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει στα social media στιγμιότυπα μέσα από το εντυπωσιακό σπίτι της.

Η Ελληνίδα σταρ έχει διακοσμήσει το πολυεπίπεδο σπίτι της με πολύ αφοσίωση και προσοχή. Το σπίτι διαθέτει πισίνα, θέα στην θάλασσα αλλά και γυμναστήριο, καθώς η τραγουδίστρια θέλει να διατηρείται σε φόρμα και γυμνάζεται καθημερινά. Αρκετές φορές η Δέσποινα Βανδή καλημερίζει τους fans της μέσα από το προσωπικό της γυμναστήριο, δείχνοντάς μας πόσο αφοσιωμένη είναι στους fitness στόχους της.

https://www.instagram.com/p/B9og-4BpxSV

Η κουζίνα είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της τραγουδίστριας αφού λατρεύει τη μαγειρική και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Η Δέσποινα Βανδή έχει μοιραστεί μερικές από τις κορυφαίες συνταγές της στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες από τη μοντέρνα και μεγάλη κουζίνα της.

https://www.instagram.com/p/CYBhGN1J1Iu

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του σπιτιού είναι ότι διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και τζαμαρίες καθώς και έναν υπέροχο κήπο. Η διακόσμηση είναι minimal με το ξύλο να κάνει αισθητή την παρουσία του. Η τραγουδίστρια αγαπά το διάβασμα αν κρίνει κανείς από την γιγάντια μαύρη βιβλιοθήκη που κοσμεί το σαλόνι της. H τραγουδίστρια έχει επιλέξει γήινες αποχρώσεις για το εσωτερικό του σπιτιού της.

Το λευκό, το μπεζ και το καφέ είναι τα χρώματα που επικρατούν και συνδυάζονται αρμονικά με τα ξύλινα έπιπλα. Οι μοντέρνοι πίνακες, τα minimal διακοσμητικά και τα βάζα με τα λουλούδια ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco του σπιτιού, δίνοντάς μας ιδέες για τον χώρο μας. Όταν η Δέσποινα Βανδή θέλει να απολαύσει το διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, χαλαρώνει με φίλους στο καθιστικό, το οποίο είναι σε τόνους του άσπρου και του καφέ.

Περισσότερα πλάνα από το σπίτι στη gallery που ακολουθεί

Πηγή κεντρικής: desp1navandi