Ο «Παράδεισος των Κυριών» έχει νέο σασπένς με την εξαφάνιση του Άγη και μία νέα δολοφονία

Κατερίνα Μπούσιου
Ο «Παράδεισος των Κυριών» έχει νέο σασπένς με την εξαφάνιση του Άγη και μία νέα δολοφονία

Η απογευματινή σειρά του Alpha μπαίνει σε νέο κύκλο μυστικών και συνομωσιών. Μόνο «Παράδεισο Κυριών» δεν θα θυμίζουν οι εξελίξεις. 

Με την μεσημεριανή και την απογευματινή τηλεοπτική ζώνη να είναι πια ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, η σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» έχει καταφέρει να έχει πιστό κοινό και ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα για σειρά εποχής. Με προτέρημά του το πολύ καλό καστ αλλά και το έξυπνο σενάριο.

Σε αυτό το έξυπνο λοιπόν σενάριο, θα έχουμε κάποιες εξελίξεις που θα τονώσουν την αγωνία για τα καλά κρυμμένα μυστικά. Αποκάλυψη της αλήθειας δεν θα έχουμε, αλλά νέα συγκάλυψη, σίγουρα θα έχουμε. Η αγωνία κορυφώνεται με την εξαφάνιση του Άγη αλλά η Δάφνη θα αποκαλύψει το μυστικό του. Και μέσα σε όλα έχουμε μία αποβολή αλλά και έναν νέο φόνο.

Η Αμαλία χάνει το παιδί από την αγωνία της

Ο ηθοποιός Νίκος Λεκάκης μπορεί να ήταν το καλό παιδί και ο έντιμος χωροφύλακας στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά η επιπολαιότητα του στον «Παράδεισο Κυριών» ως Άγης, έχει καταντήσει εκνευριστική, αφού παίζει με πολύ ωραίο τρόπο τον επιπόλαιο γόη της πλούσιας οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CmjvnkEqsdv

Με την Βικτώρια να βρίσκεται πια σε μεγάλο κίνδυνο αφού θα αποκαλυφθούν τα μυστικά της -ο Αργύρης Πανταζάρας της κάνει ολομέτωπη επίθεση και μπροστά στον Μπουραντά - το σπιτικό της έχει ήδη αναστατωθεί με την φυγή του Άγη.

Με την εξαφάνισή του φυσικά και επιδιώκει να φέρει αναστάτωση αλλά να κάνει και αναδίπλωση γιατί έχουν αποκαλυφθεί πλέον τα δικά του μυστικά. Κρύβεται μάλιστα στο σπίτι μίας γυναίκας που κανείς δεν θα υποψιαστεί.

https://www.instagram.com/p/CoUJDpzIK5Z

Γιατί από κανενός το μυαλό δεν θα περάσει πως η Δάφνη, του δίνει καταφύγιο.

Η μόνη που θα το ανακαλύψει θα είναι αργότερα η Βικτώρια, γιατί θα της το αποκαλύψει.

Δυστυχώς το θύμα της όλης υπόθεσης θα είναι για μία ακόμη φορά η Αμαλία, η οποία αποβάλλει λόγω του άγχους της για τον αδελφό της. Δυστυχώς όμως ο Ντίνος δεν ξέρει ακόμη ή δεν μπορεί να υποψιαστεί λόγω και των δικών του προβλημάτων πως αυτό το παιδί μπορεί να ήταν και δικό του.

Ο έρωτας για τον Αργύρη Πανταζάρα είναι φλόγα και άνεμος αλλά και ένας παράδεισος

Δεν θα είναι όμως η μόνη δύσκολη εξέλιξη αυτή. Γιατί η Βικτώρια στην προσπάθειά της να μην ανακαλύψουν το σχέδιό της ότι καρπώνεται τις δωρεές των παιδιών, αναγκάζεται να δολοφονήσει μία βρεφοκόμο που γνωρίζει την αλήθεια. Όμως ο αγαπημένος της Χριστόφορος έχει ήδη πολλές υποψίες.

https://www.instagram.com/p/Cm4CcxbIuP7

Ο δεύτερος εφιάλτης της πάντως είναι ο Χρηστίδης. Ο οποίος σύντομα αποφυλακίζεται και την αναζητά. Λέτε να είναι αυτός που θα τα αποκαλύψει όλα;

victoriadolofonia.jpg