Η κόρη της Ήβης Αδάμου έγινε ολόκληρη κοπέλα & η περήφανη μαμά ανέβασε την πιο ωραία φωτογραφία

Η κόρη της Ήβης Αδάμου έγινε ολόκληρη κοπέλα & η περήφανη μαμά ανέβασε την πιο ωραία φωτογραφία
Instagram

«All I Want For Christmas», έγραψε η 29χρονη τραγουδίστρια ανεβάζοντας την πιο ωραία φωτογραφία. 

«All I Want For Christmas», έγραψε η Ήβη Αδάμου ανήμερα των Χριστουγέννων δημοσιεύοντας ένα πλάνο με τους ανθρώπους που αγαπάει όσο τίποτα. Την οικογένειά της. Τον επί σειρά ετών σύντροφό της, Μιχάλη Κουϊνέλη, και την 4χρονη κόρη τους Ανατολή.

Η τραγουδίστρια, που αυτή τη σεζόν εμφανίζεται στο πλευρό του Διονύση Σχοινά στο BOX, μάς έδειξε ουσιαστικά ένα πλάνο το οποίο ισούται με χίλιες λέξεις. Το μικρό κοριτσάκι που ολοκλήρωσε την ευτυχία της ποζάρει στην αγκαλιά του πατέρα της με φόντο τον ζεστό τους χώρο.

Δύο στα δύο: Η Ήβη Αδάμου με τα hero pieces της σεζόν έκανε το πιο stylish βραδινό outfit

Ακολουθεί η ανάρτηση της Ήβης

adamou_1_2_3_4_5.jpg

Η Ήβη Αδάμου έγινε 29: Η Γη της Ελιάς, η ολόλευκη τούρτα και τα γενέθλια στο πλευρό του Σχοινά

Για τη Γιορτή της Μητέρας τον περασμένο Μάη, η Ήβη είχε μοιραστεί ξανά ένα τέλειο στιγμιότυπο

Για την Ήβη, που διαγράφη μία εξαιρετική πορεία στον χώρο του τραγουδιού, η οικογένεια είναι πάνω από όλα, κι αν και οι απαιτήσεις είναι πολλές, τα προλαβαίνει πάντα όλα στο παρά πέντε, όπως έχει εξομολογηθεί και η ίδια κατά καιρούς σε αναρτήσεις της.

«Μπορεί να ανεβάζω την φωτογραφία στο παρά πέντε…όμως όταν γίνεσαι μητέρα όλα στο παρά πέντε γίνονται. 😂Η πιο σημαντική γιορτή του κόσμου, η σημερινή…. #happymothersday❤️».

https://www.instagram.com/p/CdT71cHrM4D

Άλλες δύο φωτογραφίες της μικρής Ανατολής

Η περήφανη μαμά, σπάνια ανεβάζει φωτογραφίες της μικρής Ανατολής, αλλά όταν το κάνει τα στιγμιότυπα είναι τόσο υπέροχα, που όπως προαναφέραμε, ισούνται με χίλιες λέξεις.

Το industrial σπίτι της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη στην Αλεξανδρούπολη φωνάζει «La La Love»

ΗΉβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης, έχουν μια άκρως συγκινητική ιστορία αγάπης που οδήγησε στην δημιουργία μιας υπέροχης οικογένειας. Η τραγουδίστρια και ο ράπερ γνωρίστηκαν στο XFactor, όταν η Ήβη ήταν μόλις 16 ετών και ονειρευόταν μια καριέρα στη μουσική βιομηχανία. Σήμερα ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, με την κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη να είναι το επίκεντρο της προσοχής τους.

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, είχα πάει γιατί τραγουδούσαν κάποιοι διαγωνιζόμενοι τα τραγούδια μας. Κι ήταν και η Ήβη ανάμεσα σε αυτούς. Μετά έγραψα το “Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Τότε πήγαινε λύκειο, τι συζητάμε, ούτε καν. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, ζήτησε τη βοήθειά μου σαν φίλος, της έδωσα τη βοήθειά μου γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο κατ’ εμέ. Το απόλυτο είναι η κόρη μας», έχει δηλώσει για τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου, ο Μιχάλης Κουινέλης.

«Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε και δεν είναι ωραίο να χωρίζουν οι άνθρωποι. Ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε, αν δεν παντρευτείς δεν χωρίζεις ποτέ», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο καλλιτέχνης για την απόφαση που έχουν πάρει από κοινού με την Ήβη Αδάμου.

«Ούτε συζητήσαμε το γάμο, ούτε είπαμε αμάν να γίνει. Αν κάποια στιγμή νιώσουμε ότι θα θέλαμε να κάνουμε κάτι στα μάτια του Θεού έχουμε πει να το κάνουμε. Αν κι εγώ δεν πιστεύω ότι φύγαμε ποτέ από τα μάτια του Θεού, ούτε μας βλέπει περισσότερο αν παντρευτούμε. Αν θέλεις να είσαι μέσα στο πλάνο του Θεού, είσαι έξω απ’ όλα αυτά», πρόσθεσε ο 43χρονος.

Το υπέροχο σπίτι του ζευγαριού στην Αλεξανδρούπολη

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας και κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή. Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη και να έρχονται στην Αθήνα αποκλειστικά για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

4 ιδέες που θα φέρουν το φθινόπωρο στη διακόσμηση του σπιτιού

Το σπίτι τους έχει εμφανείς industrial επιρροές, παστέλ χρώματα και διαφέρει πολύ από τις μονοκατοικίες (και τα διαμερίσματα) άλλων Ελλήνων celebrities. H Ήβη Αδάμου έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και κατά καιρούς μας έχει αποκαλύψει αρκετές γωνιές από την κατοικία τους.

Tο σαλόνι είναι με διαφορά ο πιο aesthetic χώρος του σπιτιού, με τους μεγάλους μαύρους καναπέδες και τον ιδιαίτερο τοίχο από τούβλα να κλέβουν την παράσταση. Η επιβλητική βιβλιοθήκη φιλοξενεί αγαπημένα βιβλία και cd's του ζευγαριού ενώ ένας μεγάλος πίνακας προσθέτει χρώμα και στυλ. Τα minimal διακοσμητικά (γλαστράκια, κάδρα, κ.ά) δίνουν ζωντάνια στον χώρο και ολοκληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο εξωτερικός χώρος με τα δέντρα και το γκαζόν ενδείκνυται για παιχνίδι και barbeque. Το ζευγάρι περνά συχνά εκεί ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με την μονάκριβη κόρη τους ή με αγαπημένους φίλους.

Πηγή κεντρικής: iviadamou_

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του δημοφιλούς ζευγαριού.