«Θα σε δω στο δικαστήριο»: Πόσα ακόμη εξώδικα θα δούμε από παίκτες του Survivor All Star;

Κατερίνα Μπούσιου
«Θα σε δω στο δικαστήριο»: Πόσα ακόμη εξώδικα θα δούμε από παίκτες του Survivor All Star;

Πώς η Eλευθερία Ελευθερίου, κατάφερε να κάνει άνω κάτω ένα ολόκληρο reality και γιατί ακόμη 3 παίκτες επέλεξαν να μιλήσουν με τον δικηγόρο τους για να λύσουν τις διαφορές τους είτε με άλλους παίκτες, είτε για όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για εκείνους στο Survivor All Star.  

Από την πρώτη στιγμή που έφτασε στον Άγιο Δομίνικο η Ελευθερία Ελευθερίου, έκανε σαματά. Αρχικά θα μπορούσε να κερδίσει τη συμπάθειά μας με το περιστατικό απιστίας του Μάριου με την Καρολίνα, αλλά εξελίχθηκε σε απορυθμιστή του Survivor All Star αφήνοντας τον Σπύρο Μαρτίκα σε δεύτερη μοίρα.

Οι δυό τους θα συναντηθούν στα δικαστήρια, μετά την πρόθεση της Ελευθερίας να κάνει μήνυση στον Σπύρο, ενώ άλλοι 3 παίκτες για διαφορετικούς λόγους έχουν υιοθετήσει την ατάκα της Ζέτας Μακρυπούλια στο «Παρά Πέντε» με το «Ε, ρε κάτι μηνύσεις που θα πέσουν». Μέχρι που θα φτάσει όλο αυτό;

Ο Στάθης, η Σοφιάννα και η Σταυρούλα μίλησαν με το δικηγόρο τους

Λίγο πριν φύγει από τον Άγιο Δομίνικο για να επιστρέψει από το Survivor All Star στην Ελλάδα, η Ευριδίκη Παπαδοπούλου δήλωσε ότι η Ελευθερία έχει εξουσιοδοτήσει τη δικηγόρο της για να κάνει μήνυση στον Σπύρο Μαρτίκα: «Η Ελευθερία έχει κάνει μήνυση στον Μαρτίκα επειδή την αποκάλεσε ψεύτρα. Έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο για οτιδήποτε συμβεί ή ακουστεί και έχει «φύγει» ήδη μήνυση. Ακόμη και ο αδελφός μου να ήταν, δεν θα μπορούσαν να υπερασπιστώ έναν τέτοιο άντρα».

Δεν ξέρουμε αν όντως η Ελευθερία επικοινώνησε και δεύτερη φορά με τον δικηγόρο της, μετά την νέα επίθεση του Μαρτίκα που την αποκάλεσε χθες ως «φθηνό απατεώνα». Όπως καταλαβαίνεις το τελευταίο διάστημα όλα γύρω της γυρίζουν στο παιχνίδι και θυμίζει σε πολλά στην συμπεριφορά τον φίλο της και παλαιότερο συμπαίκτη της Αλέξη Παππά. Φωνή, αντάρα και πικρόχολα σχόλια.

Στο δικαστικό μέτωπο είχαμε ως πρωταγωνιστή και τον Στάθη Σχίζα ο οποίος με το που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα πήγε στην Ευελπίδων για μήνυση κατά παντός υπευθύνου, μετά τα όσα ακούστηκαν για την σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και έχουμε άλλες δύο παίκτριες να συμπληρώνουν το πάζλ των αντιδράσεων.

Ψηφίστηκε ο Βασάλος αλλά έγινε σαφές γιατί δεν είχε πάρει ούτε μια ψήφο 2 μήνες στο Survivor

Έχει προηγηθεί ήδη η Σοφιάννα Αβραμάκη και χωρίς να την κατανομάζει «φωτογράφιζε» την Μαρία Αντωνά πως έχει λάβει εξώδικο ότι υπήρξε κορίτσι του Μάριου.

Και όπως είπε στην εκπομπή «Γεια σου» και την Μαρία Μπακοδήμου : «Σε μία εκπομπή της πρωινής ζώνης συνέβη ένα περιστατικό, όπου έστειλαν ένα μήνυμα στην παρουσιάστρια μέσω του οποίου επιβεβαίωναν ότι εγώ είμαι αυτό το άτομο. Αυτή που έστειλε το μήνυμα, ήταν μία πανελίστρια - σχολιάστρια σε άλλη εκπομπή της πρωινής ζώνης σε άλλο κανάλι. Το είπε η ίδια η παρουσιάστρια η Σταματίνα Τσιμτσιλή, την οποία θαυμάζω και εκτιμών απεριόριστα. Η ίδια κυρία μετά από λίγες ώρες δε χρησιμοποίησε το όνομά μου, γιατί έχει ήδη λάβει κάποια εξώδικα κι ήξερε τι μπορεί να ακολουθήσει».

Η Σταματίνα Τσιμτιλή όμως σήμερα το πρωί ξεκαθάρισε πως δεν είχε μιλήσει με την Μαρία Αντωνά για την Σοφιάννα και πως μιλώντας και με την ίδια την παίκτρια, εκείνη την διαβεβαίωσε ότι δεν έχει σταλεί τελικά εξώδικο προς την πανελίστρια. Άλλη είναι που της έχει στείλει εξώδικο και αυτή είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Επειδή δεν μου αρέσουν καθόλου οι παρεξηγήσεις και θέλω να κλείσω το θέμα. Σε ό,τι αφορά τη Σοφιάννα, η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει στείλει κανένα εξώδικο στην Μαρία Αντωνά αλλά είναι σε γνώση της ότι η Σταυρούλα είχε στείλει στην Μαρία γιατί είχε υπονοήσει ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο στον γάμο της».

Ανάμεσα σε όλο αυτό το κομφούζιο που έχει φέρει το reality τι άλλο να περιμένουμε; Να κάνει μήνυση ο Πρίαμος στην Ελευθερία, ο Μαρτίκας επίσης να ανταποδώσει και ο Ασημακόπουλος να κάνει κατά παντός υπευθύνου επειδή τον έχουν βρει το εύκολο θύμα για τον ψηφίζουν συνέχεια για υποψήφιο;

Στο τέλος θα δούμε τον Βασάλο να τσακώνεται με τον φίλο του Καραγκούνια και να απειλούν ο ένας τον άλλον με μηνύσεις.

Όλο αυτό που συμβαίνει στο Survivor προκαλεί δημοσιότητα, αλλά δε φέρνει τόσο μεγάλο κέρδος στο reality γιατί κουράζει τον τηλεθεατή η τόσο μεγάλη και πολυεπίπεδη, άνευ ουσίας όμως, κόντρα.