Η τολμηρή κίνηση της Κυβέλης του GNTM: Προσπαθώντας να βρει ξανά τον εαυτό της

Η τολμηρή κίνηση της Κυβέλης του GNTM: Προσπαθώντας να βρει ξανά τον εαυτό της

Η Κυβέλη του GNTM επιστρέφει στα social media 5 μήνες μετά το τραγικό τροχαίο που στέρησε τη ζωή ενός ανθρώπου.

2 μετά μεσάνυχτα, μια Τετάρτη του Οκτωβρίου 2022. Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου πίσω από το τιμόνι. Λίγη ώρα μετά, τέσσερα κατεστραμμένα Ι.Χ. και ένας νεκρός. Η Κυβέλη εξαφανίζεται από το δημόσιο μάτι. Πέντε μήνες μετά, επιστρέφει.

Η Κυβέλη, η κολλητή και ένας κόσμος κενός

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, νικήτρια του περσινού GNTM, οδηγώντας το λευκό Ι.Χ. της με υψηλή ταχύτητα, παρέσυρε άτυχο άνδρα στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου τον Οκτώβριο που μας πέρασε, με αποτέλεσμα ο 60χρονος οδηγός -πατέρας τριών παιδιών- να πέσει στο κράσπεδο και θάνατός του να μην αργήσει να έρθει. Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή που η μοτοσικλέτα παρασύρθηκε αρκετά μέτρα πριν σταματήσει, ενώ η Κυβέλη προσπαθώντας να τον αποφύγει, έπεσε με τη σειρά της σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Συνελήφθη η νικήτρια του GNTM 4: Παρέσυρε και σκότωσε μοτοσικλετιστή με το αυτοκίνητό της

Αμέσως μετά το ατύχημα, η νεαρή νικήτρια του περσινού διαγωνισμού μόδας, συνελήφθη από τις αρχές, αλλά ελευθερώθηκε σύντομα.

Μετά το θανατηφόρο τροχαίο που προκάλεσε στο κέντρο της Αθήνας, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αποφάσισε να απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα. Μια κίνηση που ήρθε αφού η ίδια δεν άντεξε τον "πόλεμο" που υπέστη από τους χρήστες του διαδικτύου. Το νεαρό μοντέλο απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram, κάνοντας αδύνατη την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων της από το κοινό. Κανείς δεν γνώριζε πού βρίσκεται και τι έκανε αυτό το διάστημα.

Μέχρι τώρα. Το 20χρονο μοντέλο, έκανε μια νέα ανάρτηση με φωτογραφίες από το ταξίδι στο Ντουμπάι που πήγε μαζί με την πολύ καλή της φίλη, Ζωή Αμπουέινας, γράφοντας "Δεν υπάρχει κανείς εδώ, μόνο εμείς μαζί" και συνοδεύοντας την ανάρτηση με το τραγούδι Lust For Life από την Lana Del Rey και τον Weeknd. Φυσικά, η νέα αυτή ανάρτηση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι επέστρεψε στις επάλξεις, ενώ σοφά επέλεξε να κρατήσει τη δυνατότητα των σχολίων απενεργοποιημένη.

Χρειάζεται πολλή δύναμη για ένα νεαρό κορίτσι να συνεχίσει να ζει ξανά μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός άλλου ανθρώπου. Πρέπει να διαχειριστεί το σωματικό, συναισθηματικό και ψυχολογικό τραύμα του συμβάντος, ενώ παράλληλα να παλέψει με τις ενοχές και τις τύψεις για την αφαίρεση της ζωής ενός συνανθρώπου.

Χρειάζεται θάρρος για να αναζητήσει βοήθεια, υποστήριξη και συγχώρεση από τους άλλους και να βρει τελικά έναν τρόπο να προχωρήσει μπροστά και να ξαναχτίσει μια ζωή με νόημα.

Δεν ξέρουμε σε τι φάση είναι η Κυβέλη βέβαια, αλλά θέλουμε να πιστεύουμε πως κινείται προς έναν δρόμο που έχει λίγο περισσότερο φως.

https://www.instagram.com/p/CcNihwysZCp

Τι γίνεται τώρα με το δυστύχημα;

Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, δύο μήνες μετά το δυστύχημα, αποκαλύφθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, πως βγήκε θετικό το αποτέλεσμα του δεύτερου αλκοτέστ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Σουρέλη, η αιθυλική αλκοόλη που εντοπίστηκε στον οργανισμό της ήταν στα 1,02 γραμμάρια ανά λίτρο, όταν το όριο είναι το 0,50 gr/l, δηλαδή σχεδόν διπλάσια ποσότητα από το επιτρεπτό όριο.

Η υπόθεση βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάκρισης, με τη δικογραφία εις βάρος της να σχηματίζεται και με την ίδια ενδεχομένως να έρθει αντιμέτωπη με τουλάχιστον 10 χρόνιας κάθειρξης.

Όχι απλά η Κυβέλη! Μόνο γούρι δεν έφερε στους νικητές ο τίτλος του GNTM