Η Mrs. Maisel ετοιμάζεται να πει αντίο και να κερδίσει κάθε σκηνή στο νέο της φανταχτερό trailer

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Η Mrs. Maisel ετοιμάζεται να πει αντίο και να κερδίσει κάθε σκηνή στο νέο της φανταχτερό trailer

Το Prime Video μας δίνει ένα εκρηκτικό νέο trailer για την τελευταία σεζόν της Mrs. Maisel που θα μας αποχαιρετήσει σε λίγο καιρό.

Η απολαυστική Mrs. Maisel θα επιστρέψει για μία ακόμη φορά στη μικρή οθόνη του Amazon Prime Video και με το νέο της trailer, ετοιμάζεται όχι μόνο να πει αντίο, αλλά και να κατακτήσει όλες τις σκηνές, όλα της τα όνειρα.

Σου έλειψε ο Monk; Μην ανησυχείς, θα επιστρέψει για μία ακόμη υπόθεση

Mrs. Maisel: It's showtime!

Η Midge Maisel (Rachel Brosnahan) θέλει τη μεγάλη ζωή, θέλει να κατακτήσει κάθε της όνειρο και να σπάσει κάθε κανόνα. Αυτό μας λέει στο τελευταίο trailer από τον επερχόμενο 5ο κύκλο. Βέβαια, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο και η διαδρομή της έχει ακόμα "δύο βήματα εμπρός και τρία πίσω", όπως και πολλά… κουλά.

Για τον επερχόμενο κύκλο όμως, τα πράγματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν. "Αυτό είναι. Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία. Θα σε δουν γι' αυτό που είσαι, ένα αστέρι. Είσαι μέσα;" τη ρωτάει η φίλη και μάνατζέρ της, Susie Myerson (Alex Borstein).

Midge Maisel: «Είμαι μέσα!»

Η πολυβραβευμένη με Emmy κωμική σειρά της streaming πλατφόρμας του Amazon (Prime Video), αναμένεται να επιστρέψει για την 5η και τελευταία σεζόν της στις 14 Απριλίου. Ο τελευταίος κύκλος θα αποτελείται από 8 επεισόδια και για την πρεμιέρα της θα έρθει με τα πρώτα 3 επεισόδια.

Αν και η πλοκή της πέμπτης σεζόν δεν έχει αποκαλυφθεί, το Prime Video έχει αναφέρει ότι η "Midge" θα είναι πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη του ονείρου της επιτυχίας, μόνο και μόνο για να ανακαλύψει ότι το "πιο κοντά από ποτέ" εξακολουθεί να είναι… αρκετά μακριά.

Οι Amy Sherman-Palladino και Daniel Palladino, δημιουργοί, σεναριογράφοι, σκηνοθέτες και εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς επιστρέφουν, όπως και το cast με τους Rachel Brosnahan, Tony Shalhoub, Alex Borstein, Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron, Reid Scott, Alfie Fuller και Jason Ralph.

Ετοιμάσου για reboot του cult-classic Gattaca από το δίδυμο του πολυβραβευμένου Homeland

The Marvelous Mrs. Maisel: Η αναπάντεχα spot-on κωμική σειρά του Amazon

Αν δεν γνωρίζεις την Mrs Maisel σου λέμε όπωσδήποτε να τη μάθεις, όχι μόνο για τις φανταστικές της τουαλέτες εποχής '50, αλλά και γιατί πρόκειται για μια πολύ καλή κωμική σειρά, που παρά το 50λεπτο των επεισοδίων της, θα σε κάνει όντως να γελάσεις.

Μπορεί να διαδραματίζεται τη δεκαετία του '50, αλλά είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, αφού η βασική μας ηρωίδα είναι μια 25χρονη έξυπνη κοπέλα, σύζυγος και μητέρα (γιατί δεν υπήρχαν άλλοι ρόλοι τότε), που όταν την εγκαταλείψει ο άντρας της, αυτή δεν θα μείνει άπραγη και θα προσπαθήσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα: Να γίνει μια διάσημη κωμική stand-up ηθοποιός.

Τελικά, τελειώνει το Ted Lasso με την 3η σεζόν; Ο Jason Sudeikis σχεδόν απαντά