Ο Αλέξης στη Γη της ελιάς οδηγεί στον γκρεμό 3 γυναίκες αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της Γκερέκου

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Αλέξης στη Γη της ελιάς οδηγεί στον γκρεμό 3 γυναίκες αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της Γκερέκου

Πάλι στο νοσοκομείο θα γίνουν τα περισσότερα πλάνα στη Γη της ελιάς στα επόμενα επεισόδια αφού ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης πριν κλείσει η σεζόν και πριν αποχωρήσει από τη σειρά, θα έχει προσπαθήσει να αφανίσει τη μισή Μάνη. 

Άχαρος αλλά και προκλητικός θα είναι ο ρόλος του Αλέξανδρου Σκουρλέτη στη Γη της ελιάς στα επόμενα επεισόδια.

Θα γίνει ανεξέλεγκτος και απρόβλεπτος σε τέτοιο βαθμό που θα προσπαθήσει να σκοτώσει 3 από τις πιο αγαπητές πρωταγωνίστριες της σειράς. Μία άλλη γυναίκα τον προτρέπει για το τέλος και αυτή η κούρσα θανάτου θα είναι τελικά ο επίλογος της Άντζελας Γκερέκου στη Γη της ελιάς, όπως φημιζόταν; Ή ο επίλογος του Αλέξη;

Η Μυρτάλη τον κάνει δολοφόνο

Το δίδυμο της συμφοράς όπως έχει εξελιχθεί στη Γη της ελιάς η Μυρτάλη και ο Αλέξης, ξαναχτυπά. Αυτή τη φορά συντονισμένα για να φέρουν την καταστροφή. Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρος Σκουρλέτης κάνουν πια σχέδια θανάτου σα να έχουν συστήσει τη μυστική συμμορία της Αρεόπολης.

Όλα θα ξεκινήσουν με έναν διαπληκτισμό της Μυρτάλης με την Άννα. Έχει μάθει ότι η φίλη της Ευτυχία βγαίνει ραντεβού με τον Κουράκο και για άγνωστο λόγο θα κάνει φασαρία υπερασπιζόμενη την τιμή της θείας της Ιουλίας. Η οποία παρεπιπτόντως χάρηκε και με το παραπάνω που ο πρώην σύζυγός της συνέχισε τη ζωή του.

Το μαλλιοτράβηγμα στο ελαιοτριβείο θα έχει και συνέχεια. Με έπαρση η Μυρτάλη θα ζητήσει την απόλυσή της από την Αθηνά, η οποία σοφά δεν θα την ακούσει. Αυτό κάνει όμως έξαλλη την νεαρή Βρετάκου.

https://www.instagram.com/p/CnHcTjiodvZ

Και εκεί θα μας δείξει πόσο πολύ ταιριάζει με τον Αλέξη. Θα του πει πάνω στα νεύρα της ότι θέλει να της δώσει ένα μάθημα και ο ψυχοπαθής δολοφόνος θα κόψει τα φρένα στο αυτοκίνητο της Αθηνάς.

Επίλογος και αποχωρήσεις για ήρωες στη Γη της ελιάς μετά το τραγικό τέλος του Δημοσθένη

Εδώ θα ισχύσει και το «όσα φέρνει η ώρα δε τα φέρνει ο χρόνος». Η Αθηνά θα επιβιβαστεί στην κούρσα θανάτου μαζί με την Μαργαρίτα και την Αναστασία. Το αυτοκίνητό τους θα πέσει στον γκρεμό και οι 3 γυναίκες θα τραυματιστούν σοβαρά.

Με βάση κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα πως η Άντζελα Γκερέκου δεν θα συνεχίσει την τρίτη σεζόν, να σου πούμε πως αυτό η εξέλιξη στο σενάριο δε συνδέεται με αυτή τη φημολογία.

Η Αθηνά Βρετάκου θα ζήσει και θα παραμείνει εκτός από κεντρική πρωταγωνίστρια της σειράς και αγαπημένη του κοινού. Τουλάχιστον μέχρι την λήξη της δεύτερης σεζόν και μέχρι να προκύψει η επίσημη ενημέρωση για την επόμενη.

https://www.instagram.com/p/CnmAbsPrWSk

Πάντως αυτή η εξέλιξη μας «χτίζει» σταδιακά τον επίλογο του Αλέξη ως ήρωα στη σειρά. Η Αθηνά μόλις πληροφορηθεί πως στο αυτοκίνητό της υπήρξε δολιοφθορά θα πάρει τα μέτρα της. Η μαμά της (Μάρω Κοντού) την είχε άλλωστε προειδοποιήσει να προσέχει.