Η κόντρα Shakira- Piqué δημιούργησε ένα τραγούδι-ύμνο που έσπασε 14 ρεκόρ Guinness

Η κόντρα Shakira- Piqué δημιούργησε ένα τραγούδι-ύμνο που έσπασε 14 ρεκόρ Guinness

Η Λατίνα σταρ εξέφρασε τη συγκίνησή της για την αγάπη του κόσμου και έκανε μερικές αποκαλύψεις για το νέο της τραγούδι.

Στην Νέα Υόρκη βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Shakira η οποία ταξίδεψε στις ΗΠΑ μαζί με τα παιδιά της για να εμφανιστεί στο γνωστό late night show του Jimmy Fallon. Η διάσημη τραγουδίστρια ερμήνευσε το νέο της τραγούδι του οποίου η κυκλοφορία έγινε τεράστια επιτυχία λόγω των στίχων και των υπαινιγμών για την απιστία του πρώην συζύγου της, Gerard Piqué.

Μόλις ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του, το τραγούδι είναι νούμερο ένα παγκοσμίως: «Είναι μια τεράστια επιτυχία», δήλωσε ο Fallon στην αρχή της συνέντευξης με την τραγουδίστρια και τον Bizarrap.

Η αποκάλυψη της Shakira για το νέο της τραγούδι

H 46χρονη ομολόγησε στον Fallon ότι η αρχική ιδέα για το τραγούδι σε συνεργασία με τον Bizarrap προήλθε από τον γιο της Milán: «Είναι επίσης μουσικός και γενικά τα παιδιά μου είναι οι σύμβουλοί μου. Ο Milán ήταν αυτός που μου είπε: Πρέπει να συνεργαστείς με τον Bizarrap. Έστειλε, μάλιστα, ένα φωνητικό μήνυμα στον manager μου λέγοντάς του ότι έπρεπε να το κάνουμε γιατί θα γινόμασταν νούμερο ένα».

Η είδηση που δεν θέλει να ακούσει σήμερα η Shakira: Ο Gerard Piqué παντρεύεται την Clara

https://www.instagram.com/p/CpszfrhtxDN

Λίγο αργότερα η τραγουδίστρια εξήγησε την τεράστια συγκίνηση που νιώθει για το γεγονός ότι ο κόσμος αγάπησε αμέσως το νέο της τραγούδι. Το Music Sessions Vol.53, το οποίο η 46χρονη ερμήνευσε σε συνεργασία με τον παραγωγό Bizarrap, κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο κι έγινε το ισπανόφωνο τραγούδι με το περισσότερο streaming στο Spotify σε 24 ώρες (14.393.324), το ισπανόφωνο τραγούδι με τα περισσότερα views στο YouTube σε ένα 24ωρο (63.000.000), το πρώτο ισπανόφωνο τραγούδι που έφτασε 100 δισεκατομμύρια views στο YouTube σε λιγότερο από 3 μέρες. Μέχρι σήμερα, η Shakira είναι κάτοχος 17 ρεκόρ Guinness.

«Το τραγούδι έχει γίνει ένας ύμνος για πολλές γυναίκες. Είχα μια δύσκολη χρονιά μετά τον χωρισμό μου. Το να γράψω αυτό το τραγούδι ήταν ένας πολύ υγιής τρόπος να διοχετεύσω τα συναισθήματά μου. Από τότε που το κυκλοφορήσαμε δεν αισθάνομαι ότι έχω θαυμάστριες εκεί έξω, αλλά μια αδελφότητα γυναικών που έχουν περάσει το ίδιο πράγμα και έχουν υπομείνει τόσα άσχημα πράγματα όσα και εγώ. Πολλές γυναίκες εκεί έξω έχουν βρει μια φωνή που τις αντιπροσωπεύει», δήλωσε η Shakira.

Τα ρεκόρ που έσπασε η Shakira

Πρώτη γυναίκα που μπήκε στο Τop 10 του Billboard Hot 100 με ισπανόφωνο κομμάτι
Καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα No. 1 στο Billboard’s Latin Airplay chart
Πρώτη καλλιτέχνιδα που ξεπέρασε προσωπικό ρεκόρ στο No.1 του Latin Airplay chart στο Billboard
Περισσότερες συνεχείς εβδομάδες στο No.1 του Hot Latin Songs chart του Βillboard από καλλιτέχνιδα
Καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα Top 10 hits στο Hot Latin Songs chart του Billboard
Καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα Top 10 hits στο Latin Airplay του Billboard
Καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα No. 1 στο Latin Pop Airplay chart του Billboard
Καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα Top 10 hits στο Latin Pop Airplay chart του Billboard
Περισσότερες πρωτιές στο Latin Digital Song Sales chart του Billboard
Καλλιτέχνιδα με τα περισσότερα ισπανόφωνα κομμάτια στο No.1 των Billboard charts

Το τραγούδι όλο νόημα της Shakira και τα υπονοούμενα για τον Piqué

Χαμό έκανε από την στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο single της Shakira με τον Bizarrap, το οποίο φέρεται να «καρφώνει» τον γνωστό ποδοσφαιριστή.

«Mια λύκαινα σαν εμένα δεν είναι για τύπους σαν εσένα», είναι το μήνυμα της Shakira που φέρεται να απευθύνεται ευθέως στον Piqué.

Η 46χρονη είχε στείλει τα «καρφιά της» αρκετές φορές φέτος μέσα από τους στίχους των τραγουδιών της οι οποίοι κάνουν λόγο για ψέματα και προδοσία.

Μερικοί από τους στίχους του «Te Felicito» της Shakira αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Για να σε κάνω ολόκληρο έσπασα τον εαυτό μου σε κομμάτια, με προειδοποίησαν, αλλά δεν έδωσα σημασία. Μη μου πεις ότι λυπάσαι, σε ξέρω καλά και γνωρίζω ότι λες ψέματα».

Μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, η Shakira ρωτήθηκε για το νόημα πίσω από τους στίχους και δεν αρνήθηκε ότι η μουσική της βασίζεται σε εμπειρίες που βιώνει. «Μπορώ μόνο να πω ότι είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα, όλα όσα νιώθω, όλα όσα περνάω αντικατοπτρίζονται στους στίχους που γράφω, στα βίντεο που κάνω», δήλωσε η Λατίνα σταρ στο περιοδικό Elle.

Shakira-Gerard Piqué: Η ανακοίνωση για τον χωρισμό τους

Η Shakira και ο Gerard Piqué γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ το 2010 στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka. Λίγο αργότερα έγιναν ζευγάρι και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha. Τα δημοσιεύματα για το φημολογούμενο διαζύγιο του ζευγαριού έκαναν τον γύρο του κόσμου πριν μερικούς μήνες και τελικά οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν αφού το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα τον Ιούνιο πως δεν είναι πια μαζί.

https://www.instagram.com/p/CZ-p2jMMASu

«Με λύπη ανακοινώνουμε τον χωρισμό μας. Για την ευημερία των παιδιών, τα οποία είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά μας, ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση», αναφέρει η κοινή δήλωση του πρώην πια ζευγαριού.

Ο χωρισμός ανακοινώθηκε επίσημα μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου ότι η Shakira έπιασε τον Pique με άλλη γυναίκα, αλλά και μετά τις πληροφορίες ότι οι δυο τους ζούσαν χωριστά μιας και η τραγουδίστρια έδιωξε τον ποδοσφαιριστή από το σπίτι μετά την απιστία του.

Πηγή κεντρικής: apimages.com