«Είσαι είδωλο»: Ο Μασάτος του «Έτερος Εγώ» και ο Ίσσαρης του «Κάνε ότι κοιμάσαι» έγινε double trend

Κατερίνα Μπούσιου
«Είσαι είδωλο»: Ο Μασάτος του «Έτερος Εγώ» και ο Ίσσαρης του «Κάνε ότι κοιμάσαι» έγινε double trend

Ο Δημήτρης Καπετανάκος λατρεύτηκε χθες και για τις δύο σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούσε. Ο Καπετάν Μήτσος του Instagram, ο Άλκης Μασάτος του «Έτερος Εγώ», ο Κωνσταντίνος Ίσσαρης του «Κάνε ότι κοιμάσαι» είναι ο αγαπημένος του κοινού και έχει μάθει από τη θητεία του ως αλεξιπτωτιστής σε δύσκολες αποστολές.  

Η πληθώρα των νέων σειρών την φετινή χρονιά είναι ευλογία για τους περισσότερους ηθοποιούς αλλά και σπάνια τύχη για ελάχιστους που συμμετέχουν ταυτόχρονα σε δύο από αυτές. Ο Δημήτρης Καπετανάκος είναι ο αστυνόμος Ίσσαρης του «Κάνε ότι κοιμάσαι» και ο Μασάτος του «Έτερος Εγώ».

Χθες κάποιοι φανς του αναγκάστηκαν να βλέπουν ταυτόχρονα τις δύο σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί αλλά ταυτόχρονα τον αποθέωσαν και για τις δύο στο Twitter. Ο Δημήτρης Καπετανάκος είναι γεννημένος για τα δύσκολα και μία φωτογραφία από το παρελθόν του όπου είναι πραγματικά αγνώριστος, θα σε πείσει.

https://www.instagram.com/p/CgR-EGWIZoV

Ο Καπετάν Μήτσος όπως συστήνεται στο Instagram και ο χιουμορίστας Μασάτος

«Το Ερπετό δεν έχει αδύναμα σημεία. Ξεγλιστράει από παντού. Το νου σας αλάνια», μας προειδοποιούσε ο ηθοποιός Δημήτρης Καπετανάκος στο τρέιλερ του τρίτου και τελευταίου κύκλου του «Έτερος Εγώ - Νέμεσις».

Και χθες εμφανίστηκε ενώπιον της νέας Προϊσταμένης του τμήματος ανθρωποκτονιών Αθηνάς Λυγερού, την οποία υποδύεται η Μαριάννα Τουμασάτου για να δηλώσει πως φυσικά δεν ξέρει που βρίσκεται το Ερπετό και να ξεγλιστρήσει εκείνος με τη σειρά του με το χιούμορ και τις ατάκες του.

https://www.instagram.com/p/Cdm2DfGoPMM

Κατάφερε να αφεθεί ελεύθερος, καθώς κανένα στοιχείο δεν υπάρχει σε βάρος του. Όμως θα την κάνει την γκάφα του στην συνέχεια. Όλοι τον παρακολουθούν, ακόμη και ο αποταχθείς διευθυντής της αστυνομίας Νίκος Βανόρτας (Τάσος Νούσιας) ο οποίος θα λειτουργήσει στο παρασκήνιο για να βρει το Ερπετό, δηλαδή τον Σωτήρη Τσαφούλια που τον υποδύεται.

Την ίδια στιγμή, με μόλις δέκα λεπτά διαφορά βρισκόταν πάλι σε αίθουσα ανακρίσεων, αλλά αυτή τη φορά στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» όπου είναι ο αστυνομικός διευθυντής Ίσσαρης. Δεν του έφτανε η δολοφονία της γυναίκας του Καλλίρη, τώρα του προέκυψε και η δολοφονία του αδελφού της Χριστόφορου. Ίσσαρης - Μασάτος σημειώσατε Χ και το κοινό στο Twitter τον λάτρεψε λίγο παραπάνω στο «Έτερος Εγώ». Double trend έγινε ο Καπετανάκος.

Η ιστορία ζωής του ηθοποιού όπως μας την έχει διηγηθεί ο ίδιος στις συνεντεύξεις του, (σ.σ «Στη φωλιά των Κου Κου»), έχει το ίδιο ενδιαφέρον με τους ρόλους του. Μεγάλωσε από μικρό παιδί στο καφέ - μπαρ που είχαν οι γονείς του στη Νέα Ερυθραία, αρχικά ως μωρό στο καρότσι και μεγαλώνοντας έβαζε το καφάσι για να φτάνει στην μπάρα και να βλέπει πως φτιάχνονται τα κοκτέιλ.

Πρεμιέρα «Έτερος Εγώ»: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Μαριάννας Τουμασάτου και το νέο hair look

Κάπως έτσι ανέπτυξε το χάρισμα να παρατηρεί ανθρώπινες φυσιογνωμίες και να αντιγράφει κινήσεις και νοοτροπίες. Ήταν ο χαϊδεμένος των θαμώνων και αυτό σήμαινε ότι ο «σερβιτοράκος» όπως ονόμαζε τότε τον εαυτό του, έβγαζε τα πρώτα του χρήματα από τα tips.

https://www.instagram.com/p/Ciu5nzuIDPm

Για να καταλάβεις τι είναι ο Καπετανάκος αρκεί να σου πω, ότι όταν τελείωσε την δραματική σχολή και για αρκετά χρόνια, δούλευε το πρωί ως υπάλληλος και εκφορτωτής γνωστής αλυσίδας ρούχων για να μπορεί να βγάζει χρήματα για να ζει και να έχει την πολυτέλεια να κάνει ποιοτικές δουλειές στο θέατρο που δεν είχαν αμοιβή.

Πρώτα στο θέατρο και μετά στην τηλεόραση ο Δημήτρης άρχισε να κάνει επιτυχίες.

Εννοείται, πως ανάμεσα σε όλα αυτά έχει κάνει και τις τρέλες του για τον έρωτα, όπως είχε εκμηστηρευτεί σε συνέντευξή του στο Star: «Έχω σκαρφαλώσει στον δεύτερο όροφο από την υδρορροή για να δω αν είναι μέσα στο σπίτι η αγαπημένη μου. Δεν ήταν. Σκαρφάλωσα με ασφάλεια, γιατί έχω υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις. Δε ρισκάρουμε ποτέ, μη δίνουμε λάθος μήνυμα. Ο έρωτας είναι κύμα».

Και από μία φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram όπου υπογράφει ως Καπετάν Μήτσος, θα τον δεις πραγματικά αγνώριστο ως αλεξιπτωτιστή. Κάποια στιγμή θα πει χαριτολογώντας: «Ο πατέρας μου κάποτε πετούσε τα αεροπλάνα ως πιλότος, εγώ έπεφτα από αυτά».

https://www.instagram.com/p/CClDqJJJk2q