Eίναι ήδη Χριστούγεννα για τους Beckhams - Ο David τραγουδά Mariah Carey και δείχνει το ταλέντο του

Eίναι ήδη Χριστούγεννα για τους Beckhams - Ο David τραγουδά Mariah Carey και δείχνει το ταλέντο του

 (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Invision

Η προετοιμασία για τις γιορτές ήδη έχει ξεκινήσει για τον David Beckham και την σύζυγό του Victoria. 

Για την οικογένεια του David και της Victoria Beckham, τα Χριστούγεννα αποτελούν μία μεγάλη γιορτή και η προετοιμασία τους, μία ολόκληρη ιεροτελεστία.

Το διάσημο ζευγάρι ήδη ξεκίνησε να ετοιμάζεται και ο David μάλιστα κάνει τις πρόβες του στο τραγούδι, στο all time classic hit της Mariah Carey, «All I want for Christmas is you». Όλα αυτά στην υπέροχη κουζίνα στο σπίτι της οικογένειας στο Λονδίνο, στην οποία σίγουρα και εσύ θα ήθελες να είχες και να μαγειρεύεις.

Οι πρόβες στο τραγούδι και το εντυπωσιακό σπίτι των Beckhams

Το σπίτι τους στο Holland Park του Λονδίνου είναι η κεντρική κατοικία του David και της Victoria Beckham και εκεί που έχουν μεγαλώσει και τα 4 παιδιά τους. Έχουν φυσικά άλλα δύο σπίτια στην Αγγλία και ένα στο Miami. Το αξίας 35 εκατομμυρίων δολαρίων νεοκλασικό κτίριο, περιέχει 6 υπνοδωμάτια, 7 μπάνια, δύο σαλόνια και ένα γραφείο, γυμναστήριο, κελάρι με κρασιά. Η κουζίνα με το ακατέργαστο ξύλο σε μαύρη και inox απόχρωση είναι το βασίλειο του πρώην ποδοσφαριστή.

https://www.instagram.com/p/CakpG1sIoXQ

Μας έχει δείξει πολλές φορές το ταλέντο του στην μαγειρική, το οποίο και κληρονόμησε ο μεγαλύτερος γιος του Brooklyn.

O Brooklyn Beckham ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του David και πήρε μία σημαντική απόφαση

https://www.instagram.com/p/CQHY_eLhDkn

Είναι πια οικογενειακή παράδοση κάθε χρόνο, ο David με την βοήθεια και της κόρης του Harper, να μαγειρεύει τα cookies και το μενού του ρεβεγιόν.

https://www.instagram.com/p/CHk0oX9hwsy

Αυτή τη φορά η κουζίνα του σπιτιού η οποία ενώνεται με μία εντυπωσιακή ξύλινη τραπεζαρία, έγινε το σημείο για την πρόβα στο τραγούδι του David, ο οποίος θέλει να μπει στο κλίμα των ημερών.

https://www.instagram.com/p/CILizJdBR4_

Χωρίς να καταλαβαίνει όμως, ότι η Victoria τον βιντεοσκοπούσε με το κινητό της, να ακούει προσηλωμένος το τραγούδι της Mariah Carey, «All I want for Christmas is you». Όταν το αντιλήφθηκε της χάρισε και έναν δυνατό φωνητικό επίλογο και μας έδειξε πόσο ταλέντο έχει.

https://www.instagram.com/p/ClnupZdo297

Αυτά τα Χριστούγεννα παραμένει ακόμη άγνωστο, αν θα έχουν στο Λονδίνο μαζί τους και τον μεγαλύτερο γιο τους Brooklyn, μαζί με την σύζυγό του Nicola, σε μία προσπάθεια συμφιλίωσής τους.

https://www.instagram.com/p/CXYzTLlIQUY