Με το νέο look της η Μελίνα Νικολαΐδη είναι ίδια η Βανδή όταν έπαιζε τη Χαρούλα στους «Δύο Ξένους»

Με το νέο look της η Μελίνα Νικολαΐδη είναι ίδια η Βανδή όταν έπαιζε τη Χαρούλα στους «Δύο Ξένους»

H 19χρονη κόρη της Βανδή με look που θύμισε φωτογράφιση στο GNTM. 

Η Μελίνα Νικολαΐδη διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της αφού έχει μετακομίσει στην Αγγλία από τον Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα στο Λονδίνο όπου σπουδάζει υποκριτική.

Η 19χρονη αποφάσισε να ακολουθήσει το μεγάλο της όνειρο και οι γονείς της την στήριξαν έμπρακτα, με τη μαμά Δέσποινα Βανδή να ταξιδεύει πριν λίγους μήνες στη βρετανική πρωτεύουσα για να βοηθήσει στην ομαλή προσαρμογή της κόρη της και φυσικά να γιορτάσει τα 19α γενέθλιά της.

H νεαρή φοιτήτρια μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου για να βλέπει όσο πιο συχνά μπορεί τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη και άλλα αγαπημένα πρόσωπα. Η Μελίνα και ο γυμναστής-βολεϊμπολίστας είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και πραγματοποιούν συχνά κοινές εμφανίσεις. Οι γονείς της έχουν δώσει την έγκρισή τους, με την Δέσποινα Βανδή να επισκέπτεται καθημερινά το γυμναστήριο του 34χρονου στα νότια προάστια, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τις προπονήσεις της.

Το νέο look της Μελίνας Νικολαΐδη

Πριν από λίγα 24ωρα η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε ένα Instagram-story στον προσωπικό της λογαριασμό όπου ποζάρει αγκαλιά με μια φίλη της, κατά τη διάρκεια της νυχτερινής τους εξόδου. Αν η φωτογραφία δεν αποτελεί #throwback η 19χρονη έχει αποκτήσει ένα κοντό καρέ κούρεμα που αναδεικνύει πλήρως τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε δει ποτέ ξανά την Μελίνα με τόσο κοντά μαλλιά, οφείλουμε όμως να παραδεχτούμε πως αυτή η αλλαγή είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Φορώντας γαλάζιο, cut-out φόρεμα και μαύρα western μποτάκια η νεαρή κοπέλα αποδεικνύει πως δεν ακολουθεί τις υπάρχουσες τάσεις αλλά δημιουργεί κομψά looks σύμφωνα με το προσωπικό της στυλ.

MELINA1.jpg

Ο λογαριασμός της Μελίνας στο Instagram μετρά σήμερα 23 χιλιάδες followers και έχει κυριολεκτικά εκτοξευθεί από την ημέρα που τον μετέτρεψε από ιδιωτικό σε δημόσιο. Δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει μαζί με την μαμά της και δημοσιεύει αργότερα τις φωτογραφίες στα social media δείχνοντάς μας πως είναι αρκετά άνετη με τον φακό και τα ΜΜΕ.

Το 1997 η Δέσποινα Βανδή ήταν guest star στην τηλεοπτική σειρά «Δύο Ξένοι» όπου υποδύθηκε μία λαϊκή τραγουδίστρια ενός μικρού κέντρου διασκέδασης η οποία είχε ένα παθιασμένο ειδύλλιο με τον Τόλη (Αλέξανδρο Ρήγα).

Όπως θα δεις και στο παρακάτω video η Μελίνα Νικολαΐδη με καρέ μαλλιά μοιάζει πολύ στην μαμά της.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης έκανε ένα story όλο αγάπη για τη Μελίνα του και η Δέσποινα Βανδή εγκρίνει

Μιλώντας αποκλειστικά στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου η Δέσποινα Βανδή είχε αναφέρει για την κόρη της: «Η Μελίνα από 8 χρονών ήταν καλλιτεχνική φύση και το έβλεπα, γιατί μόνιμα τραγουδούσε. Κάποια στιγμή ήθελε να σπουδάσει στην Νομική, γιατί είναι και δυναμική, αλλά αυτό με τρόμαζε. Ερχόταν σε αντιπαράθεση με την καλλιτεχνική της φύση. Χάρηκα που τελικά πήρε άλλη απόφαση, αβίαστα και μόνη της. Τότε της είπα ότι θα σταθώ δίπλα της και θα την στηρίξω όσο μπορώ. Έτσι οφείλουν να κάνουν οι μάνες».

Και πρόσθεσε: «Είπα ότι το παιδί μου έχει ταλέντο και ευχήθηκα «μακάρι να κάνει αυτό που την εκφράζει». Ποτέ δεν είπα, να μην ακολουθήσει τον δικό μου δρόμο. Και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει για την Αγγλία για να σπουδάσει υποκριτική. Της είπα: «Παιδί μου είσαι στην αρχή του ταξιδιού σου. Θα ξετυλίξεις μόνη σου το κουβάρι της ζωής σου και θα το πας όπου θέλεις. Εσύ θα χαράξεις τη διαδρομή σου και αυτό που αγαπάς αυτό και να ακολουθήσεις».

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi