Το 7 είναι ο τυχερός αριθμός της Ιωάννας Μαλέσκου: Τα γενέθλιά της & το αινιγματικό post του Δανιά

Το 7 είναι ο τυχερός αριθμός της Ιωάννας Μαλέσκου: Τα γενέθλιά της & το αινιγματικό post του Δανιά

Ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων και λίγο πριν γίνει μαμά για πρώτη φορά η Ιωάννα Μαλέσκου έκλεισε τα 34. Η ανάρτηση του συντρόφου της, Κωνσταντίνου Δανιά, ο τυχερός αριθμός 7 και η αποκάλυψη του φύλου του μωρού.

Την πιο ωραία περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια είναι full in love με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά, και περιμένουν σε λίγους μήνες να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους μωρό. Πριν από αυτήν τη σημαντική ημέρα που θα έρθει σε λίγο καιρό, όμως, η Ιωάννα πέρασε άλλη μία υπέροχη μέρα, αυτή των γενεθλίων της.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου η παρουσιάστρια είχε τα γενέθλιά της και μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε γιατί ο αριθμός 7 είναι και ο τυχερός της. Την ίδια στιγμή, ο σύντροφός της και μπαμπάς του μωρού της έκανε, επίσης, ένα post- κάπως αινιγματικό- αποκαλύπτοντας τη… Βαλεντίνη του.

Ιωάννα Μαλέσκου: Το μονόπετρο, ο γάμος & η απάντηση για τη γυμναστική στην εγκυμοσύνη

Το post της Ιωάννας Μαλέσκου ανήμερα των γενεθλίων της

Σε ένα κατακόκκινο σκηνικό με τούρτα που θύμιζε ξεκάθαρα τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου γιόρτασε τα γενέθλιά της η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια έγινε 34 ετών και στο γενέθλιο post της αποκάλυψε γιατί το 7 είναι ο τυχερός της αριθμός, εκφράζοντας συγχρόνως τη χαρά της αυτό το διάστημα, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

https://www.instagram.com/p/CoqHsyqIqWD

«Είναι τα πρώτα γενέθλια που αντί να υπολογίζω χρόνια , μετράω… μήνες! Τι κι αν η τούρτα 🎂 γράφει 34… οι μήνες είναι 7! 🤰👼🍼🤍 Μπορεί τα χρόνια (μου) να αυξάνουν, οι μήνες όμως μειώνονται! 🥹😉🤍 Αντί λοιπόν να υπολογίζω προς τα πάνω, εγώ μετρώ αντίστροφα. Και μιας και μιλάμε με αριθμούς, δείτε κι αυτό! 14.02 (σύνολο 7), 34 (σύνολο 7), 2023 (σύνολο 7) 😂🙈🤩🤍 Ε, νομίζω (π)έτυχε αξέχαστα! Σας ευχαριστούμε… διπλά για τις ευχές!! 🤍🤰🎉», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου κι όλοι καταλαβαίνουμε ότι διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά και ότι το 7 – τη συγκεκριμένη τουλάχιστον χρονική περίοδο- είναι ο τυχερός της αριθμός. Και στην αριθμολογία, πάντως, το 7 θεωρείται τυχερός αριθμός. Ειδικότερα, από την αρχαιότητα, τη θρησκεία, την επιστήμη μέχρι και τα τυχερά παιχνίδια, ο αριθμός 7 μοιάζει μαγικός.

maleskou_mwro.jpg

Την αποκάλυψη ότι διανύει τον 7ο μήνα κύησης έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου και στο περιοδικό ΟΚ! λέγοντας: «Εγώ πάντως συνεχίζω να γυμνάζομαι, κάνοντας αποκλειστικά και μόνο pilates, και φτάνω μέχρι το σημείο που μπορώ, ανάλογα με τις δυνάμεις μου. Σε γενικές γραμμές έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τον Απρίλιο θα γεννήσω. Το θέλαμε πολύ αυτό το μωρό με τον Κωνσταντίνο. Ήταν μια πολύ συνειδητή απόφαση και τώρα περιμένουμε πώς και πώς τον ερχομό του».

Η αινιγματική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Δανιά ανήμερα των γενεθλίων της Μαλέσκου

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και των γενεθλίων της Ιωάννας Μαλέσκου, έκανε ανάρτηση στο Instagram και ο αγαπημένος της, Κωνσταντίνος Δανιάς. Μια, όμως, κάπως αινιγματική ανάρτηση έχοντας στην αγκαλιά του ένα κατσικάκι. «Χρόνια μας πολλά Λιλάκι μου ! (η Βαλεντίνη μου). Εδώ μοιάζουμε όπως όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια… λένε… ( το τριαντάφυλλο το’ φαγε 😋)», έγραψε με χιούμορ ο εκπαιδευτής σκύλων.

https://www.instagram.com/p/Coo-U4OMrpk

Ο 38χρονος σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου είναι αρκετά χαμηλών τόνων και αποφεύγει να δημοσιεύει κοινά στιγμιότυπα με την παρουσιάστρια. Το ζευγάρι προτιμά να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του, για αυτό άλλωστε και δεν υπάρχουν κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και το μονόπετρο

Μια μέρα μετά την ονομαστική της εορτή και συγκεκριμένα στις 8 Ιανουαρίου η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να μοιραστεί με τους fans της τα νέα της εγκυμοσύνης της. Με ένα post στο οποίο κρατά τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της μωρό.

https://www.instagram.com/p/CnKofpNoqE3

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε η 34χρονη παρουσιάστρια.

monopetro.jpg

Όσο για γάμο; Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλώντας στο Queen.gr και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Πατούλια επιβεβαίωσε πως φορά μονόπετρο στο χέρι, αλλά αρκέστηκε να πει πως «ναι, είναι και επίσημα μαζί με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Δανιά», χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει πότε και αν έκανε ή όχι πολιτικό γάμο.

Η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού

Πριν λίγη ώρα η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε ότι περιμένει κοριτσάκι. Η παρουσιάστρια κρατούσε επτασφράγιστο μυστικό το φύλο του μωρού της μέχρι που αποφάσισε με μια πολύ ρομαντική φωτογραφία στην οποία στέκεται κάτω από μια ροζ ομπρέλα, να το αποκαλύψει στους fans της.

https://www.instagram.com/p/Co2FWYtIJhu

«Είναι το λεγόμενο «baby pink» και οι ουρανοί «βρέχουν» αγάπη!
Μικρό μου πλασματάκι, θα είμαστε για πάντα η «ομπρέλα» σου !
Με αγάπη, η μανούλα σου ☂️🥹🤍🎉🍼🧿🤰 👼🔜 It’ s a girl🤍🥹🙏🎉🎀», έγραψε η 34χρονη παρουσιάστρια.