Η Κατερίνα Καινούργιου έπαθε Ελένη Μενεγάκη και μας πήγε πίσω στο 2019

Η Κατερίνα Καινούργιου έπαθε Ελένη Μενεγάκη και μας πήγε πίσω στο 2019

Το νέο look της Καινούργιου μάς θύμισε την Ωραία Ελένη, αλλά και ένα εξώφυλλο που είχε κάνει η Super Katerina το 2019.

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα μεσαίου μήκους κούρεμα που φτάνει στο ύψος του στέρνου. Κάπως έτσι η παρουσιάστρια του ALPHA ανανεώθηκε, αλλά με μια γρήγορη ματιά θα μπορούσε κανείς να πει ότι έγινε Ελένη Μενεγάκη.

Γιατί; Διότι και η Ωραία Ελένη έχει ακριβώς το ίδιο μήκος στα μαλλιά της, ενώ και οι δύο επιλέγουν πολύ συχνά το ίδιο χτένισμα: μαλλιά σε χαλαρούς κυματισμούς. Παρακάτω, θα δεις φωτογραφίες των δύο γυναικών που έχουν αρκετές ομοιότητες, αλλά και ένα παλιό εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ! με την Κατερίνα ντυμένη νύφη να είναι ολόιδια η Μενεγάκη.

Η Μαγγίρα στηρίζει Καινούργιου και η Κατερίνα στηρίζει Μπέττυ: Ποιος θα μιλήσει για πλαστικές τώρα;

Το νέο look της Καινούργιου και το εξώφυλλο του 2019 αλά Μενεγάκη

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του περιοδικού ΟΚ! τον Φεβρουάριο του 2019 φορώντας ένα ολόλευκο νυφικό και δηλώνοντας ότι θέλει να παντρευτεί και να δημιουργήσει μια οικογένεια από έρωτα. Σε αυτήν τη φωτογράφιση ήταν πολλοί τότε που σχολίασαν ότι η παρουσιάστρια μοιάζει με την Ελένη Μενεγάκη. Και η αλήθεια αυτή είναι. Να δες…

sxolio.JPG

Και το σημερινό look της Super Κατερίνας, πάντως, θυμίζει την Ωραία Ελένη, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες της gallery.

Εσύ θυμάσαι ότι οι δύο παρουσιάστριες δεν μιλούν πια;

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσιογράφος της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ να στα πω», που παρουσίαζε η Κατερίνα Καινούργιου το 2017, ανέφερε ότι η Ελένη Μενεγάκη επισκέφθηκε με τον Μάκη Παντζόπουλο και έναν μεσίτη την πρώην βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου με σκοπό να την αγοράσει. Η Ελένη διέψευσε το ρεπορτάζ στον αέρα της εκπομπής της τότε και ακολούθησε με unfollow στο Instagram στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο επίμαχο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχω περάσει ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Λίγο πιέστηκα. Στην εκπομπή υπάρχει μια ιεραρχία. Υπάρχει ένας άνθρωπος που κάθεται δίπλα μου, που λέγεται αρχισυντάκτης, που είναι πολύ περισσότερα χρόνια από εμένα σε αυτό τον χώρο, με τεράστια εμπειρία και επιτυχίες και υπάρχει και μια δημοσιογραφική ομάδα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχει ιεραρχία. Ότι ο αρχισυντάκτης επιλέγει κάποια θέματα. Επειδή, λοιπόν, αυτός ο αρχισυντάκτης έχει μεγαλύτερη και περισσότερη εμπειρία από εμένα, δεν θα κάτσω εγώ να κάνω λογοκρισία στα θέματά του».

katken4.jpg

«Με προστατεύει πάντα και κάνει θέματα, τα οποία δεν προσβάλλουν ούτε εμένα, ούτε το κοινό. Ο κάθε δημοσιογράφος φέρνει τα θέματά του και εγώ δεν μπορώ να τσεκάρω και να είμαι πάνω από το θέμα του καθενός. Είμαι παρουσιάστρια μιας εκπομπής, ο καθένας έχει το θέμα του κι εγώ δεν φέρω ευθύνη για πράγματα που μπορεί να ακουστούν», συνέχισε τότε η Κατερίνα Καινούργιου.

Όσον αφορά το unfollow που της έκανε η Μενεγάκη, είπε: «Υφίσταται ότι με έχει κάνει unfollow. Εγώ δεν το είδα, το διάβασα και το είδα μετά. Μπορεί να ένιωσε χίλια δυο η κοπέλα. Να είναι θλιμμένη, μπορεί να στενοχωρήθηκε με εμένα. Με έκανε unfollow, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας».