Ο άγνωστος γάμος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Η Στεφανία Γουλιώτη κρατά το μυστικό του Maestro

Κατερίνα Μπούσιου
Ο άγνωστος γάμος του Χριστόφορου Παπακαλιάτη - Η Στεφανία Γουλιώτη κρατά το μυστικό του Maestro

Η μεγάλη έκπληξη του δημιουργού του Maestro και τα μυστικά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ως Ορέστης που βγαίνουν στην επιφάνεια. 

Ο Maestro φτάνει στην κορύφωση και πριν δούμε στο 4ο επεισόδιο την συγκλονιστική ιστορία και το μαρτύριο μιας ζωής της Μαρίας Καβογιάννη, έχουμε νέες αφίξεις. Βασικά έχουμε την αποκάλυψη ενός άγνωστου γάμου. Το ήξερες εσύ ότι ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν παντρεμένος; Στους Παξούς, καταφτάνει η σύζυγος. Πάντως η Στεφανία Γουλιώτη που θα την υποδυθεί είχε αποκαλύψει πως κάποια στιγμή η κοινή ιδιοσυγκρασία που είχε μαζί του, την έκανε να σκεφτεί πως θα μπορούσαν να είναι ζευγάρι και στην αληθινή ζωή.

Βέρα στο δεξί και κρυφά μυστικά

Μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς του θεάτρου και του κινηματογράφου, κάνει την έκπληξη και εμφανίζεται στο πλευρό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στον Maestro. Είναι ένα από τα δύο πρόσωπα που κάνουν μία guest εμφάνιση για να δώσουν άλλη πνοή στην δημοφιλή σειρά. Και η παρουσία της Στεφανίας Γουλιώτη δεν είναι συμβολική, αλλά ουσιαστική. Στην παρουσίαση της σειράς στα τέλη Σεπτεμβρίου ήταν μάλιστα παρούσα, αλλά o ρόλος της, ήταν μέχρι στιγμής ο μεγάλος γρίφος.

https://www.instagram.com/p/CjlJZMxKgwJ

Ένα στοιχείο χωρίς να αποκαλύψει το όνομά της, μας έδωσε χθες ο Χρήστος Λούλης, ως καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη, ο οποίος είπε ότι θα έχει και εκείνος συμμετοχή στην σειρά στα τελευταία επεισόδια, ως φίλος της συζύγου του Χριστόφορου. Η παρουσιάστρια έμεινε άναυδη. Και με το δίκιο της. «Ο Χριστόφορος έχει γυναίκα»;

Η διεθνής επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και η συνεργασία με το Netflix για τον Maestro του

Η Στεφανία Γουλιώτη είχε κάνει αναρτήσεις από τον Μάιο από τα γυρίσματα, όταν είχε αρχικά ανακοινωθεί πως η σειρά θα ξεκινούσε στα τέλη της προηγούμενης σεζόν. Θα υποδυθεί την πρώην πια σύζυγό του Χριστόφορου, η οποία έχει στον πλευρό της ως νέο σύντροφο τον Χρήστο Λούλη.

https://www.instagram.com/p/CZg5vLHLPnW

Έτσι στο τελευταίο επεισόδιο, θα δούμε και την δική του ιστορία. Το βάρος που κουβαλά από το παρελθόν του. Άλλωστε όπως ο ίδιος ο δημιουργός της σειράς έχει αποκαλύψει το τελευταίο επεισόδιο, θα έχει παράλληλα και την αποκάλυψη μιας δολοφονίας.

Για να μας αφήσει όμως και με ένα αίνιγμα και μία γλυκόπικρη γεύση πριν συνεχίσει την δεύτερη σεζόν.

«Ρε φίλε κλάψε, το σώμα σου το έχει ανάγκη»

Η Στεφανία Γουλιώτη, είναι γνωστή μας τηλεοπτικά από την πρώτη της εμφάνιση το 2009 στη σειρά «Η Χαρά αγνοείται». Είναι όμως αγαπημένη του θεατρικού κοινού από τις δεκάδες επιτυχίες της στο θέατρο σε παραστάσεις πρωτοποριακές αλλά και εμπορικές, όπως το «Σώσε».

https://www.instagram.com/p/CaIPwnirHLo

Ο τρόπος της υποκριτικής της είναι ιδιαίτερος, όπως και ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή της και μας εκθέτει όσα πιστεύει, δίχως φίλτρα. Σε μία συνέντευξή της, είχε πει χαρακτηριστικά κάτι σημαντικό, το οποίο όπως αποκάλυψε έκανε πολλούς ανθρώπους να ταυτιστούν μαζί της: «Αυτές οι φωτογραφίες και αυτή η συνέντευξη έβγαλε στην επιφάνεια κάτι πολύ προσωπικό που όποιον συνάντησα αργότερα μου είπε «σ' ευχαριστώ που το μοιράστηκες τώρα κλαίω πιο εύκολα και είναι λυτρωτικό»
Τα αφήνω εδώ.

Ρε, συνάντησε λίγο τη λύπη σου, στενoχωρήσου λίγο, δες πού είναι η θλίψη σου. Δεν σου επιτρέπεται να είσαι θλιμμένος ούτε στο σπίτι, μόνος σου. Εγώ έχω ενάμιση χρόνο που κλαίω συνεχώς. Και με αφορμές συγκεκριμένες και επειδή συνήθισε το σύστημά μου, όταν έφυγαν οι αφορμές. Συνειδητοποίησα ότι είχα κι άλλη ανάγκη να κλάψω και σκεφτόμουν ότι δεν είναι σωστό, αφού δεν έχω λόγο. Ρε φίλε, το σώμα σου έχει ανάγκη να κλάψει».

https://www.instagram.com/p/CetcpnCqrmw

Η συνεργασία με τον Χριστόφορο προέκυψε σχεδόν καρμικά: «Με τον Χριστόφορο έχουμε πολύ κοινή ιδιοσυγκρασία. Όταν είμαστε μόνοι μας, περνάμε πολύ ωραία, θα μπορούσαμε να είμαστε ζευγάρι. Βρεθήκαμε σε κοινές παρέες και είπαμε «ωραία, επειδή δεν μπορούμε να είμαστε ζευγάρι, θες να γίνουμε ζευγάρι»;