Γυναικεία αλληλεγγύη: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εκτός από τη γιατρό της έχει πολλές γυναίκες δίπλα της

Γυναικεία αλληλεγγύη: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εκτός από τη γιατρό της έχει πολλές γυναίκες δίπλα της
Instagram

Ο διπλός ρόλος που έχει στη ζωή της η Μαρία Καλοφώνου, οι υπέροχες φωτογραφίες από έξοδό τους και τα σχόλια στο Instagram. «Με έχει κόψει, με έχει ράψει, με έχει φτιάξει».  

Η Μαρία Καλοφώνου είναι μια πολύ γνωστή επιστήμονας στον κλάδο και στους ασθενείς της, ωστόσο έγινε ευρέως γνωστή πριν από περίπου τρία χρόνια όταν και ανέλαβε την περίπτωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία και δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι. Η Επιμελήτρια Α’ Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας στο ΓΝΕ Θριάσιο, από την πρώτη στιγμή ήταν εκείνη που εκτός από τα καθήκοντά της, εκτέλεσε χρέη ανθρωπιάς στην ασθενή της, αφού της είπε την αλήθεια για την κατάστασή της. Μια αναγκαία αλήθεια, ώστε μαζί χέρι-χέρι να την αντιμετωπίσουν και να φέρουν εις πέρας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στη φωτό που πόζαρε με μαγιό η Ιωάννα Παλιοσπύρου έδωσε την καλύτερη απάντηση σε τοξικό σχόλιο

Μετά από πάρα πολλά χειρουργεία, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν εκτός νοσοκομείου και πόζαραν χαμογελαστές στον φακό. Μάλιστα, η 36χρονη Ιωάννα στα πλάνα που δημοσίευσε στο Instagram της, εκθείασε τη γιατρό της λέγοντας με λίγα λόγια πως το μισό παιχνίδι είναι η δουλειά της και το άλλο η ανθρωπιά της. Ένας διπλός ρόλος για μια επιστήμονα που αντιμετωπίζει τους ασθενείς της τόσο επαγγελματικά αλλά και ανθρώπινα.

Τα λόγια της Ιωάννας αναλυτικά:

«Παιδιά, από εδώ η γιατρός μου, Μαρία Καλοφώνου. Με έχει κόψει, με έχει ράψει, με έχει "φτιάξει". Κάθε φορά που στέκομαι δίπλα της φουσκώνω από υπερηφάνεια και θαυμασμό για εκείνη. Είναι τόσο σημαντικό ο ασθενής να νιώθει ασφαλής στα χέρια του γιατρού του. Έχεις κερδίσει το μισό "παιχνίδι". Δεν θα κουραστώ ποτέ να φωνάζω πόσο πολύ την ευχαριστώ 🙏🏼❤️».

«Τόσα πολλά ακόμη να κατακτήσω»: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου γιορτάζει και κάνει απολογισμό της ζωής της

https://www.instagram.com/p/CoQIzaqsWKZ

Το καρουζέλ των φωτογραφιών

Τα σχόλια των φίλων της

Άλλη μία γυναίκα που έχει σταθεί στην Ιωάννα με πάρα πολλούς τρόπους και με γνώμονα την αλήθεια και την ανθρωπιά είναι η γνωστή στον χώρο της showbiz, Αννίτα Ναθαναήλ. Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας, σχολίασε με γλυκύτητα και χιούμορ την ανάρτηση της κολλητής της -πλέον- Ιωάννας γράφοντας το εξής:

«Να είναι καλά η Μαρία μας! Και σε έχει κάνει και πιο όμορφη κι από την ίδια αλλά δεν θα της το πούμε! 🤫❤️».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου άνοιξε το σπίτι της & δείχνει καρέ- καρέ πώς παίρνει καθημερινά τη ζωή της πίσω

Στα σχόλια που είδες παραπάνω, θα πρόσεξες της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούργιου και της δημοσιογράφου Μπάγιας Αντωνοπούλου. Η αλήθεια είναι ότι η podcaster Ιωάννα έκτος από τη γιατρό της και την Αννίτα Ναθαναήλ, έχει χτίσει πολλές σχέσεις εμπιστοσύνης με άτομα από τον χώρο του θεάματος και μια επίσης αλήθεια είναι ότι κάποιος follower που σχολίασε την ανάρτηση με τη γιατρό της, είπε τα πάντα:

«Υπέροχη η γιατρός σου, θυμάμαι με πόση ενσυναίσθηση μιλούσε για την πορεία της υγείας σου, πως δεν ξεπουλούσε το θέμα για λίγη δημοσιότητα κ πόσο σεβασμό ενέπνεε για τον αγώνα που κάνατε μαζί!».

Σε αυτό το σχόλιο έχουμε επίσης να προσθέσουμε και ονόματα όπως αυτά που προαναφέραμε αλλά και πάρα πάρα πολλά άλλα που αντιμετώπισαν το θέμα με την ίδια ενσυναίσθηση. Ευτυχώς αυτός ο σεβασμός στο πρόσωπο της Ιωάννας υπήρξε από πολλούς ανθρώπους του χώρου και ευτυχώς που η γυναικεία αλληλεγγύη είναι πάνω από likes και εντυπώσεις.

Το μήνυμα της Ιωάννας είναι ξεκάθαρο: Όλες μαζί μπορούμε