Ελληνίδες που έγιναν πρόσφατα μαμάδες ποζάρουν με λευκά φορέματα- ιδανικά (και) για πολιτικό γάμο

Ελληνίδες που έγιναν πρόσφατα μαμάδες ποζάρουν με λευκά φορέματα- ιδανικά (και) για πολιτικό γάμο
Instagram

Με αφορμή την Ιωάννα Μαλέσκου που έχει μπει στην τελική ευθεία για να φέρει στον κόσμο την κόρη της αλλά και για να παντρευτεί με πολιτικό γάμο, βρήκαμε κάποιες ιδανικές επιλογές για πολιτικό γάμο.

Μια ανάσα πριν την επίσημη έναρξη της wedding season, οι περισσότερες από εμάς έχουμε ήδη στο πρόγραμμα έναν- δύο γάμους στους οποίους προβλέπεται να παρευρεθούμε τους προσεχείς μήνες της άνοιξης ή του καλοκαιριού. Κάποιες μάλιστα ίσως δεν πάνε μόνο ως καλεσμένες αλλά (και) ως νύφες, στον δικό τους θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο.

Μια από αυτές είναι και η Ιωάννα Μαλέσκου, που αναμένεται να παντρευτεί τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά, λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους. «Γενικά είμαι πάρα πολύ διακριτική, όσον αφορά την προσωπική μου ζωή και την οικογενειακή κι αυτό είναι μια ιδιάζουσα συνθήκη και λόγω του μωρού. Ο γάμος δεν είναι κάτι που θα ήθελα να επικοινωνήσω, οπότε το κράτησα ακόμα πιο ήπιο κι ήσυχο. Θα δρομολογηθεί άμεσα. Ακόμα δεν ξέρουμε να σου πω την αλήθεια, αλλά είναι κάτι που θα γίνει για εμάς σε πολύ στενό κύκλο κι όταν έρθει το μωράκι, θα έρθει κι ο γάμος. Θα είναι πολιτικός», είπε η εγκυμονούσα στις πρόσφατες δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η Ιωάννα Μαλέσκου παντρεύεται αλλά δικαίως δεν ήθελε να το μάθουμε από την αγγελία γάμου

Με μία σύντομη περιήγηση στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, μπορούμε να δούμε αρκετές φωτογραφίες της με λευκά φορέματα, που θα ταίριαζαν ιδανικά για τον γάμο της. Όπως για παράδειγμα το λευκό ζιβάγκο που φορούσε όταν μοιράστηκε με τους ακολούθους της τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της:

https://www.instagram.com/p/CnKofpNoqE3

Ή ένα επίσης ζιβάγκο, αλλά κοντομάνικο φόρεμα με το οποίο φωτογραφήθηκε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα:

https://www.instagram.com/p/ClpGI0HIst8

Τέλος, αν ο γάμος είναι πιο καλοκαιρινός, ένα φόρεμα σαν το παρακάτω με κεντημένα σχέδια, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και ρομαντική εναλλακτική:

https://www.instagram.com/p/CjEIzBBo-rP

Η 34χρονη παρουσιάστρια μπορεί να μην έχει μοιραστεί πληροφορίες για το φόρεμα που θα επιλέξει για την τόσο σημαντική εκείνη ημέρα, αλλά είμαστε σίγουρες πως θα είναι απλό και άκρως εντυπωσιακό.

Ιωάννα Μαλέσκου: Το μονόπετρο, ο γάμος & η απάντηση για τη γυμναστική στην εγκυμοσύνη

Για όσες είναι σε ανάλογη διαδικασία, η λίστα που ακολουθεί θα είναι σίγουρα το λιγότερο inspiring, μιας και αποτελείται από διάσημες Ελληνίδες που έγιναν πρόσφατα μητέρες και έχουν ποζάρει με λευκές δημιουργίες. Κάποιες έχουν ήδη παντρευτεί, κάποιες πρόκειται να παντρευτούν στο μέλλον με πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο, ενώ άλλες δεν έχουν αποκαλύψει ακόμη αν ο γάμος είναι στα σχέδιά τους.

Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε μαμά επίσης πριν από λίγο καιρό κι αν και δεν είναι γνωστό αν θα παντρευτεί τον αγαπημένο της Ίαν Στρατή, το προφίλ της είναι πάντα μία καλή έμπνευση και για όλες τις στιλιστικές περιστάσεις. Η 38χρονη Μαίρη, αγαπά τα αέρινα μακριά φορέματα, χειμώνα- καλοκαίρι. Πράγματι, αναδεικνύουν την πιο ανάλαφρη και κοριτσίστικη πλευρά της, ενώ ο boho (συνήθως) χαρακτήρας τους, ταιριάζει με το φιλελεύθερο πνεύμα της. On topic τώρα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα μακρύ λευκό gypsy φόρεμα σαν το παρακάτω που βλέπουμε να φορά η νέα μαμά και επιχειρηματίας. Με διαφάνειες στο κάτω μέρος και crop outs στα πλαϊνά, ταιριάζουν τέλεια τόσο με πέδιλα όσο και με σανδάλια ή γόβες. Ειδικά αν παντρεύεσαι από τον Μάιο και μέχρι τον Σεπτέμβρη, θα είσαι μία bride made in heaven.

https://www.instagram.com/p/CejPxgdLvVQ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η παρουσιάστρια που πρόσφατα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, απόλαυσε ένα launch date με τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Με φόντο τη θάλασσα, πόζαρε καθισμένη στα γόνατά του φορώντας ένα ρομαντικό, λευκό μίνι φόρεμα με κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα. Τόσο το διακριτικό boomer μανικιούρ της, όσο και η girlie πλαϊνή της αλογοουρά είναι δύο πολύ εύστοχες επιλογές για μέλλουσες νύφες σε πολιτικό γάμο.

https://www.instagram.com/p/CophdJxIHEv

Ενώ στον δικό της πολιτικό γάμο στις αρχές Οκτωβρίου, είχε ξεχωρίσει με μια ρομαντική δημιουργία της σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη, που κάλυπτε τέλεια τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, μιας και ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Off shoulder και διακοσμημένο με πολύτιμα διαμάντια στο πάνω και κάτω μέρος του, ήταν μίνι αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της. Με ένα ανέμελο half up χτένισμα και γαλλικό μανικιούρ, ήταν σίγουρα άκρως εντυπωσιακή.

Ποια είναι η πιο ψηλή παρουσιάστρια; To πραγματικό ύψος των δημοφιλών γυναικών της ελληνικής TV

Ελένη Φουρέιρα

Μια άλλη ενθουσιασμένη νέα μαμά, είναι η Ελένη Φουρέιρα που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία στις 7 Φεβρουαρίου. Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, ούτε έχει αποκαλύψει κάτι σχετικό η 36χρονη pop star. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως θα έκλεβε την παράσταση ως νύφη, κάνοντας κάποια σίγουρα μη προβλέψιμη επιλογή. Ιδανικά, θα μας άρεσε με ένα λευκό φόρεμα όπως το παρακάτω αν αποφάσιζε να κάνει πολιτικό γάμο με τον σύντροφό της. Ακόμη και το hairstyle της μακριάς πλεξούδας, μοιάζει μια τέλεια και άκρως ανοιξιάτικη επιλογή.

Ιωάννα Τούνη

Μια ακόμη νέα μαμά που έχει ήδη πει το «ναι» κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της σε ένα ταξίδι που έκανε με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Βενετία, είναι η Ιωάννα Τούνη. Η 29χρονη δεν ήθελε να «παντρευτεί με κοιλίτσα» όπως είχε πει, οπότε αναμένεται να το κάνει τους προσεχείς μήνες. Το μόνο σίγουρο είναι πως το λευκό της πηγαίνει πολύ και έχει ήδη στη διάθεσή της ένα πολύ ωραίο shirt dress, ιδανικό για νύφη σε πολιτικό γάμο.

https://www.instagram.com/p/B7MLeVtpchB

Μια διαφορετική πρόταση για τις πολύ δυναμικές και ανατρεπτικές νύφες είναι σίγουρα το λευκό κοστούμι. Τι καλύτερο από μια γυναίκα με power dressing wedding look; Ειδικά αν συνδυαστεί με σωστά κοσμήματα και χτένισμα, όπως αυτά της influencer παρακάτω:

https://www.instagram.com/p/CIoBK3mLQFZ

Το 7 είναι ο τυχερός αριθμός της Ιωάννας Μαλέσκου: Τα γενέθλιά της & το αινιγματικό post του Δανιά