Ο Nick Cannon παραδίδει μαθήματα για πρώην: «Η Μariah Carey δεν είναι άνθρωπος αλλά ένα δώρο Θεού»

Ο Nick Cannon παραδίδει μαθήματα για πρώην: «Η Μariah Carey δεν είναι άνθρωπος αλλά ένα δώρο Θεού»

O 42χρονος ηθοποιός μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για την πρώην σύζυγό του. 

Ο Nick Cannon και η Mariah Carey υπήρξαν παντρεμένοι για έξι ολόκληρα χρόνια πριν οριστικοποιήσουν το διαζύγιο τους το 2016. Η σχέση τους παραμένει εξαιρετικά καλή μέχρι και σήμερα λόγω των 11χρονων διδύμων παιδιών τους, Monroe και Moroccan.

Το πρώην ζευγάρι τρέφει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του και προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί τους. O Cannon έγινε πρόσφατα μπαμπάς για 12η φορά αφού η σύντροφός του Alyssa Scott γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Halo Marie Cannon.

O γνωστός κωμικός παραχώρησε συνέντευξη στο The Shade Room και δεν δίστασε να αναφερθεί στην πρώην σύζυγό του αναφέροντας πως η Mariah Carey είναι η αγάπη της ζωής του.

Η αποκάλυψη του Nick Cannon

O 42χρονος εξήγησε πως η 53χρονη τραγουδίστρια είναι ο πιο cool άνθρωπος που έχει γνωρίσει ποτέ και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη αναφέροντας: «Είναι η καλύτερη. Πάντα μιλάω για αυτό. Ήμουν 12 χρονών και είχα φωτογραφίες της Mariah Carey στον τοίχο μου και μετά έγινε σύζυγός μου. Είναι ο πιο cool άνθρωπος που ξέρω».

Kαι πρόσθεσε: «Είναι πάντα χαρούμενη και πάντα κάνει πράγματα για τους άλλους, ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή της. Με εντυπωσιάζει που ένας άνθρωπος μπορεί να λειτουργεί έτσι και δεν επιτρέπει την αρνητική ενέργεια να μπει στον χώρο τους. Ανακάλυψα πόσο αξιοθαύμαστη είναι. Αυτή η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα δώρο Θεού».

Όπως τόνισε ο σταρ, εκείνος και η πρώην σύζυγός του εξακολουθούν να στηρίζουν έμπρακτα ένας τον άλλο και μεγαλώνουν ειρηνικά μαζί τα παιδιά τους.

«Είναι πολλά αλλά μου δίνουν τόση αγάπη. Δεν θα ήμουν ο ίδιος άνθρωπος χωρίς τα παιδιά μου. Πιστεύω ότι ο Nick κι εγώ τα έχουμε πάει πολύ καλά στην κοινό μεγάλωμα των παιδιών, μείναμε φίλοι ώστε να μπορούμε να μιλάμε», έχει δηλώσει η διάσημη τραγουδίστρια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Η Queen των Χριστούγεννων Μariah Carey τραγουδά για πρώτη φορά με την κόρη της Monroe

Πηγή κεντρικής: apimages.com