Αρναούτογλου & Αντωνίου έχουν το σπίτι στο οποίο θα ήθελες να βλέπεις «The2nightShow» και όχι μόνο

Αρναούτογλου & Αντωνίου έχουν το σπίτι στο οποίο θα ήθελες να βλέπεις «The2nightShow» και όχι μόνο

Ο παρουσιαστής και η δημοσιογράφος μένουν στα βόρεια προάστια και τα σπάνια πλάνα από το σπίτι τους θα σε πείσουν πως είναι ζεστό και φιλόξενο.

Μαζί στην προσωπική αλλά και την επαγγελματική ζωή είναι εδώ και αρκετά χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου. Ο γνωστός παρουσιαστής και η δημοσιογράφος, συνεργάζονται επιτυχώς σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό όπου έχουν καθημερινή πρωινή εκπομπή.

Η ραδιοφωνική παραγωγός εργάζεται και ως αρχισυντάκτρια στη late night εκπομπή του συντρόφου της, αποδεικνύοντας πως ένα ζευγάρι μπορεί να συνδυάσει καριέρα και οικογένεια.

«Δεν μου αρέσει ποτέ να μιλώ για τα προσωπικά μου. Την άλλαξε πολύ τη ζωή μου η Νάνσυ, προς το καλό», έχει δηλώσει ο παρουσιαστής σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Oι #couplegoals φωτογραφίες του ζευγαριού

Ο παρουσιαστής και η δημοσιογράφος πραγματοποιούν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις και δεν διστάζουν να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό. Δεν είναι λίγες οι φορές που κάνουν post-αφιέρωση στους λογαριασμούς τους στα social media, δείχνοντάς μας πως παραμένουν πολύ ερωτευμένοι μέχρι και σήμερα.

«Γνωριζόμασταν πολλά χρόνια, από το πρωινό, χαθήκαμε. Όπως λέει, τη φλέρταρα κάποια στιγμή. Γενικώς φλέρταρα όσο ήμουν ελεύθερος. Πάντα μου άρεσε το φλερτ και μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες. Αν με ρωτούσες τι θα ήθελα να ξαναγεννηθώ θα έλεγα γυναίκα. Είναι πολύ δύσκολο να είσαι κάθε μέρα μαζί από την άλλη είναι πολύ ωραίο να ξυπνάμε μαζί. Έχουμε περάσει πάρα πολλά και όμορφα και δύσκολα. Με τη Νάνσυ μαλώνουμε στον αέρα. Είναι πολύ δυναμική γυναίκα, Αρβανίτισσα. Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος, δεν το συζητήσαμε. Για άλλο παιδί, αυτά τα πράγματα δεν τα λες», έχει εξομολογηθεί ο οικοδεσπότης του «The 2Night Show» για την αγαπημένη του.

Το cozy σπίτι της Άντας Λιβιτσάνου έχει τα χρώματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι πατέρας ενός 10χρονου αγοριού του Αναστάση, καρπός του έρωτά του με την Κατερίνα Κόκλα. Το πρώην ζευγάρι πήρε χωριστούς δρόμους το 2017 και έκτοτε έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα τον γιο τους.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την μητέρα του γιου του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει αναφέρεο: «Μεγαλώσαμε σαν ωρολογιακές βόμβες μην τυχόν και δεν είσαι πολύ άνδρες γιατί θα έχει και συνέπειες. Ξέρεις πόση δουλειά έκανα για να αλλάξω; Αρραβωνιάστηκα στα 27 μου. Το έκανα για να ευχαριστηθούν οι γονείς μας και όχι εμείς. Δεν έφτασα κοντά σε γάμο, μόνο σε σύμφωνο συμβίωσης με τη μαμά του Αναστάση. Πάντα κάποιος φταίει σε έναν χωρισμό. Ας αναλάβω εγώ την ευθύνη του ποιος φταίει. Εκ του αποτελέσματος έχουμε πολύ καλή σχέση και μεγαλώνουμε ένα παιδί μαζί. Είναι δύσκολο. Κανένας χωρισμός δεν είναι εύκολος. Δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος με παιδιά που να χώρισε και να μην το ήθελε. Μακάρι να μη χωρίσει κανένας. Ο γιος μου δεν με ρώτησε ποτέ γιατί χωρίσαμε με τη μαμά του. Μας θυμάται και μαζί. Μας βλέπει τόσο πολύ αγαπημένους με τη μαμά του. Μόνο μια φορά μας είδε κάπως. Ηρεμήσαμε κατευθείαν και ποτέ δεν ξαναμαλώσαμε μπροστά στο παιδί. Έχει πάντα μια εικόνα που οι γονείς του είναι αγαπημένοι».

To υπέροχο σπίτι τους στα βόρεια προάστια

Το ερωτευμένο ζευγάρι μένει μαζί εδώ και περίπου πέντε χρόνια σε ένα όμορφο σπίτι στα Βόρεια προάστια και συγκεκριμένα στην Πεντέλη. Μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram είχαμε την ευκαιρία να δούμε μερικές από τις αγαπημένες γωνιές του χώρου τους.

Σε video που έχει αναρτήσει ο παρουσιαστής στο προφίλ του είδαμε την λευκή κουζίνα τους η οποία διαθέτει ξύλινες υποδοχές για τα κρασιά και άλλα αλκοολούχα ποτά. Μερικά λευκά καδράκια κοσμούν τον τοίχο και ολοκληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/Co_ytBgj2wG

Στον διάδρομο πρωταγωνιστούν μικρά κάδρα με εικόνες δέντρων ενώ λίγο πιο δίπλα βρίσκεται το home studio που έχει δημιουργήσει το ζευγάρι για να μπορεί να πραγματοποιήσει ραδιοφωνικές εκπομπές μέσα από το σπίτι. Το γκρι στούντιο διαθέτει μικρόφωνα, αναπαυτικές πολυθρόνες, καθρέπτη και έναν μεγάλο pop art πίνακα.

https://www.instagram.com/p/B-CXlguJ6Rk

Mια μεγάλη βιβλιοθήκη στεγάζει τα αμέτρητα βιβλία του ζευγαριού και αποτελεί αγαπημένο spot για τις selfie φωτογραφίες της δημοσιογράφου.

https://www.instagram.com/p/B4nT5lPpTaE

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: nansy79