Η Demy ζει σαν παντρεμένη με τον επιχειρηματία σύντροφό της και το σπίτι τους είναι «Μια Ζωγραφιά»

Η Demy ζει σαν παντρεμένη με τον επιχειρηματία σύντροφό της και το σπίτι τους είναι «Μια Ζωγραφιά»

Ο «γάμος» και το σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους. 

Ολοένα και περισσότερες ήταν το προηγούμενο διάστημα οι φήμες που ήθελαν την Demy κατά κόσμον Δήμητρα Παπαδέα να έχει παντρευτεί μυστικά τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας και συγκατοικούν σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους.

Πριν λίγα 24ωρα η 31χρονη καλλιτέχνης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα και ξεκαθάρισε πως δεν παντρεύτηκε κρυφά ωστόσο ζει με τον σύντροφό της σαν να είναι ήδη παντρεμένοι.

Η Demy μίλησε για τον γάμο της

«Δεν ισχύει ότι έχω παντρευτεί μυστικά με τον σύντροφό μου. Λέω αλήθεια. Ζούμε όμως σαν να είμαστε παντρεμένοι. Είμαστε δεσμευμένοι ουσιαστικά… Έχω διαβάσει πολύ χειρότερα από αυτό το δημοσίευμα. Κυρίως όταν διαβάζω κάτι που έχουν βάλει μέσα πολλές λεπτομέρειες που είναι απόλυτα ψεύτικες, ξέρω απλά ότι κάποιος συμπληρώνει κάποια κενά με πράγματα που έβγαλε από το μυαλό του. Συμβαίνει κυρίως σε γραπτά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, εκεί γελάω. Είναι όμως μέσα στο πρόγραμμα», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Demy στην κάμερα.

To σπίτι του ζευγαριού στα βόρεια προάστια

Τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια ζει κάτω από την ίδια στέγη με τον σύντροφό της, σε ένα σπίτι που θυμίζει σύγχρονο παλάτι. Το ζευγάρι κατοικεί στα βόρεια προάστια μαζί με τα δύο του κατοικίδια αφού τo σπίτι διαθέτει άνετους χώρους και έναν τεράστιο κήπο. Εκεί στεγάζεται και η μεγάλη συλλογή της 31χρονης από μουσικά όργανα, όπως κλασική κιθάρα και αρμόνιο.

Κατά καιρούς η τραγουδίστρια ποστάρει στα social media τους τετράποδους φίλους της, δίνοντάς μας την ευκαιρία να δούμε μερικές από τις αγαπημένες γωνιές του εντυπωσιακού σπιτιού της.

Το σαλόνι είναι αρκετά ευάερο και φωτεινό και στο κέντρο του δεσπόζει ένα μεγάλο πιάνο. Οι γκρι καναπέδες, οι cozy πολυθρόνες και αρκετά boho διακοσμητικά ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco του δωματίου στο οποίο κυριαρχούν οι ουδέτερες αποχρώσεις.

https://www.instagram.com/p/CXqOwHIoXP1

Η Demy δεν θέλει να απασχολεί τον Τύπο με την προσωπική της ζωή ωστόσο στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη σχέση και την συγκατοίκηση με τον αγαπημένο της αναφέροντας: «Είμαι πολύ καλά κι αυτό είναι το σημαντικό. Ζούμε σε μια εποχή που έχει γίνει πολύ δύσκολο να ταιριάξουν οι άνθρωποι. Όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο που ταιριάζεις και είσαι ευτυχισμένος, είσαι τυχερός, ειδικά στον δικό μου χώρο. Είμαι υπέρ του να κάνει ο καθένας ό,τι του βγαίνει, ό,τι τον εκφράζει και τον κάνει ευτυχισμένο».

https://www.instagram.com/p/CdgJjmKqNqL

«Σιγά σιγά μαθαίνω κάποια βασικά στο μαγείρεμα, ώστε να τρέφομαι υγιεινά και με σπιτικό φαγητό. Στο σπίτι γενικά μου αρέσει να αναλαμβάνω οτιδήποτε έχει σχέση με την οργάνωση», είχε αποκαλύψει η Demy.

Η Demy μας ξαφνιάζει με αυτήν την τόσο σέξι φωτογραφία στα social media

https://www.instagram.com/p/B3pmYeuHJGs

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: ΝDP