Υποψήφιος ο Βασάλος στο Survivor: Fipsterr, Twitter και Ντάφι λένε να παραμείνει στο παιχνίδι

Υποψήφιος ο Βασάλος στο Survivor: Fipsterr, Twitter και Ντάφι λένε να παραμείνει στο παιχνίδι

«Αποδεκτή η υποψηφιότητα μου. εννοείται πως έπρεπε να βγω υποψήφιος και το αποδέχομαι. το είχα πει από το πρώτο συμβούλιο ότι δεν έχω πρόβλημα να ψηφιστώ. ο ίδιος είμαι δεν θα αλλάξω», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. 

Ήρθε η ώρα μετά από 2,5 μήνες να βρεθεί υποψήφιος στο Survivor All Star και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Και ο Βασάλος στον τάκο

«Αποδεκτή η υποψηφιότητα μου. εννοείται πως έπρεπε να βγω υποψήφιος και το αποδέχομαι. Πληρώνω τον τραυματισμό μου, συνεχίζουμε. Το είχα πει από το πρώτο συμβούλιο ότι δεν έχω πρόβλημα να ψηφιστώ. Ο ίδιος είμαι δεν θα αλλάξω, γουστάρω να είμαι εδώ, αν γουστάρει κι ο κόσμος καλώς να με κρατήσει. Αλλιώς πάω σπίτι μου, κάνω τα δικά μου, τηλεόραση, ριάλιτι που θα βγει τώρα, καλά περνάμε», είπε χαρακτηριστικά ο Βασάλος.

Μαζί με τον Βασάλο, ο Παναγιώτης, η Τζο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα είναι οι σίγουροι υποψήφιοι προς αποχώρηση ενώ τα spoilers θέλουν και η τρίτη ασυλία να περνάει στους διάσημους με τη Μελίνα από τους Μαχητές να συμπληρώνει την τελική πεντάδα υποψηφίων προς αποχώρηση την εβδομάδα αυτή για το Survivor All Star.

Τώρα που μπήκε ξανά στο Survivor θυμήθηκαν όλοι πόσο «κακός» είναι ο Βασάλος;

Έτοιμο το fan club του Βασάλου να τον στηρίξει:

Ο Κωνσταντίνος έδειξε αρκετά χαλαρός στο άκουσμα της υποψηφιότητάς του. Αναμένουμε ακόμα τη στήριξη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Βασάλο, η οποία συνεχίζει τις διακοπές στο Los Angeles μαζί με καλούς της φίλους και τον φημολογούμενο ως νέο αγαπημένο της Γρηγόρη Morgan.

evridiki_valavani_3057434542701300223.jpg

Εκείνος που σήκωσε ήδη πανό για να στηρίξει τον bro του, είναι ο Fipsterr ο οποίος ζήτησε με stories από τον κόσμο που τον ακολουθεί να στηρίξει Βασάλο.

Το κοινό στο Twitter θέλει Κώστα εντός παιχνιδιού

Μπορεί αγωνιστικά ο Κωνσταντίνος από το ξεκίνημα του παιχνιδιού να μην έχει βρει τα πατήματά του, όμως το φανατικό κοινό του στα social και ειδικά στο Twitter επιθυμεί να βλέπει Βασάλο εντός Survivor.

Mια αναπάντεχη- ειρωνική- υποστήριξη ήρθε για τον Κωνσταντίνο από τον συχνό σχολιαστή του All Star, τον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου. Ο τραγουδιστής με ένα story και ρίχνοντας καρφιά για τα νούμερα που κάνει το Survivor φέτος, τόνισε πως θα στηρίξει τον Βασάλο, παρότι ξέρει πως η παραγωγή (όπως υποστήριξε) θα διώξει είτε τη Τζο είτε τον Παναγιώτη, είτε τη Μελίνα. Σύμφωνα με τον Τριαντάφυλλο, η παραγωγή θα κρατήσει με σιγουριά τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

triantafillos_xatzinikolaou_3057799933965088847.jpg

Ψηφίστηκε ο Βασάλος αλλά έγινε σαφές γιατί δεν είχε πάρει ούτε μια ψήφο 2 μήνες στο Survivor