Μελίνα & Γιώργος Νικολαΐδης είναι οι All Star MasterChef στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μελίνα & Γιώργος Νικολαΐδης είναι οι All Star MasterChef στο σπίτι της Δέσποινας Βανδή

H τραγουδίστρια μπήκε στην κουζίνα με dream team και μοιράστηκε τη συνταγή και νέα πλάνα με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η αγάπη της Δέσποινας Βανδή για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική είναι γνωστή και μέσα από τα posts της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αποδείξει πόσο καλή νοικοκυρά είναι.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια δοκιμάζει νέες συνταγές τις οποίες αργότερα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους. H κριτής του J2US είναι ιδιαίτερα χαρούμενη αυτές τις ημέρες αφού υποδέχθηκε την κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη η οποία σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο.

Η 19χρονη μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα σε Αγγλία και Ελλάδα για να βλέπει τα αγαπημένα της πρόσωπα. Το Σάββατο η κόρη της τραγουδίστριας βρέθηκε ξανά στο πλατό του J2US και πόζαρε με τη μητέρα και το νονό της, Κώστα Καπετανίδη.

Το luxury φόρεμα που φόρεσε ξανά η Μελίνα Νικολαΐδη και που είχε λατρέψει & η άλλη «κόρη» της Βανδή

https://www.instagram.com/p/Cp8niuaMPE2

Η Δέσποινα Βανδή έφτιαξε πασχαλινά τσουρέκια με dream team

H 53χρονη έχει δημιουργήσει λογαριασμό στο TikTok και μοιράζεται αυθόρμητα videos με τους followers της. Πριν από λίγες ώρες η τραγουδίστρια και η ομάδα της μπήκαν στην κουζίνα για να φτιάξουν πασχαλινά τσουρέκια.

Η γυναικοπαρέα αποτελούνταν από την Δέσποινα Βανδή, την κόρη της Μελίνα και δύο στενές της φίλες οι οποίες σήκωσαν μανίκια και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Οι βοηθοί της ελληνίδας σταρ έδειχναν να μην γνωρίζουν τι ακριβώς πρέπει να κάνουν, αλλά ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες της Δέσποινας Βανδή η οποία ζύμωσε τσουρέκια καλύτερα και από αρτοποιό.

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια full time νοικοκυρά

Η κουζίνα είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της τραγουδίστριας αφού λατρεύει τη μαγειρική και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Η Δέσποινα Βανδή έχει μοιραστεί μερικές από τις κορυφαίες συνταγές της στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες από τη μοντέρνα και μεγάλη κουζίνα της.

https://www.instagram.com/p/CHyQFznp4ef

Γιώργος ο επόμενος MasterChef

Όπως η ίδια η Δέσποινα Βανδή έχει αποκαλύψει, το ταλέντο της στην μαγειρική έχει κληρονομήσει ο γιος της, Γιώργος που του αρέσει πολύ να μπαίνει στην κουζίνα μαζί της και να τη βοηθά.

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας μαμά και γιος έφτιαξαν ένα λαχταριστό vegan cake, με σοκολάτα και φράουλες το οποίο η καλλιτέχνης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

cake.jpg

«Ίσα που πρόλαβα! Από τον μικρό μου σεφ», έγραψε με υπερηφάνεια η τραγουδίστρια.

garides.jpg

Πρόσφατα ο γιος της τραγουδίστριας και του Ντέμη Νικολαΐδη μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μια συνταγή με ρύζι και γαρίδες. Η περήφανη μαμά Δέσποινα Βανδή έσπευσε να μοιραστεί το πιάτο του με τους Instagram-ικούς της φίλους, καμαρώνοντας για τις μαγειρικές του ικανότητες.

«Ο γιος μου έχει πάρα πολύ μεγάλο ταλέντο στην μαγειρική. Αν ένα κομμάτι του εαυτού μου υπάρχει στην Μελίνα, ένα άλλο, υπάρχει μέσα στον Γιώργο. Ξεκίνησε από πολύ μικρός να πειραματίζεται στην κουζίνα, με όλες τις…συνέπειες», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες η Δέσποινα Βανδή αποκλειστικά στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου.

Πηγή κεντρικής: desp1navandi