Ξεκίνησε η δίκη της Gwyneth Paltrow για το «εκτός ελέγχου» σκι - Τι λένε οι δύο πλευρές

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ξεκίνησε η δίκη της Gwyneth Paltrow για το «εκτός ελέγχου» σκι - Τι λένε οι δύο πλευρές

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved.

Η Gwyneth Paltrow έρχεται αντιμέτωπη με κατηγορίες για το ατύχημα με το σκι σε μια υπόθεση που κρατάει εδώ και αρκετά χρόνια και επιτέλους η δίκη ήδη ξεκίνησε.

Ξεκίνησε η δίκη εναντίον της Gwyneth Paltrow που κατηγορείται για ένα "hit and run" ατύχημα με σκι και η νέα εβδομάδα βρίσκει την βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό να κάθεται στο εδώλιο.

Gwyneth Paltrow Skiing Lawsuit

Pool Video via AP

Σοβαρή και λιτά ντυμένη με ένα μπεζ ζιβάγκο πουλόβερ, η χολιγουντιανή ηθοποιός και CEO του Goop, Gwyneth Paltrow, εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Τρίτη, αφού αντιμετωπίζει κατηγορίες για ένα ατύχημα όταν έκανε σκι πριν κάποια χρόνια.

Τα γυρίζει η Gwyneth Paltrow με τη δίαιτα πείνας: «Τρώω και τηγανητές πατάτες»

Χόλιγουντ εναντίον πλαγιάς: Ξεκίνησε η δίκη της Gwyneth Paltrow

Πιο συγκεκριμένα, ο συνταξιούχος οπτομέτρης κατηγόρησε τη διάσημη 50χρονη ηθοποιό ότι προκάλεσε ένα "ανεξέλεγκτο" ατύχημα στο σκι το 2016 στο πολυτελές Deer Valley Resort. Η αγωγή, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και αρκετά χρόνια, ζητά αποζημίωση της τάξεως των 300.000 δολαρίων.

Ο 76χρονος Terry Sanderson ισχυρίστηκε ότι η Gwyneth Paltrow κατέβαινε απερίσκεπτα τις πλαγιές, με αποτέλεσμα τη βίαιη σύγκρουση που τον άφησε τραυματισμένο και πεσμένο στο έδαφος. Όπως αναφέρει το Associated Press, δεν ισχυρίζεται μόνο αυτό, αλλά και πως αμέσως μετά το περιστατικό η Paltrow έφυγε με τα σκι της, ενώ εκείνος χρειάστηκε να πάει στα επείγοντα για διάσειση και σπασμένα πλευρά. Ο ισχυρισμός του "hit and run" ενισχύεται από τη δήλωση του φίλου του, Craig Ramon, ο οποίος κατέθεσε την Τρίτη πως ήταν εκεί κοντά όταν είδε την Paltrow να χτυπάει τον Sanderson και να τον ρίχνει κάτω.

Ο Sanderson μηνύει την Paltrow για 300.000 δολάρια (αρχικά για 3 εκ.!), ισχυριζόμενος ότι το ατύχημα ήταν αποτέλεσμα αμέλειας και τον άφησε σωματικά τραυματισμένο και συναισθηματικά ταλαιπωρημένο.

Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε το πιο cool χαρακτηριστικό του συζύγου της με ένα τρυφερό post

Ποια είναι η στάση της Gwyneth Paltrow

Ο Sanderson, από την άλλη, δήλωσε ότι δεν έχει καμία ανάμνηση του περιστατικού (πηγή AP). Σε απάντηση της αγωγής, η Paltrow κατέθεσε ανταγωγή, ζητώντας αποζημίωση για τα δικηγορικά της έξοδα και 1 δολάριο ως αποζημίωση. Ισχυρίστηκε ότι ο Sanderson προκάλεσε το ατύχημα, υπερβάλλει για τα τραύματά του και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τον πλούτο και τη διασημότητά της.

Η δίκη έχει προγραμματιστεί να διαρκέσει 8 ημέρες, ενώ στο πλάι της στέκονται ο σύζυγος της Paltrow, Brad Falchuk, η κόρη της, Apple, και ο γιος της, Moses, οι οποίοι μάλιστα αναμένεται να καταθέσουν ως μάρτυρες.

https://www.instagram.com/p/CiaYEjLudvp