Η είδηση που δεν θέλει να ακούσει σήμερα η Shakira: Ο Gerard Piqué παντρεύεται την Clara

Η είδηση που δεν θέλει να ακούσει σήμερα η Shakira: Ο Gerard Piqué παντρεύεται την Clara

Τα Ισπανικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν σήμερα την είδηση του επικείμενου γάμου του ποδοσφαιριστή, αν και κάποιοι παραμένουν δύσπιστοι κατά πόσο θα γίνει πράξη αυτή η απόφαση του Pique. 

Στα 12 χρόνια που ήταν ζευγάρι η Shakira μαζί με τον Pique, πολλές φορές τέθηκε το ερώτημα στους ίδιους για το πότε θα κάνουν τον γάμο τους, ειδικά μετά την απόκτηση των δύο τους παιδιών.

Οι ίδιοι ένιωθαν ευτυχισμένοι και δεν ήθελαν να το επισημοποιήσουν, μόνο που τώρα ο Pique φαίνεται να άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να παντρευτεί την Clara Martin, την εδώ και λίγους μήνες σύντροφό του.

https://www.instagram.com/p/CpOUb2uMnu6

Ετοιμάζουν γάμο για το καλοκαίρι

Σύμφωνα με το «Fiesta» και άλλα Ισπανικά sites, πριν από λίγες ημέρες ο ποδοσφαιριστής μαζί την σύντροφό του είχαν βρεθεί σε κεντρικό εστιατόριο της Βαρκελώνης μαζί με φίλους τους. Μόνο που δεν ήταν μόνο φίλοι τους, αλλά και μελλοντικοί κουμπάροι τους.

https://www.instagram.com/p/Cn2umB7jwQX

Οι θαμώνες του εστιατορίου είδαν την παρέα σε πολύ μεγάλα κέφια και άκουσαν να μιλούν για γάμο ο Pique μαζί με την Clara και να καταστρώνουν σχέδια για ημερομηνίες. Και συμπέραναν πως η Pr Manager, ήθελε ένα κλειστό γάμο, παρά μία μεγάλη τελετή.

Η μαμά της Shakira είπε αλήθειες για τον Gerard Piqué - Τα σύννεφα στη σχέση του με την Clara Marti

Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης έκαναν την σκέψη για το πως θα αισθανθεί η Shakira στο άκουσμα της είδησης. Αν και παλαιότερα είχε δηλώσει ότι φοβάται τον γάμο περισσότερο και από τον θάνατο, όπως είχε πει χαρακτηριστικά. Λέγοντας παράλληλα: «Εμείς ήδη έχουμε αυτό που έχει σημασία. Έχουμε επαφή, έχουμε ένωση, δεσμό αγάπη ο ένας για τον άλλο. Νομίζω ότι αυτές οι πτυχές της σχέσης μας, είναι ήδη θεμελιωμένες και ένας γάμος δεν πρόκειται να τις αλλάξει».

Κάποιοι όλα αυτά τα χρόνια όμως, υποστήριζαν ότι ο ίδιος ο Pique που ήταν μικρότερος κατά δέκα χρόνια σε ηλικία από την λατίνα τραγουδίστρια, δεν ήθελε να δεσμευτεί. Και αν κάνει τελικά το βήμα προς τον γάμο, αυτό είναι μία ήττα για την Shakira.

Προς το παρόν ο ποδοσφαιριστής δεν έχει ανακοινώσει κάτι επίσημα ούτε για αρραβώνα ούτε και για γάμο.