Το κρυφό σχέδιο που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του Μάνου στη Γη της ελιάς μετά την απαγωγή του

Κατερίνα Μπούσιου
Το κρυφό σχέδιο που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του Μάνου στη Γη της ελιάς μετά την απαγωγή του

Μία ακόμη κρίσιμη στιγμή στη σειρά με μία ξαφνική εξέλιξη στη Γη της ελιάς που αναστατώνει και δημιουργεί τριβές σε όλη την οικογένεια Βρεττάκου. 

Ταινίες με θέμα την απαγωγή έχουν γίνει δεκάδες στο παγκόσμιο κινηματογραφικό σύμπαν μας, αλλά εσχάτως είναι και αγαπημένο θέμα στις ελληνικές τηλεοπτικές σειρές.

Ετοιμάσου για ώρες αγωνίας στη Γη της ελιάς με τον Μάνο, ο οποίος πέφτει θύμα αδίστακτων απαγωγέων. Όλη η οικογένεια Βρεττάκου αναστατώνεται και ξεκινούν μάλιστα και οι πρώτες διαμάχες μεταξύ τους που θα είναι και επιζήμιες για τη ζωή του.

manos.jpg

Το θρίλερ της Μάνης

Εντελώς ξαφνικά θα έχουμε νέο δράμα στην μανιάτικη Γη της ελιάς. Ο Μάνος ενώ ήδη έχει ξεπεράσει με την Μαρίνα το πρόβλημα με την υγεία της και έχουν γιορτάσει την επισημοποίηση της υιοθεσίας της μικρής Αγγελικής, θα βρεθεί θύμα αδίστακτων κακοποιών.

Εξαφανίζεται χωρίς κανένας να έχει καταλάβει πως και που έγινε το περιστατικό και λίγες στιγμές αργότερα ενώ η Μαρίνα και ο Ισίδωρος έχουν υποψίες πως κάτι κακό έχει συμβεί, αφού δεν δίνει σημεία ζωής και το κινητό του είναι κλειστό.

Ο Αλέξης στη Γη της ελιάς οδηγεί στον γκρεμό 3 γυναίκες αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της Γκερέκου

Λίγες ώρες αργότερα όμως, οι απαγωγείς στέλνουν το πρώτο τους μήνυμα και ζητούν λύτρα από τον πατέρα του. Ο Ισίδωρος όμως την δεδομένη στιγμή θα ειδοποιήσει τον αστυνόμο Κουράκο ζητώντας βοήθεια. Κάτι όμως που θα ανακαλέσει στη συνέχεια και θα κάνει τις συνομιλίες πλέον μόνος του με τους απαγωγείς του γιου του.

Εκτός από το ηχητικό μήνυμα, ο Ισίδωρος θα λάβει και ένα DVD με τον γιο του να δηλώνει πως είναι καλά, αλλά να ζητά από τον πατέρα του να δώσει τα λύτρα και να μην φέρει αντίρρηση σε όσα του ζητούν οι κακοποιοί. Ο Τάσος Ιορδανίδης περνά δύσκολες στιγμές με τον ρόλο του.

https://www.instagram.com/p/CkqBKL5oIT7

Οι πρωτοβουλίες όμως του Ισίδωρου να μην ενημερώνει την αστυνομία, θα θέσουν σε σοβαρό κίνδυνο τη ζωή του γιου του. Κάποια στιγμή μάλιστα θα είναι σε σύγχυση για τις επόμενες κινήσεις του και θα φέρει ακόμη και την Μαρίνα σε σύγκρουση μαζί του, η οποία αγωνιά για τον σύζυγό της. Έτσι θα χαθεί πολύτιμος χρόνος.

https://www.instagram.com/p/CoRxR-jgn11

Η οικογένεια κρατά μυστική την εξέλιξη με τον Μάνο από όλους και για να μην καταλάβει τίποτε η μικρή Αγγελική, θα μετακομίσει στο σπίτι της θείας της Ιουλίας. Αυτή όμως η εξέλιξη θα κάνει έξαλλη την Αντιγόνη (και βιολογική της μητέρα) που νιώθει για μία ακόμη φορά πως είναι η δεύτερη επιλογή και πως δεν την υπολογίζουν. Η απαγωγή φτάνει στο πιο κρίσιμο σημείο της με την οικογένεια αντί να είναι ενωμένη να είναι διχασμένη.

https://www.instagram.com/p/CpDwt3stHSy