Η Γιούλη Τσαγκαράκη έγινε viral με δύο ρόλους της αλλά ονειρεύεται να πάρει πτυχίο στη νοηματική

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γιούλη Τσαγκαράκη έγινε viral με δύο ρόλους της αλλά ονειρεύεται να πάρει πτυχίο στη νοηματική

Είναι η Σύρμω στον «Παράδεισο των κυριών» αλλά και η θεία Σταματίνα στις «Σέρρες» και η Γιούλη Τσαγκαράκη κατάφερε φέτος να γίνεται talk of the town στα social media. Όσα αποκάλυψε για τη ζωή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλο και στο «The 2Night show». 

Δεν είχε άδικο χθες το βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όταν υποδεχόμενος την Γιούλη Τσαγκαράκη στο «The 2Night Show» την χαρακτήριζε ως ηθοποιό παλαιάς κοπής, που θυμίζει τον κλασσικό ελληνικό κινηματογράφο.

Φέτος είναι η τηλεοπτική Σύρμω στον «Παράδεισο των Κυριών» αλλά και η θεία Σταματίνα στις «Σέρρες» και ήδη έχει γίνει viral και για τους δύο της ρόλους που έχουν τόσο κωμικά όσο και δραματικά στοιχεία. Η ίδια αποκάλυψε και την σπάνια σύμπτωση που την δένει με τον Γιώργο Γάλλο, ενώ θα την δεις πραγματικά αγνώριστη σε φωτογραφίες που η ίδια έχει αναρτήσει στα social media από το παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/CpFUM1fo93C

«Πάντα έπαιζα τις πονεμένες και τις στριφνές. Είναι και η φάτσα βλέπεις»

Αν βλέπεις κάθε απόγευμα τη Σύρμω στον «Παράδεισο των Κυριών» αλλά και τη σειρά «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη στην πλατφόρμα ΑΝΤ1 + και από την ερχόμενη εβδομάδα και στο κανονικό πρόγραμμα του ΑΝΤ1, θα έχεις θαυμάσει την Γιούλη Τσαγκαράκη ως θεία Σταματίνα. Είναι character με όλη τη σημασία της λέξης και χαρίζει απίστευτο γέλιο με την ολίγον Ποντιακή νοοτροπία της.

https://www.instagram.com/p/ClT-UpUL2NY

Η Γιούλη Τσαγκαράκη έχει στα αλήθεια Ποντιακή καταγωγή αν και τα περισσότερα της χρόνια τα έζησε στην Κρήτη όπως εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Γεννήθηκα στην Καβάλα και όταν ήμουν στην Πέμπτη δημοτικού μετακομίσαμε στην Κρήτη γιατί ο πατέρας μου ήταν αστυνομικός και πήρε μετάθεση. Ξαναγύρισα στην Αθήνα όταν ήμουν στα 18 και μπήκα στα 20 στην Δραματική Σχολή γιατί αρχικά με είχαν κόψει. Είχα πληγωθεί όταν έδινα εξετάσεις στο Εθνικό γιατί έφτανα μέχρι την τελευταία φάση των εξετάσων με κόβανε και δεν μπορούσα να καταλάβω τον λόγο».

tsagkaraki.jpg

Με το πείσμα της η ηθοποιός κατάφερε τελικά να πάει αρχικά σε ιδιωτική δραματική σχολή και στην συνέχεια να μπει και σε εκείνη του Εθνικού. Δύο από τους συμμαθητές της, συνάντησε φέτος στις «Σέρρες»: «Με τον Γιώργο Καπουτζίδη ήμασταν συμμαθητές στην σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη και όταν τελικά μπήκα στην σχολή του Εθνικού ήμουν συμμαθήτρια με τον Γιώργο Γάλλο».

Και να φανταστείς ότι αρχικά δεν συμπάθησε τον ρόλο της ως Σταματίνα: «Στην αρχή δεν τη συμπαθούσα, μου φάνηκε στριφνή. Μετά το 6ο επεισόδιο την αγάπησα. Από τότε που ήμουν στη Δραματική Σχολή που έδιναν να κάνω πονεμένες και στριφνές. Είναι και η φάτσα βλέπεις».

https://www.instagram.com/p/Chzxv2zqasZ

Η Τσαγκαράκη ξεκίνησε αρχικά να δουλεύει στο θέατρο με μεγάλη επιτυχία και όπως ανακαλύψαμε και στο προφίλ της στο Facebook ήταν εντελώς διαφορετική.

tsagaraki4.jpg

Η πρώτη της εμφάνιση ως guest ήταν στην σειρά «Γης Μαδιάμ» ενώ την είχαμε δει και σε ένα επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών» ως Πρόεδρος του δικαστηρίου που εξέταζε το διαζύγιο της Ασημίνας και του Νικηφόρου και την συνεπιμέλεια με την Δρόσω για τον γιο τους.

Φέτος κάνει όμως το μεγάλο «μπαμ» με τους δύο της ρόλους. Στον «Παράδεισο των Κυριών» είναι υποδειγματική ως επαρχιωτοπούλα και μητέρα 3 παιδιών και παίζει κομβικό ρόλο στις εξελίξεις.

Όμως η αεικίνητη Τσαγκαράκη εκτός από τα πτυχία στην υποκριτική θέλει να πάρει και το πτυχίο διερμηνέα νοηματικής γλώσσας - και αυτό είναι αξιέπαινο - όπως αποκάλυψε στον Γρηγόρη: «Καταλαβαίνω και μιλώ την νοηματική, έχουμε κάνει και κάποιες παραστάσεις αλλά θα ήθελα να πάρω και το πτυχίο διερμηνείας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».