Η Lindsay Lohan θα γίνει μαμά όμως τα πρώτα «παιδιά» της ήταν στην Αθήνα και στην Μύκονο

Η Lindsay Lohan θα γίνει μαμά όμως τα πρώτα «παιδιά» της ήταν στην Αθήνα και στην Μύκονο

Πριν τον γάμο της με τον Βader Shammas η 36χρονη ηθοποιός δραστηριοποιούνταν στη χώρα μας και έζησε έναν παθιασμένο έρωτα με Έλληνα επιχειρηματία.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Lindsay Lohan αφού περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Bader Shammas. Πριν λίγες ώρες η διάσημη ηθοποιός πόσταρε στο προφίλ της στο Instagram ένα λευκό φορμάκι με τη λεζάντα «Έρχεται σύντομα».

Μιλώντας για την εγκυμοσύνη της στο TMZ, η 36χρονη σταρ ανέφερε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έρχεται το νέο μέλος της οικογένειάς μας και ανυπομονούμε για αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας».

https://www.instagram.com/p/Cpxs02Qhs_S

Τον περασμένο Νοέμβριο το ερωτευμένο ζευγάρι είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα του μετά από λίγους μήνες γνωριμίας και είχε μοιραστεί φωτογραφίες από την λαμπερή τελετή.

Η 36χρονη είχε γράψει τότε: «Αγάπη μου, ζωή μου, οικογένειά μου, μέλλον μου». Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς Lohan και Shammas επιβεβαίωσαν μέσω εκπροσώπου τους ότι παντρεύτηκαν.

«Είμαι η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Με βρήκες και ήξερες ότι ήθελα να βρω την ευτυχία. Είμαι εκστασιασμένη που είσαι ο σύζυγός μου. Η ζωή μου και τα πάντα μου. Κάθε γυναίκα θα έπρεπε να νιώθει έτσι κάθε ημέρα», είχε τονίσει η Αμερικανίδα σταρ.

https://www.instagram.com/p/CfgQxA7Kow1

Αγνώριστη! Οι νέες φωτογραφίες της Lindsay Lohan που πρόδωσαν το botox

Οι επενδύσεις στην Ελλάδα και το παθιασμένο ειδύλλιο με τον Ντένη Παπαγεωργίου

To Lohan Club άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του στο Γκάζι το 2016. Όπως προδίδει και το όνομα του, ιδιοκτήτρια του μεγάλου club ήταν η διάσημη ηθοποιός, Lindsey Lohan. Μαζί με τον επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα κέντρο διασκέδασης ευρωπαϊκών προδιαγραφών που συγκέντρωνε χιλιάδες άτομα κάθε εβδομάδα.

Οι δυο επιχειρηματίες άνοιξαν άλλα δύο μαγαζιά με την επωνυμία Lohan σε δύο ελληνικά νησιά, τη Μύκονο και τη Ρόδο τα οποία σημείωσαν μεγάλη επιτυχία ωστόσο το Lohan της Μυκόνου έκλεισε λίγες σεζόν αργότερα. Σήμερα η Αμερικανίδα σταρ φέρεται να έχει πουλήσει το μερίδιό της από τα μαγαζιά και ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Το καλοκαίρι του 2016 ο νεαρός επιχειρηματίας Ντένης Παπαγεωργίου βρέθηκε στο επίκεντρο του Τύπου λόγω της παθιασμένης σχέσης του με την συνεργάτιδά του, Lindsay Lohan.

«Μπορεί να είναι ένα πολύ γλυκό και τρυφερό πλάσμα η Λίντσεϊ, είναι όμως και πολύ απαιτητική και κυκλοθυμική, κάτι που καθιστά δύσκολο να μείνεις κανείς για μεγάλο διάστημα μαζί της. Με κούρασε», είχε δηλώσει ο επιχειρηματίας λίγο μετά τον χωρισμό τους.

lohan_denis.jpg

Η Lohan είχε σπεύσει να δηλώσει πολλές φορές πως με τον Ντένη Παπαγεωργίου ήταν απλά συνεργάτες και φίλοι, όμως οι παπαρατσικές φωτογραφίες τους σε τρυφερές πόζες την διέψευδαν επανειλημμένως.

Πηγή κεντρικής: apimages.com