Στη Γη της ελιάς ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο και ο Γιώργης κάνει πρόταση γάμου στην Ευτυχία

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της ελιάς ο έρωτας έχει τον πρώτο λόγο και ο Γιώργης κάνει πρόταση γάμου στην Ευτυχία

«Μη ραφτείτε ακόμη» όπως σωστά επισημαίνουν οι φανς της Γης της ελιάς στα social media. Η πρόταση δε σημαίνει ότι θα φτάσουμε και μέχρι την εκκλησία για το μυστήριο.  

Εξαρχής οι τηλεθεατές της Γης της ελιάς, έχουν καταλάβει πως το ειδύλλιο του αστυνόμου Κουράκου και της Ευτυχίας έχει μυστικά τα οποία ο πρωταγωνιστής βέβαια δε γνωρίζει ακόμη.

Ο Γιώργης είναι τόσο ερωτευμένος, που δε βλέπει τα σημάδια της συντρόφου του και δεν κατανοεί τι μπορεί να κρύβει. Για αυτό και της κάνει πρόταση γάμου. Αλλά θα φτάσουμε τελικά μέχρι της εκκλησιάς την πόρτα που λέει και το τραγούδι ή θα πάμε κατευθείαν στο...δικαστήριο;

https://www.instagram.com/p/Cn57zpdKnBi

Η σχέση τους γίνεται γνωστή και αυτό δεν είναι για καλό

Η Γη της ελιάς, αποκτά ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επομένες μέρες, γιατί έχουμε ένα άλυτο προς στιγμήν γρίφο που αφορά στην Ευτυχία. Μία ηρωίδα συμπαθής αλλά άτυχη, που έχει καλά στοιχεία και ενσυναίσθηση, που αυτό σημαίνει ότι δεν της αρέσει να λειτουργεί με πονηριά και δεν κρύβει μέσα της κακία.

Την είδες άλλωστε στα προηγούμενα επεισόδια πηγαίνοντας στην εκκλησία (αλά «Μαύρο Ρόδο») για να ζητήσει συγχώρεση για το φόνο του Ανέστη, ο οποίος όμως πρώτος της είχε επιτεθεί, άρα ήταν σε άμυνα. Αλλά πως θα το αποδείξει όλο αυτό;

Σκουρλέτης και Λιάντου δείχνουν δημόσια τον έρωτά τους στη Γη της ελιάς και φέρνουν την καταστροφή

Τώρα, θα αναρωτηθείς αν θα χρειαστεί να το αποδείξει όλο αυτό. Φυσικά και θα χρειαστεί, για αυτό και σου έκανα τον πρόλογο για τον χαρακτήρα της. Δεν της πάει η καρδιά να παντρευτεί τον Γιώργη και να τους χωρίζει ένα τέτοιο μεγάλο μυστικό.

https://www.instagram.com/p/CnwtcR8tK22

Ο Γιώργης τρελαμένος από έρωτα και ευτυχία, θα της κάνει πρόταση γάμου. Ήδη τους έχουν δει δημόσια στη Μάνη (Πότης, Λυκούργος και Φίλιππος) και δεν έχουν λόγο για να κρύβονται, αν και η Ευτυχία δεν αισθάνεται άνετα με αυτό.

Όμως στο παρά πέντε του γάμου θα αποφασίσει να πει την αλήθεια. Μία μέρα που βρέθηκε κοντά στο σημείο που έχει θάψει με την Άννα τον Ανέστη, παραλίγο και θα είχε προδοθεί στον Γιώργη.

Το πώς θα αντιδράσει ο Γιώργης, δεν το ξέρουμε ακόμη, αλλά φανταζόμαστε πως θα θυμώσει γιατί το αίσθημα δικαίου το έχει πολύ ψηλά. Όμως (και αυτό ίσως το δούμε στην αρχή του τρίτου κύκλου) σε αυτή την σχέση δεν έχει μπει τελεία.

Δεν θα ήταν ωραίο να αθωωθεί η Ευτυχία στο δικαστήριο και εκείνος να την περιμένει γιατί ξέρει ότι δεν ήθελε να σκοτώσει, αλλά αναγκάστηκε;

Δίνουμε μία ιδέα στη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου.

Προς το παρόν αυτό που θα μας απασχολήσει είναι ο αγώνας του Λυκούργου για να ζήσει μετά την μαφιόζικη επίθεση στο σπίτι του. Θα περάσει έναν μεγάλο γολγοθά.