Tο «απλό» σπίτι της Selena Gomez στο Los Angeles έχει 10 μπάνια και το ωραιότερο πιάνο

Tο «απλό» σπίτι της Selena Gomez στο Los Angeles έχει 10 μπάνια και το ωραιότερο πιάνο

H τραγουδίστρια-ηθοποιός έχει επενδύσει έξυπνα τα χρήματά της και οι #homegoals φωτογραφίες θα σε πείσουν.

Η Selena Gomez έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό σε πολύ τρυφερή ηλικία μιας και από μικρή πρωταγωνιστούσε σε σειρές του Disney Channel και άλλων καναλιών. Η 30χρονη σταρ αποφάσισε στην πορεία να ακολουθήσει το όνειρό της και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Η λαμπρή πορεία της Gomez αποτελεί αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, όρεξης και αγάπης για αυτό που κάνει. Η νεαρή τραγουδίστρια είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες στον χώρο και ο τραπεζικός της λογαριασμός θα είναι γεμάτος για αρκετά ακόμη χρόνια. Η 30χρονη έχει επενδύσει μέρος της περιουσίας της στην αγορά σπιτιού, κάνοντας μια πολύ σωστή επιλογή.

Tο σπίτι της Selena Gomez θεωρείται το πιο απλό στο Hollywood

Το νέο «παλάτι» της 30χρονης διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και 10 μπάνια. Το οικόπεδο που αγόρασε η Gomez έχει έκταση 11.483 τετραγωνικών μέτρων και βρίσκεται στο Los Angeles.

Σύμφωνα με το Dirt, η διάσημη τραγουδίστρια αγόρασε το οίκημα έναντι 4,9 εκατομμυρίων δολαρίων από τον παραγωγό μουσικής Randy Spendlove. Το «καταφύγιο» της Selena περιλαμβάνει επίσης ένα στούντιο yoga αίθουσα μασάζ, γυμναστήριο, πολλές κουζίνες (μιας και λατρεύει την μαγειρική) , studio ηχογράφησης, κελάρι και μια εξωτερική πισίνα.

https://www.instagram.com/p/Bdow71PAxDZ

Η ιστορία του συγκεκριμένου σπιτιού είναι αρκετά ενδιαφέρουσα. Η οικία της τραγουδίστριας χτίστηκε αρχικά το 1989 και προηγουμένως ανήκε στον τραγουδιστή Tom Petty. Σε παλαιότερη συνέντευξη με τον Zane Lowe, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι σκέφτεται συχνά τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του σπιτιού της.

Το λευκό χρώμα και το ξύλο είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές, με την Gomez να ποζάρει συχνά στο σαλόνι της και να μοιράζεται αργότερα τις φωτογραφίες στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CaX2lR1pjnx

Η floral ταπετσαρία, η επιβλητική τραπεζαρία και οι τζαμαρίες κάνουν ακόμη πιο ζεστό και φωτεινό τον χώρο. Η μοντέρνα κουζίνα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της τραγουδίστριας η οποία φημίζεται για τις μαγειρικές της ικανότητες.

Το σπίτι της Mariah Carey στην Ατλάντα έχει όλα όσα θες για τα Χριστούγεννα (και όχι μόνο)

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της τραγουδίστριας.

Πηγή κεντρικής: selenagomez