Η αποχώρηση της Ντόρας Μακρυγιάννη από το «Κάνε ότι κοιμάσαι» δημιουργεί νέα παγίδα στον Νικόλα

Η αποχώρηση της Ντόρας Μακρυγιάννη από το «Κάνε ότι κοιμάσαι» δημιουργεί νέα παγίδα στον Νικόλα

Η δικηγόρος Πολέμη την οποία υποδυόταν η Ντόρα Μακρυγιάννη δολοφονείται αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν ο ένοχος είναι το γνωστό κύκλωμα των τοκογλύφων. 

Η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» μπαίνει σε ένα νέο κύκλο ξεκαθαρισμάτων αλλά εκεί που περιμέναμε την αποκάλυψη της αλήθειας, το τοπίο θολώνει ξανά.

Η αποχώρηση της Ντόρας Μακρυγιάννη από τη σειρά καθήλωσε τους τηλεθεατές και τώρα θα δούμε πια τον Σπύρο Παπαδόπουλο να περνά στην αντεπίθεση. Αλλά θα έχει αποτέλεσμα; Και ποιος είναι ο ρόλος του νέου του φίλου Ματθαίου;

Ίσσαρης και Νικόλας μπερδεμένοι και ανήμποροι

Η Ντόρα Μακρυγιάννη μας είχε προιδεάσει για την αποχώρησή της από τη σειρά όταν αρχικά μας είχε μιλήσει για ρόλο guest που της είχαν προτείνει στο «Κάνε ότι κοιμάσαι». Ο ρόλος της ως δικηγόρος Χρύσα Πολέμη, κράτησε λίγο παραπάνω λόγω και της επιτυχίας του και η αποχώρησή της με την δολοφονία της έγινε με τρόπο θριαμβευτικό.

Η ηθοποιός ένιωσε μάλιστα την ανάγκη να ευχαριστήσει το κοινό αλλά και τους συνεργάτες της στην αστυνομική σειρά - έκπληξη της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/CpyGXsSMctu

Και όπως έγραψε: «Ότι και να πω γι αυτόν τον ρόλο θα είναι λιγο.Τον λάτρεψα.
16 επεισόδια και όμως την ευχαριστήθηκα περισσότερο από όλες τις άλλες δουλειές που έχω κάνει...Ήμουν απ την αρχή πορωμένη με αυτή τη σειρά και θα συνεχίσω να είμαι μέχρι να τελειώσει...» έγραψε μεταξύ άλλων.

https://www.instagram.com/p/Ck8jGbRKKQj

Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Φαινομενικά η δολοφονία της αποδίδεται στο κύκλωμα των τοκογλύφων, καθώς είχε αναλάβει την υπεράσπιση του ενός κατηγορούμενου. Σε δεύτερη ανάγνωση οι φανς βλέπουν και τον Μάνο να έχει εμπλοκή στην υπόθεση, παρόλο που ζήτησε τη βοήθειά της για να φύγει από το κύκλωμα.

Ο Νικόλας (Σπύρος Παπαδόπουλος ) από την αρχή της σεζόν τον υποπτεύεται για όλα αλλά τώρα θα του κάνει και ολομέτωπη επίθεση. Ο μόνος που δεν μπορεί να του επιτεθεί είναι ο αστυνόμος Ίσσαρης (Δημήτρης Καπετανάκος) καθώς τον απειλεί με το παρελθόν του.

«Είσαι είδωλο»: Ο Μασάτος του «Έτερος Εγώ» και ο Ίσσαρης του «Κάνε ότι κοιμάσαι» έγινε double trend

Όμως ο νεοεισερχόμενος Ματθαίος τον οποίο γνώρισε πρόσφατα ο Νικόλας, ενώ φαίνεται πως τον συμβουλεύει σωστά για να ανακαλύψει επιτέλους τους ενόχους της δολοφονίας και της δικής του γυναίκας, φαίνεται ότι κάτι κρύβει.

Ή για την ακρίβεια κάτι γνωρίζει παραπάνω και θέλει να θολώσει τα νερά.

Και μέσα σε όλο αυτό τον καταιγισμό εξελίξεων, ο Νικόλας μαθαίνει πως ο δολοφόνος του Χριστόφορου είναι ο Μάνος. Για αυτό και του επιτίθεται. Μόνο που αυτή η επίθεση μπερδεύει αντί να ξεδιαλύνει τα γεγονότα.

Μέχρι να μιλήσει ο Μηνάς και να αποκαλύψει ο Μάνος τι ακριβώς συμβαίνει. Λέτε στο τέλος να μάθουμε ότι υπάρχει και ένα ακόμη κύκλωμα με τον Λημνιό ως μέλος του;