Το αδύνατο σημείο του Καραγκούνια του Survivor είναι η Ραφαηλία του & τα πλάνα το αποδεικνύουν

Κατερίνα Μπούσιου
Το αδύνατο σημείο του Καραγκούνια του Survivor είναι η Ραφαηλία του & τα πλάνα το αποδεικνύουν

Ο σκληροτράχηλος βατραχάνθρωπος των ΟΥΚ, ο ατίθασος και γκρινιάρης Τάκης του Survivor, έχει ένα διαφορετικό και πιο γλυκό προφίλ στην κανονική του ζωή. 

Είναι καβγατζής, ατίθασος, μόνιμα γκρινιάρης, τοξικός για τους αντιπάλους του, αλλά και σκληρός αγωνιστής στο στίβο του Άγιου Δομίνικου.

Δύο φορές όμως φέτος, έχουμε δει και το άλλο του προφίλ. Το χιούμορ του, όταν ο Βασάλος του έκανε μαθήματα φλερτ και την ευαισθησία του, όταν μίλησε και έκλαψε χθες για την κόρη του Ραφαηλία. Το μικρό του διαμαντάκι είναι η αχίλλειος πτέρνα του και ο μόνος λόγος που θέλει με την παρουσία του στο Survivor να την κάνει έστω και για λίγο περήφανη. Τα πλάνα μπαμπά και κόρης θα σε συγκινήσουν και εσένα.

https://www.instagram.com/p/CjlnGe5MhKc

Η ξανθιά νεράιδά του

Η 9χρονη σήμερα Ραφαηλία, κατάξανθη και σε πολλά όμοια με τον Τάκη του Survivor All Star είναι η πιο πιστή οπαδός του όταν εκείνος αγωνίζεται τηλεοπτικά. Μα το σημαντικότερο όπως του είχε γράψει και στην ζωγραφιά της, όταν εκείνος είχε επιστρέψει πέρισυ από το αγωνιστικό reality επιβίωσης: «Σε αγαπώ πάρα πολύ μπαμπάκα μου. Είσαι ο Survivor της καρδιάς μου». Και εκείνος φυσικά της είχε ανταποδώσει γράφοντάς της: «Είσαι η ζωή μου όλη, τα πάντα».

karagounias.jpg

Ο γυμναστής, αθλητής Καραγκούνιας είχε την μικρή του κόρη από τα πρώτα της χρόνια κοντά του στα ρινγκ και στο γυμναστήριό του και την έκανε να αγαπήσει τον αθλητισμό.

https://www.instagram.com/p/CZpQPYcMkUT

Και όπως άλλωστε είπε και χθες περιμένοντας με αγωνία να κερδίσει με την ομάδα του το έπαθλο της επικοινωνίας: «Μου έχει λείψει να μου λέει «Μπαμπακούλη, πάμε για προπόνηση, πάμε για ιππασία». Μου έχει λείψει το να με κοροϊδεύει μερικές φορές, όταν χάνω σε κάποια παιχνίδια που παίζουμε μαζί. Πάνω απ'όλα μου έχει λείψει αυτό το «μπαμπακούλι» και η αγκαλιά της».

Εκτός Survivor ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης «ζει» το Ιnstagram-ικό όνειρο με την κούκλα σύντροφό του

Το βλέμμα του και μόνο, σε αυτές τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο προφίλ του στο Instagram δείχνουν την αδυναμία που της έχει. Την καμαρώνει.

https://www.instagram.com/p/Bm6pHnaHpds

Μπαίνοντας το 2021 για πρώτη φορά στο Survivor είχε δηλώσει πως για εκείνη το κάνει και θέλει να αισθάνεται περήφανη για τον πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/BjkRkGwhj_s

Κατά τα λοιπά ο Τάκης Καραγκούνιας μετά από αυτό το συναισθηματικό διάλειμμα για την κόρη του, σήμερα επιστρέφει στο προφίλ που ξέρουμε. Με μία επίθεση στους συμπαίκτες που ούτε και ο κολλητός του Κωνσταντίνος Βασάλος δεν κατάφερε να σταματήσει.