Η Σοφία Καρβέλα γιορτάζει τα γενέθλια του μικρού της Νέστορα με ένα photo άλμπουμ γεμάτο αγάπη

Η Σοφία Καρβέλα γιορτάζει τα γενέθλια του μικρού της Νέστορα με ένα photo άλμπουμ γεμάτο αγάπη

Ο δεύτερος γιος της Σοφίας Καρβέλα γίνεται 7 χρονών και εκείνη θυμάται τις πρώτες στιγμές που τον κράτησε στην αγκαλιά της.  

Αν κάνεις ένα μικρό scroll στο προφίλ της Σοφίας Καρβέλα στο Instagram, θα δεις δεκάδες φωτογραφίες με τις δύο μεγάλες αδυναμίες της ζωής της, τους γιους της. Σήμερα γιορτάζει ο μικρότερος Νέστορας, ο οποίος γίνεται 7 χρονών και η μαμά του αποφάσισε να μας δείξει, κάποιες αδημοσίευτες φωτογραφίες τους από τότε που ήταν ακόμη μωρό.

https://www.instagram.com/p/CjbkoAbOdVt

Το βλέμμα της αγάπης

Στις 4 Ιανουρίου του 2016 η Σοφία Καρβέλα γινόταν για δεύτερη φορά μαμά. Είχε προγηθεί το 2013 ο μεγαλύτερος γιος της Νίκος, ενώ και τα δύο αγόρια, έχουν ονόματα από πρόσωπα που η ίδια λάτρευε και λατρεύει. Από τον μπαμπά της Νίκο Καρβέλα και από τον παππού της και πατέρα της Άννας Βίσση, Νέστορα ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από δέκα χρόνια. Οι δύο φορές γιαγιά Άννα, είχε συγκινηθεί πολύ με την επιλογή του ονόματος, καθώς είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/CeQ7lSurgnz

Η Σοφία μαζί με τα δύο αγόρια της, βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες στην Αθήνα για να περάσει τις γιορτές μαζί με τον πατέρα της, αλλά και την μητέρα της, την οποία μάλιστα την είχε χαρακτηρίσει σε μία φωτογραφία που τράβηξαν μαζί τα Χριστούγεννα, ως την μικρότερη hot αδελφή της. Και άδικο δεν έχει για την μαμά Άννα Βίσση.

https://www.instagram.com/p/Cmm3MkxNa_8

Εδώ στην Αθήνα έγινε και ένα μικρό οικογενειακό πάρτι για τον μικρό Νέστορα, λίγο νωρίτερα από τα σημερινά του γενέθλια, καθώς η Σοφία θα επέστρεφε στην Νέα Υόρκη. Σήμερα που γιορτάζει, αποφάσισε να μας δείξει κάποιες αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον μικρό Νέστορα, από την πρώτη κιόλας μέρα που ήρθε στη ζωή.

karvelagios.jpg

Αλλά και τις πρώτες ημέρες μαζί του στο σπίτι, όπου δίπλα του καθόταν άγρυπνος φρουρός ο σκύλος της οικογένειας.

karvelagios2.jpg

Η αδυναμία στον μικρό φαίνεται και από την λεζάντα μίας ακόμη φωτογραφίας που αποκάλυψε η Σοφία, γράφοντας: «Το βλέμμα της αγάπης», όταν εκείνος της χαμογελά.

karvelagios7.jpg

Δείτε μερικές ακόμη φωτογραφίες στην photo gallery που ακολουθεί με τον Νέστορα να βρίσκεται ως μωρό μόνιμα στην αγκαλιά της.